Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:36:41 GMT

داروی مالاریا از ریه در برابر کرونا محافظت می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۳۳۷۲

داروی مالاریا از ریه در برابر کرونا محافظت می‌کند

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از نشریه ساینس، بر اساس این تحقیقات که در آزمایشگاه و روی سلول‌های انسان انجام شد، داروی Atovaquone توانایی مسدودسازی گونه‌های مختلف ویروس کرونا از جمله آلفا، بتا و دلتا را دارد و همچنین قادر است واکنش التهابی بدن در برابر ویروس را که یکی از عوامل اصلی بروز علایم کووید است، کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان با وجود این که نتایج به دست آمده از این آزمایش امیدوارکننده است، هنوز نمی‌توان مطمئن بود که Atovaquone به طور مستقیم روی سلول‌های زنده در بدن انسان نیز همان تاثیر داشته باشد. به همین علت آزمایشات بالینی این دارو در آمریکا در دست انجام است.

محققان هنوز اثر این دارو بر گونه اومیکرون را بررسی نکرده‌اند، اما قرار است به زودی تحقیقات مربوط به این گونه جدید ویروس را نیز آغاز کنند.

گونه B.۱.۱.۵۲۹  یا اومیکرون با حدود ۵۰ جهش ژنتیکی، رکورد بیشترین تعداد جهش‌های ژنتیکی را به خود اختصاص داده است.

به گفته محققان حدود ۳۰ جهش ژنتیکی ویروس در پروتئین اسپایک آن رخ داده است که ابزار اصلی ویروس برای ورود به سلول‌ها محسوب می‌شود. نگرانی اصلی جامعه بهداشت در حال حاضر، سنجش اثربخشی واکسن‌های مختلف بر این گونه است. سازندگان واکسن بایون‌تک و فایزر بر اساس آخرین مطالعات خود هشدار دادند که دو دز واکسن آنان احتمالا برای مهار اومیکرون کافی نیست؛ ولی دز یادآور می‌تواند موثر باشد.
این اطلاعات بر اساس آخرین داده‌های مستقل به دست آمده از آزمایشگاه‌های سراسر جهان است که نشان می‌دهد گونه جدید برای فرار از ایمنی آموزش‌دیده با واکسن بسیار ماهرتر است.
در مقایسه با اومیکرون، گونه دلتا تنها دارای ۱۳ جهش ژنتیکی در پروتئین اسپایک خود بود. به گفته محققان،   اومیکرون دارای مجموعه غیرمعمولی از جهش‌های ژنتیکی است که برخی از آن‌ها قبلا در گونه‌های دلتا و بتا شناسایی شده و بر قابلیت انتقال و فرار ویروس از سیستم ایمنی اثرگذار هستند، اما بسیاری از این جهش‌های ژنتیکی ناشناخته باقی مانده‌اند.
اطلاعاتی که تاکنون درباره این گونه جدید به دست آمده، نشان می‌دهد علایم آن مشابه سایر گونه‌های ویروس کرونا است که شامل تب، سرفه مستمر و از دست دادن حس چشایی یا بویایی است.
در حال حاضر محققان در حال مطالعه ساختار ژنتیکی و رفتار این گونه جدید هستند و در تلاشند شدت علایم ناشی از ابتلا به این گونه را ارزیابی کنند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه ACS Infectious Diseases منتشر شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 بیماری های ویروسی مالاریا برگزیدگان علم پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی ویروس کرونا کووید 19 بیماری های ویروسی مالاریا برگزیدگان علم ویروس کرونا گونه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسی تغییر ژنتیکی داده شد!

آفتاب‌‌نیوز :

جوی بارتون بازیکن پیشین منچسترسیتی و نیوکاسل مدعی است، لیونل مسی برنده هشت توپ طلا در جوانی با استروئید‌ها تغییر ژنتیکی پیدا کرده است.

به گزارش دیلی میل، بارتون گفت: برای من، یک ستاره بزرگ در کنار نام لیونل مسی وجود دارد، زیرا در سنین پایین به دلیل مشکلات رشد به او استروئید داده شد. مسی در جوانی اصلاح ژنتیکی شده بود، بنابراین باید یک ستاره در کنار نام او وجود داشته باشد. کاپیتان تیم ملی آرژانتین به دلیل کمبود هورمون رشد که در ۹ سالگی تشخیص داده شد، دوره‌های درمانی را گذراند که تا ۱۴ سالگی آن را به پایان رساند.

وی افزود: مسی با هورمون‌های رشد تغذیه می‌شد و این نوع دارو‌ها به رشد او کمک می‌کردند. اگر او را رها می‌کردند که به طور طبیعی با غذا‌های سرخ‌شده و چیز‌هایی از این قبیل رشد کند، رشد نمی‌کرد و به چیزی که در نهایت انجام داد، نمی‌رسید.

بارتون یک بازی ملی برای انگلیس انجام داده است. او علاوه بر منچسترسیتی و نیوکاسل، در تیم‌های کوئینز پارک رنجرز، برنلی و مارسی فرانسه بازی کرده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود