Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:17:39 GMT

لزوم اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی در کرمان

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۶۴۲۷

لزوم اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی در کرمان

ایسنا/کرمان استاندار کرمان تاکید کرد: ذهن همه نخبگان و جامعه استان را درگیر سند آمایش سرزمین استان کنید.

"علی زینی وند" شامگاه ۲۰ آذرماه در شورای برنامه ریزی استان کرمان پیشنهاد کرد: در برنامه هفتم توسعه احکامی به صورت مشخص برای ملزم کردن دستگاه ها در راستای اجرای مصوبات سند آمایش سرزمین داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین زمینه بازنگری در سند آمایش سرزمین به صورت دوره ای ایجاد شود.

وی ادامه داد: در سند ملی آمایش سرزمین، استان کرمان جزو ۱۱ شهر مهم کشور آمده است لذا باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و باید به توسعه ارتباطات در زمینه تکمیل زیرساخت های ترانزیتی و ریلی استان توجه ویژه شود.

استاندار کرمان با بیان این مطلب که در آینده کرمان بسیار متفاوت خواهد بود و در ادامه به سند آمایش سرزمین استان کرمان اشاره کرد و افزود: دستگاه ها تا پایان سال برش بخشی توسعه ای خود را برای سال آینده ارایه دهند که برای این کار باید از ظرفیت دانشگاه ها استفاده شود.

وی معادله توسعه استان را کاملا روشن دانست و بیان کرد: باید در ابتدا برای مشکل آب تدابیری عملیاتی اتخاذ شود و قصد تعطیلی زندگی کشاورزان نداریم بلکه به دنبال متحول کردن حوزه کشاورزی هستیم و به اجبار باید کشاورزی ما مکانیزه شود.

زینی وند بر لزوم اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی تاکید کرد و افزود: چهار یا پنج کرمانی داریم که جهان از تجربیات آنها در حوزه کشاورزی استفاده می کند.

وی پیشرو توسعه و تحول استان را مدیران دانست و بیان کرد: در سطح ملی مصوب کردم که توسعه متوازن استان در دستور کار همه وزارتخانه ها قرار گیرد.

استاندار کرمان با بیان اینکه باید پارک های علم و فناوری در استان پر رونق تر شوند، تصریح کرد: همه ارزیابی های ما از دستگاه براساس اجرایی شدن سند آمایش سرزمین خواهد بود و با توجه به ثروت های که استان دارد لذا کرمان می تواند بیشتر از سند ملی آمایش سرزمین بهره بگیرد و موفق ترین استان در زمینه اجرای این سند باشد.

محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: به نظر می رسد دستگاه ها درگیر با سند آمایش سرزمینی نیستند و باید این سند مبنای کار دستگاه ها باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان سند آمایش سرزمینی سند آمایش سرزمین دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • آیین "سرزمین من" ویژه مدارس شهر کرمان
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان