Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، متخصصان و جوانان اراکی موفق به بومی‌سازی دانش ساخت پرینتر سه بعدی قالب‌های سرامیکی برای نخستین بار در کشور شدند.

جمعی از جوانان و متخصصان اراکی در یک شرکت دانش‌بنیان بعد از سه سال تحقیق و بررسی موفق به طراحی و تولید پرینتر سه بعدی قالب‌های سرامیکی برای اولین بار در کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحب ایده ساخت پرینت سه بعدی قالب‌های سرامیکی ریخته‌گری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با بیان اینکه ایده ساخت این محصول از سال 97 شکل گرفته و بعد از سه سال کار تحقیقاتی در نهایت امسال محصول تولید و رونمایی شد، گفت: در دنیا 17 روش ساخت پرینتر سه بعدی وجود دارد که هر  کدام برای جنس خاص از جمله سرامیک، پلاستیک و فلز استفاده می‌شود.

سیدمحمودصادقی می‌افزاید: ساده‌ترین نوع پرینتر در ایران پرینترهای پلاستیکی هستند و تاکنون هیچ پرینتری از نوع سه بعدی سرامیکی در کشور ساخته نشده است.

 هزینه تمام شده ساخت این دستگاه 10 میلیارد ریال است، این در حالی است که واردات دستگاه مشابه آن از خارج به ازای هر دستگاه 100 میلیارد ریال هزینه دارد

 

وی با بیان اینکه از پرینتر سه بعدی سرامیکی ریخته‌گری در صنایع مهندسی پزشکی از جمله در طراحی انواع پروتز‌ها، ارتزها، دندان‌های مصنوعی، صنایع نظامی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استفاده می‌شود، خاطرنشان می‌کند: هزینه تمام شده ساخت این دستگاه 10 میلیارد ریال است، این در حالی است که واردات دستگاه مشابه آن از خارج به ازای هر دستگاه 100 میلیارد ریال هزینه دارد و قطعات و خدمات پس از فروش آن نیز به سختی در دسترس قرار می‌گیرد.

رئیس هیات مدیره شرکت بدیع گستر ویرا می‌گوید: دانش ساخت این پرینتر به همت متخصصان داخلی کاملا بومی شده و با ساخت آن در داخل کشور از واردات آن کاملا بی‌نیاز شده است.

تمام قطعات این محصول در داخل تامین شده و هیچ وابستگی به خارج ندارد

صادقی از آمادگی طراحان این دستگاه برای تامین نیاز داخل خبر داده و اظهار می‌کند: تمام قطعات این محصول در داخل تامین شده و هیچ وابستگی به خارج ندارد.

وی ادامه می‌دهد: با ساخت این محصول برای 5 نفر از جوانان بومی اشتغالزایی شده که در صورت افزایش تولید این تعداد افزایش خواهد یافت.

این تولیدکننده تولید انواع سرامیک‌، افزایش سرعت و کیفیت را از برنامه‌های آتی این شرکت برشمرده و پیرامون اهمیت این دستگاه بیان می‌کند: پرینتر سه بعدی علم روز دنیا است و رشد آن بسیار سریع است، دستگاه‌های پر اهمیتی هستند که در حوزه‌های خاص کارآیی خیلی بزرگی دارد و اهمیت آن در قطعات پیچیده است که خود را نشان می‌دهد، در قطعاتی که تولید سخت و نشدنی دارند، این دستگاه کارایی زیادی دارد.

*************

حمیدرضا جلالی

*************

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سرامیک حمیدرضا جلالی شرکت دانش بنیان اراک پرینتر سه بعدی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۱۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

روزنامه آرمان ملی در گزارشی به نقد عملکرد دولت و وعده‌های آن پرداخت.

این روزنامه می‌نویسد: نگاهی به افزایش قیمت‌ها در بازار‌های مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالا‌های مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایطی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاورد‌ها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکرد‌های دولت هستند.

۲ نوع فیلم از عملکرد دولت

نگاهی به کارکرد ۳ ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی، چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.

چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاورد‌های مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»

با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین ۴۰ درصد در ۳ سال اخیر را که قرار بود طی مدت ۴ سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال ۷۰ هزار تومانی رفت و با کاهش ۱۱ هزار تومانی در کانال ۵۹ هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.

شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکرد‌های انتقادآمیز هشدار می‌دهند.

اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکرد‌ها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود.

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی تا دو هفته آینده کلید زده می شود