Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@22:55:14 GMT

هوشمندسازي حمل‌ونقل در کشور يک ضرورت است

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۴۳۱۲

خبرگزاری آریا- مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بر لزوم هوشمند سازی، رقابت پذیری و بهبود بخش حمل و نقل با توجه به تأثیرات کرونا روی این حوزه تاکید کرد.
به گزارش آریا، سیاوش امیرمکری در پیامی به مناسبت هفته حمل و نقل و برگزاری نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته اظهار داشت: ضمن تبریک 26 آذر، روز و هفته حمل و نقل و همچنین قدردانی از خدمات ارزشمند دست‌اندرکاران این صنعت، افتتاح نمایشگاه پس از وقفه دوساله کرونایی را سبب خرسندی علاقه‌مندان، متولیان و فعالان این صنعت می‌دانم و امیدوارم این رویداد، موجبات بازنگری نیاز‌ها و مشکلات و توسعه اقتصادی صنعت حمل‌ونقل را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با تأکید بر اینکه نمایشگاه حمل‌ونقل، عرصه‌ای برای ایجاد تعامل اجتماعی و اقتصادی میان فعالان صنعت و بهره‌برداران است، یادآور شد: بزرگداشت هفته حمل‌ونقل، هرساله با برپایی نمایشگاهی با همین موضوع همراه است؛ که این نمایشگاه عرصه‌ای برای ایجاد تعاملات اجتماعی و اقتصادی میان فعالان صنعت حمل‌ونقل و بهره‌برداران است که تاثیر بسزایی در افزایش سطح کمی و کیفی مراودات و بهره‌مندی مستمر از آثار و مواهب آن دارد.
وی افزود: از سوی دیگر، برپایی نمایشگاه، اهمیت صنعت حمل‌ونقل را نیز نشان می‌دهد؛ چراکه این صنعت یکی از عناصر کلیدی توسعه پایدار کشور‌ها است. آثار توسعه‌ای این صنعت را می‌توان در رابطه با همه فعالیت‌های اقتصادی در حوزه صنایع برشمرد که موجبات بهبود و ارتقای زندگی تک‌تک افراد جامعه را فراهم می‌آورد.
امیر مکری ادامه داد: در سال‌های اخیر، کشور‌های مختلف جهان، سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در هوشمندسازی و رقابت پذیری بخش حمل‌ونقل، داشته‌اند و سازمان ملل متحد نیز هرساله طرح‌هایی را به‌منظور توسعه و بهبود سیستم‌های حمل‌ونقلی کشور‌ها مطرح می‌کند.
رییس هیات مدیره شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: نکته مهم در این زمینه، چگونگی اتخاذ سیاست‌های حمایتی دولت‌ها، ارتقای کیفیت فنی و دانش مدیریت سیستم‌های حمل‌ونقلی، در کنار تلاش برای کاهش هزینه حمل‌ونقل و بالتبع کاهش هزینه عرضه کالای تولیدی به بازار‌های مصرف یا کاهش هزینه‌های حمل مسافر است که جملگی نقش زیادی در توان رقابت داخلی، اقتصاد ملی و بین‌المللی ایفا می‌کنند.
وی در پایان یادآور شد: در جهان امروز، آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های هر کشور و حجم بار هوایی کشورها، نشانگر قدرت اقتصادی است.
گفتنی است نمایشگاه حمل ونقل، لجستیک و صنایع وابسته از 28 تا 30 آذر ماه در مصلای امام خمینی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرودگاه ها حمل و نقل حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود