Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان  ،  از زاهدان ،  سردار عوضعلی فقیری معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: مهارت آموزی سربازان در نیرو‌های مسلح با تدبیر فرماندهی کل قوا چندسالی است که برنامه ریزی شده و در استان سیستان و بلوچستان نیز این امر مهم با ایجاد قرارگاه استانی سپاه که تمام رده‌ها سپاه را شامل می‌شود، آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: تمامی رده‌ها تحت پوشش مهارت آموزی سربازان قرار گرفته است.

وی گفت : به دلیل مشکلات موجود در جامعه و اشتغال که بسیاری از جوانان ما بیکار بودند و دوران سربازی یکی از بهترین دوران عمر جوان هست که در این دوران قرار می‌گیرند و عمر جوانی خود را برای برقراری امنیت کشور صرف کرده و در خدمت نیروی مسلح هستند، براساس تدبیر حضرت آقا قرار بر این شد که در این مدت زمان اقدامی انجام شود که شغل یاد بگیرند و بعد از خدمت سربازی آن حرفه را دنبال کنند، بر همین اساس قرارگاه مهارت آموزی سربازان از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح به سراسر کشور ابلاغ و تشکیل شد.

سردار فقیری گفت: این قرارگاه در مرکز فرادستگاهی است یعنی فقط نیرو‌های مسلح نیستند بلکه تمام دستگاه‌ها ارگان‌ها و سازمان‌ها و ادارات جهت برنامه ریزی ساماندهی پیاده سازی یکپارچه سازی اقدامات مرتبط با طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه در نیرو‌های مسلح و نهاد‌های کشوری تشکیل شده و به تبعیت از قرارگاه مرکزی در استان نیز این قرار گاه مهارت آموزی تشکیل شده و از جمله اعضای این قرارگاه فنی حرفه ای، جهاد کشاورزی، تربیت بدنی و سایر ادارات و ارگان‌هایی که متناسب با نوع مهارت سربازان است را می‌توان نام برد.

وی گفت: این قرارگاه در استان فعال است و جلسات مستمر با ادارات را داریم که با قرارگاه هماهنگ و فعالیت‌های خوبی نیز دارند.

معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان گفت: اجرای کامل نهادینه شدن مشارکت پایداری و اجرای کامل و موفق در سطح ملی و نیرو‌های مسلح نهادینه شدن طرح در جامعه و بین جوانان با شکل مطلوب و مشارکت جوانان و همگرایی حداکثری متولیان ذینفعان کشوری و لشکری و پایداری بلند مدت فرآیند‌ها و ساز و کار‌ها مهارت آموزی از اهداف کل قرارگاه مرکز است.

وی گفت: در حوزه مهندسی و کشاورزی ۴۳۸ نفر سهمیه داریم که باید با ۱۰ مربی و ۵۳دوره این مهارت را سپری کنند که تخصص‌های این حوزه متفاوت بوده و از جمله آن‌ها مهارت برق ساختمان سرویس و نگهداری آب گرم سرویس و نگهداری راه اندازی پکیج، سرویس و نگهداری وسایل سرمایشی موتوربندی قالب بندی بن سازی و بتن ریزی امورات کشاورزی مهندسی زراعی باغی دامی و شیلات است.

سردار فقیری گفت: سیستان و بلوچستان در سال جاری هزار و ۳۰نفر از سربازان را برای آموزش مهارت آموزی سربازان سهمیه دارد و بین رده‌های عمده سپاه تقسیم شده و جلسات پیگیری مستمرا برگزار می‌شود همکاری خوبی رده‌ها با ارگان‌های مربوطه دارند و کار به خوبی در حال انجام است، ۸۵ درصد سربازان هر رده را تحت پوشش این قرارگاه قرار داده ایم.

وی گفت: در پایان کار گواهینامه از سوی فنی و حرفه‌ای به مهمارت آموزان اعطا می‌شود، و بعد از سربازی افرادی که مدرک کسب کرده آن با هماهنگی قرارگاه مهارت افزایی تسهیلات لازم اعطا و اشتغال مناسب برایشان فراهم می‌شود.

وی گفت: ایجاد اشتغال برای سربازان تحرک پویایی و گسترش و پیشرفت ترغیب کشور جامعه و استان را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش فنی و حرفه ای سپاه پاسداران مهارت آموزی سربازان سیستان و بلوچستان نیرو های مسلح رده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: همانطور که بارها اعلام شده است، هدف قرارگاه مهارت آموزی، ارتقاء مهارت سربازان، تسهیل در اشتغالزایی برای آنان پس از پایان خدمت و خوشایندسازی دوران سربازی است. در همین راستا و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه وتشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی نیز برای سربازان ماهر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مشوق‌ها مربوط به سربازانی است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت برسانند، گفت:‌ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است.

هر سرباز امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه هر سرباز وظیفه ماهر امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد، گفت:‌ هر فرد می‌تواند حداکثر از یک مشوق استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کنند.

وی از رفع مشکلات فنی در خصوص اعمال مشوق‌ها خبر داد و گفت: اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد.

جزئیات بهره‌مندی از مشوق‌های سرباز ماهر

کمالی با بیان اینکه مهارت آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند، گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

امتیازبندی سربازان ماهر چگونه است؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه امتیازها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: برای ورود به مشوق و بهره‌مندی از آن کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است. امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد. در گروه دوم مشوق‌ها نیز لازم است که افراد ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند. اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است. برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد. سایر فارغ التحصیلان هم از شش آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی یک امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر سه ساعت آموزش، فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر پنج ساعت یک امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر پنج ساعت یک امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر پنج ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز به این افراد تعلق می‌گیرد. دوره‌ عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی پنج امتیاز دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت را خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

مشوق‌ها شامل سربازان در حین خدمت نمی‌شود

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه چطور می‌توان از این مشوق‌ها بهره‌مند شد، گفت: افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. متقاضیان حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900087

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای