Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و رئیس شورای سیاست گذاری کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در جمع اعضای کمیته دومین اجلاسیه شهدای روحانی و طلاب کنگره شهدای استان مرکزی اظهارکرد: مکتب شهدا درس آموز و پیامدهای زیادی دارد و تجلیل از مکتب شهدا تجلیل از مکتب اسلام ناب محمدی و ارزش های اسلامی است و یکی از درس های مکتب شهدا این است که مکتب اسلام ناب محمدی بی نیاز از هر قدرتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت برای شهدا در عرصه های مختلف دفاع از ارزش های اسلامی و خصوصا شهدای طلاب کار بسیار ارزشمندی است و یک نیاز مهم برای نسل جوان محسوب می شود چراکه اگر واقعیت های ایثار ، ازخودگذشتگی و شهادت در طول انقلاب اسلامی بیان شود بهترین الگو برای نسل جوان ماندگار می ماند و شهدا حق بزرگی برگردن بشریت و امت اسلام دارند که باید این حق به خوبی ادا شود.

امام جمعه اراک با اشاره به نقش روحانیت در تاریخ اسلام بیان کرد: در طول یکصد سال گذشته روحانیت نقش مهمی در احیای ارزش های اسلامی و عزت و سربلندی مسلمانان داشته و هرآنچه امروز امت مسلمان از استقلال، آزادی و دستاورد دارد به برکت حضور روحانیت در صحنه است و این مسئله باید برای نسل جوان به خوبی تبیین شود.

وی تاکید کرد: روحانیت در انقلاب اسلامی همواره پیشتاز و پیشگام بوده و هرکجا روحانیت ورود پیدا کرده الگوی موفق ارائه داده و مهمترین دستاورد حضور روحانیت در همه عرصه ها اسلام فقاهت بوده و اسلام بدون فقاهت و روحانیت ارزشی ندارد و محوریت اسلام و انقلاب ولایت و روحانیت است.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه برگزاری دومین اجلاسیه شهدای طلاب و روحانیون در استان مرکزی در ذیل کنگره ۶۲۰۰ شهید اقدام بسیار ارزشمندی است، گفت: الگو و تجربیات بسیار موفق کنگره و اجلاسیه های آن باید در این راستا مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: کنگره شهدای استان مرکزی در طول سال های گذشته علاوه بر اینکه توانست نقش اقشار مختلف در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را تبیین کند جریان سازی موثری در حوزه ایثار و شهادت داشت و مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر ادامه راه کنگره شهدای استان باید با قوت دنبال شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی استفاده از ظرفیت های مردمی را ویژگی برجسته کنگره شهدای استان مرکزی خواند و گفت:امروز باید برای انجام اقدامات بزرگ مشارکت مردم را به میدان آورد و استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی در فرهنگ سازی ایثار و شهادت باید یک ضرورت مهم باشد.

وی تاکید کرد: گسترش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ سازی در راستای سیره ارزشمند شهدا اولویت مهم برنامه های در راستای مقام شهدا باشد و اجلاسیه طلاب و روحانیون باید این فرهنگ سازی را به خوبی دنبال کند.

آیت الله دری نجف آبادی با بیان اینکه فداکاری و مجاهدت روحانیت در طول تاریخ اسلام و انقلاب بسیار برجسته است، افزود: روحانیت بدون هیچ توقعی بزرگترین اقدامات را انجام داده و روحانیت به معنای واقعی سرباز و مدافع واقعی مکتب اسلام ناب محمدی است.

وی خاطر نشان کرد: تولید کتاب و تهیه مقالات در راستای تبیین نقش روحانیت در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی یک اولویت مهم باشد و همانگونه که کنگره نقش امام خمینی(ره) و ۶۲۰۰ شهید در حوزه تولید محتوا خوش درخشید این مسئله باید در اجلاسیه طلاب و روحانیون به خوبی دیده شود.

در حال به روز رسانی

منبع: فارس

کلیدواژه: اسلام روحانیت دفاع مقدس امام خمینی کنگره شهدای استان انقلاب اسلامی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با حضور سردار رضا طلایی نیک، سخنگو و معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین جمعی از مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی برگزار شد.

سردار طلایی نیک در این جلسه با گرامی‎داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشان و شهدای ایران اسلامی، اظهار داشت: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی ۴۵ سال گذشته، مقوم و پیش‎ برنده این نهضت الهی بوده اند.

سخنگوی وزارت دفاع در ادامه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) بود که پس از تلاش‌های ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلام ستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بی بدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.

وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان داشت: اتکای به مردم، از اساسی‌ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب می‌شود چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.

سردار طلایی نیک با با بیان اینکه مهمترین شاخصه شعار سال ۱۴۰۳، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی به وجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم مؤثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه گفت: شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیت‌های اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود، تصریح کرد: اگرچه بهره مندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا هم‎سطح با این تهدیدات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با این نهاد نظارتی را فراهم نموده است، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیت المال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که به حمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا نماید.

کد خبر 6090016 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • یادواره شهید آبروی محله در روستای بن زرد و رودشتی