Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، مسعود معتمدی رییس مرکز بهداشت و درمان قروه  با اشاره به وضعیت رنگ بندی آبی کرونا در شهرستان قروه، افزود: در هفته‌های اخیر با بازگشایی مدارس مبتلایان جدید کرونا بیشتر در بین معلمان و دانش آموزان اتفاق افتاده که به دلیل عدم تهویه هوا، بسته بودن پنجره‌ها و رعایت کمتر پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در مناطق روستایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی با بیان اینکه درصد تست‌های مثبت کرونا در اوج وضعیت قرمز بیش از ۵۰ درصد بود، ادامه داد: در حال حاضر آمار ابتلای به کرونا بین سه تا پنج درصد است.

او با اشاره به اینکه از ابتدا تاکنون از ۴۰ هزار بیمار تست کرونا گرفته شده است، افزود: از این تعداد تست کرونای هفت هزار و ۵۷۷ نفر بیمار مثبت بوده است.

رییس مرکز بهداشت و درمان قروه اضافه کرد: ۹۰ درصد بیماران به صورت سرپایی و ۱۰ درصد با نظر و تشخیص پزشک بستری شده‌اند که ۱۹۳ نفر بیمار کرونایی با pcr مثبت و ۱۲۶ بیمار کرونایی با pcr منفی در بیمارستان شهید بهشتی قروه فوت شده است.

معتمدی اظهار داشت: از ۱۱۲ هزار نفر جمعیت بالای ۱۲ سال در این شهرستان، ۹۷ هزار دز اول معادل ۸۸ درصد و ۷۹ هزار دز دوم معادل ۸۲ درصد واکسیناسیون صورت گرفته است.

او با اشاره به اینکه تاکنون ۲ هزار مورد دز سوم نیز تزریق شده است، افزود: از این آمار ۱۰۰ نفر پرسنل بهداشت و درمان و مابقی جمعیت بالای ۴۰ سال هستند.

رییس مرکز بهداشت و درمان قروه، در خصوص واکسیناسیون مادران باردار گفت: از ۸۷۳ مادر باردار واجد شرایط تاکنون ۴۳۵ مادر باردار واجد شرایط معادل ۵۰ درصد دز اول و ۲۰۰ نفر دز دوم معادل ۴۶ درصد واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

معتمدی به بازگشایی مدارس، تالار‌های پذیرایی و برداشتن محدودیت‌های سفر بعد از واکسیناسیون علیه کرونا اشاره و اضافه کرد: بیشتر از یک ماه است که با ثبات بیشتری در کاهش آمار ابتلا و بستری و مرگ و میر‌های ناشی از کرونا مواجه هستیم.

او به تاکید و اهمیت دز سوم برای سالمندان بالای ۶۰ سال اشاره و اظهار داشت: افرادی که از دز دوم آن‌ها بیشتر از سه ماه گذشته است برای دریافت دز سوم اقدام کنند که این روند در شهرستان وضعیت مطلوبی دارد.

رییس مرکز بهداشت و درمان قروه با اشاره به اینکه هم اکنون روزانه در شهرستان قروه ۲۰۰ نفر دز اول واکسن کرونا را دریافت می‌کنند؛ از پوشش ۹۰ درصدی دز اول و ۶۹ درصدی دز دوم واکسن دانش آموزان در این شهرستان خبر داد.

معتمدی قدیمی بودن دستگاه سی تی اسکن، نبود پزشک متخصص ریه و بیماری‌های تنفسی و کمبود پزشک عمومی در بخش اورژانس را از مشکلات بیمارستان شهید بهشتی قروه در رابطه با ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: کمبود دستگاه اکسیژن با پیگیری پرویز اوسطی، نماینده قروه در مجلس شورای اسلامی مرتفع شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس مبتلایان به کرونا قروه دز اول دز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • امیر جدیدی بازیگر یک پروژه بین المللی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم