Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@06:14:58 GMT

شفاف‌ترین بانک در سیستم بانکی هستیم

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۵۵۹۲

شفاف‌ترین بانک در سیستم بانکی هستیم

گردهمایی سراسری روسای شعب بانک کارآفرین به مناسبت بیست و دومین سالگرد تاسیس بانک با حضور سرپرست بانک کارآفرین، اعضای هیات رییسه و روسای شعب برگزارشد. در این مراسم محمدرضا خورسندی رییس هیات مدیره بانک کارآفرین با اشاره به پاندمی کرونا در دو سال گذشته، بودن در کنار هم و انرژی دادن را یک ضرورت خواند که موجب پویایی و حرکت خواهد شد و گفت: این روز‌ها که مصادف با بیست ودومین سالگرد بانک کارآفرین است با افتخار می‌توانیم اعلام کنیم بانک کارآفرین بعنوان یک بانک خصوصی نشان داد می‌توان یک بانک خصوصی در اشل کوچک یا متوسط بود و تمام معیار‌ها و استاندارد‌های قانونی داخلی و خارجی را رعایت کرد و موفق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بانک کارآفرین در طی بیست و دو سال فعالیت اش همواره بعنوان بانکی شفاف در ترکیب بدهی ها، ترازنامه‌ها و.. بوده و میتوانیم با اطمینان اعلام کنیم در کفایت سرمایه اگر اولین بانک خصوصی نباشیم قطعا دومین هستیم.

خورسندی با اشاره به این موضوع که پیشتر بانک‌ها قدرتشان را از تعدد شعب شان کسب می‌کردند و امروز از میزان خدمات ارائه شده به مشتریان شان، افزود: نباید فراموش کنیم در حال گذار از مرحله بانکداری سنتی به بانکداری مدرن هستیم. امروزه کوچک بودن بانک مهم نیست و آنچه تعیین کننده جایگاه بانک در سیستم بانکی است سرمایه، قدرت مالی، مدیریت، خدمات مبتنی بر IT است که ان شالله در آینده نزدیک در این بخش هم به اهدافمان خواهیم رسید. در حقیقت این موارد قدرت بانک را رقم می‌زنند و در حال حاضر با افزایش سرمایه انجام شده بانک، چه به لحاظ سرمایه و همچنین رعایت استاندارد‌های بانکی در بین بانک‌های خصوصی در جایگاه خوبی قرار دارد.

رییس هیات مدیره بانک تاکید کرد: به این جهت باید اعلام کنیم اگر چه نسبت به بانک‌های بزرگ در سرمایه در جایگاه پایین تری قرار داریم، اما در سایر بخش‌ها هم تراز بانک‌های بزرگ هستیم.

خورسندی با بیان اینکه گذشته بانک کارآفرین درخشان است و شرایط فعلی مان نیز خوب است ابراز امیدواری کرد با شناخت انتظارات مشتریان، حرکت بر روی اهداف و چابکی در تصمیم گیری می‌توانیم آینده‌ای روشن و موفق را برای بانک ترسیم کنیم. به همین دلیل باید بهترین چیز‌ها را بخواهیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

این مدیر بانک کارآفرین چابکی را نقطه تمایز بانک‌های خصوصی نسبت به بانک‌های دولتی خواند و افزود: باید بتوانیم متناسب با نیاز مشتری خدمات ارائه کنیم، در عین حال باید شرایط اجتماعی و تغییر و تحولاتی اقتصادی را نیز مورد توجه قرار دهیم.

خورسندی خطاب به روسای شعب گفت: باید رفتار مشتری را رصد کنید و باید سعی کنید از مشتریان خود جلوتر باشید تا بتوانید در زمان مناسب پاسخ گوی نیاز مشتریان باشید قطعا خیلی از مشتریان تنها برای تسهیلات به سراغ بانک نمی‌آیند و خدماتی میخواهند که با سرعت و کیفیت بالا باید قابل ارائه باشد.

رییس هیات مدیره بانک با اشاره به اقتصاد کشور تصریح کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور تورمی است و با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌ها که از میزان درآمد ارزی کشور کاسته باید بتوانیم با توجه به تورم و این مشکلات پیش رو تصمیمات خاص بگیریم و باید روسای شعب با توجه به خواست مشتریان در این شرایط به سمت ارایه خدمات مناسب بروند.

خورسندی توجه به رفع نیاز‌های ارزی و جذب مشتریان که فعالیت‌های صادراتی دارند گفت: با توجه به اینکه شعب ارزی ایجاد شده است و همچنین با درنظر گرفتن نیاز کشور به ارز بایدشعب مان از این حیث نیز فعال شوند چرا که مسایل ارزی منابع ریالی و سود مناسب برای بانک به ارمغان می‌آورد.

در ادامه این مراسم دکتر فرشاد محمدپور معاون مالی و امور مجامع بانک کارآفرین نیز با تبریک سالگرد تاسیس بانک کارآفرین، مهمترین شاخص بنگاه اقتصادی را سود خالص خواند و گفت: سود خالص بانک کارآفرین از ٢٩٠ میلیارد تومان به هزار و ٢١٠ میلیارد تومان در سال ١٤٠٠ رسیده است که مرهون تلاش‌های همه خانواده کارآفرین است و قطعا بدون همراهی همه افراد این اتفاق‌ها میسر نمیشد.

وی ادامه داد: در بنگاه‌های اقتصادی زمانی که رشد‌های پرشتاب اتفاق می‌افتد تصور بر این است در مقطع بعد شاهد تداوم این رشد‌ها نیستیم، اما در بانک کارآفرین سود‌های بدست آمده باکیفیت‌ترین سود در سیستم بانکی هستند چرا که قابلیت نقد شوندگی دارند و شاهد این مدعا هم پرداخت سود به سهامداران در کمترین زمان پس از تصویب در مجمع بانک بود که توانستیم به فاصله کوتاهی بعد از تصویب در مجمع ٦٠٠ میلیارد تومان سودبه سهامداران پرداخت کنیم.

به گفته معاون مالی و امور مجامع بانک، تغیرات انجام شده در بانک، ساختار مالی بانک و بطور کلی توسعه‌های انجام شده در بانک بصورت همه جانبه روی داده است و این امر دلیل دیگری بر موفقیت بانک است.

محمدپور افزایش سرمایه اولیه بانک را دلیل دیگری بر تداوم سود دهی بانک در سال جاری و سال‌های آینده خواند و افزود: افزایش سرمایه بانک این اجازه را می‌دهد تا فعالیت‌های بانک توسعه یافته و چابک‌تر در مسایل مختلف ظاهر شویم.

این مدیر ارشد بانک همچنین با اشاره به رشد NPL بانک، افزایش کفایت سرمایه بانک تاکید کرد: این موضوعات به خوبی نشان می‌دهد می‌توانیم در سال‌های آینده هم سود مناسب را نصیب سهامداران خود کنیم.

محمدپور شرایط فعلی سیستم بانکی را غیرنرمال خواند و افزود: برای مقابله با شرایط غیر عادی سیستم بانکی باید چابک باشیم و بتوانیم لحظه‌ای تصمیم بگیریم ولو اینکه تصمیم گیری لحظه ایمان اشتباه باشد.

دکتر علی رضا صادقی معاون امور بانکی نیز در گردهمایی سراسری خانواده بانک کارآفرین که به مناسبت بیست و دومین سالگرد تاسیس بانک برگزار شد، در پایان سال ١٣٩٨ تعداد محدودی شرکت بزرگ مشتری بانک آن هم بصورت اعتباری بودند و روسای بانک تمایلی به فعالیت در این بخش نداشتند، اما با اعمال سیاست‌های جدید تغییرات زیادی در این بخش اتفاق افتاد.

وی با اشاره به تدوین استراتژی‌های جدید گفت: این استراتژی‌ها چند هدف را دنبال می‌کردند که بر اساس آن‌ها ری برندینگ، توسعه سرمایه انسانی، آموزش، معیشت، چابک سازی، فرایندسازی، افزایش سهم ازبازار انجام شد.

صادقی با تاکید بر اینکه به دنبال مشتری‌هایی هستیم که ارزش آفرینی داشته باشد افزود: برای جذب مشتری‌های مورد نظرمان در بازار بر روی حوزه سودآور تمرکز کردیم و به سراغ بخش‌های معدن، نفت، مواد غذایی و آرایشی و IT رفتیم امری که موجب شد شعب زیان ده ما از ٢٥ شعبه در سال ٩٨ به ١٣ شعبه در سال ١٤٠٠ برسد و قطعا با این روال در سال ١٤٠١ هیچ شعبه زیان دهی نخواهیم داشت.

این مدیر ارشد بانک لازمه موفقیت در بانک را اصلاح اهداف، بازبینی فرایند‌ها، رصد مستمر اقدامات و برنامه‌ها خواند.
ناصر صنعتی نژاد عضو هیات مدیره بانک نیز در سخنرانی خود در این گردهمایی با عنوان سیاست‌ها و انتظارات در حوزه اعتباری با اشاره به رشد ٢٢درصدی سپرده‌ها و رشد ٣٦ درصدی تسهیلات در ٨ ماهه سال ١٤٠٠ گفت: طبق قانون باید تسهیلات ١٨ درصد رشد میکرد که این میزان در حال حاضر دو برابر است.

وی با اشاره به روال قبلی برای صرف منابع بانک جهت مصرف بین بانکی گفت: این منابع در حال حاضر صرف ارایه تسهیلات می‌گردد.

به گفته صنعتی نژاد در بخش ضمانت نامه نیز ٦٣ درصد رشد داشته ایم، همچنین در بخش LC نیز شاهد رشد ٣٤٣ درصدی درهشت ماهه گذشته هستیم.

این عضو هیات مدیره بانک با اشاره به ابلاغیه جدید بانک مرکزی برای رشد ٢ درصدی تسهیلات متناسب با دارایی‌های بانک گفت: بر این اساس تا پایان سال بالغ بر ٢٦ درصد رشد تسهیلات باید داشته باشیم، اما در هشت ماهه ٣٦ درصد رشد داشته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک کار آفرین بانک مرکزی سیستم بانکی عملکرد سیستم بانکی در سال 1400 هیات مدیره بانک بانک کارآفرین سیستم بانکی حال حاضر روسای شعب انجام شد درصد رشد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور

 به گزارش تابناک به نقل از اکوایران، آمار‌ها حاکی از آن است که مجموع تسهیلات غیرجاری ۲۴ بانک در پایان سال ۱۴۰۲ به ۶۴۵ همت رسیده است که در مقایسه با رقم پایه پولی، بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور ارزش دارد.
 

 میزان مطالبات غیرجاری هر یک از بانک‌ها در پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ بررسی شده است. در حالت کلی زمانیکه از مدت زمان اتمام قرارداد بیش از دو ماه گذشته باشد و بخشی از تعهدات همچنان تسویه نشده باشد، مطالبات مربوطه بانک در زمره مطالبات غیرجاری قرار می‌گیرد.

بانک‌ها در انتهای هر فصل آمار و جزئیات اطلاعات مربوط به باقی مانده تسهیلات کلان پرداختی خود به اشخاص یا به عبارتی تسهیلات کلان غیرجاری خود را منتشر می‌کنند. در حالت کلی مشاهده می‌شود مجموعا ۶۴۵ همت ارزش تسهیلات کلان غیرجاری شبکه بانکی در پایان اسفند ۱۴۰۲ بوده است که ارزش آن بیش از نصف کل پایه پولی کشور برآورد می‌شود.

شایان ذکر است در این گزارش صرفا آمار مربوط به ۲۴ بانک بررسی شده و موسسه اعتباری ملل و بانک ایران و ونزوئلا به دلایل آماری وارد بررسی‌ها نشده است.

 

سبقت تسهیلات غیرجاری بانک صنعت و معدن از بانک آینده
مشاهده می‌شود بیشترین تسهیلات کلان غیرجاری در پایان سال ۱۴۰۲ متعلق به بانک صنعت و معدن بوده که با رقم ۲۴۰.۴ همت از بانک آینده با ۱۲۵ همت تسهیلات غیرجاری پیشی گرفته است.

در رده سوم نیز بانک صادرات با ۱۰۹ همت تسهیلات غیرجاری در جایگاهی بالاتر از بانک صادرات با ۴۹.۵ همت ارزش تسهیلات سررسید شده بیش از ۲ ماه قرار دارد.

در مقام‌های بعدی نیز بانک ملی، توسعه صادرات، پارسیان و تجارت نیز به ترتیب ارزش تسهیلات غیرجاری خود در پایان سال ۱۴۰۲ را در میان ۲۴ تا ۱۰ همت اعلام کرده‌اند.

مشاهده می‌شود ۱۸ بانک مورد بررسی دیگر نیز کمتر از ۱۰ همت تسهیلات غیرجاری در پایان سال گذشته به ثبت رسانده‌اند که از این میان تسهیلات مورد بررسی نیمی از آن‌ها کمتر از ۲ همت بوده است.

تسهیلات غیرجاری بانک‌ها، خوب یا بد؟
به‌طور کلی تسهیلات غیرجاری می‌تواند منجر به افزایش ریسک انباشته در ترازنامه بانک‌ها شود و یا نقدینگی در دسترس بانک اختلال ایجاد کند، این موضوع ممکن است حتی در برهه‌هایی منجر به توسل به آخرین پناه یعنی بانک مرکزی شود. به همین ترتیب پایین بودن میزان تسهیلات غیرجاری یکی از معیار‌های قضاوت در رابطه با عملکرد بانک‌ها در گزینش مشتریان خوش‌حساب به شمار می‌آید.

باید توجه شود مسئله تسهیلات تکلیفی، تامین مالی طرح‌های دولت و جبران کسری بودجه یکی از دلایل عمده در رابطه با بالا بودن میزان تسهیلات غیرجاری بانک‌های دولتی است. در مقابل برخی از بانک‌ها نیز به دلایلی همچون کج‌گزینی و مخاطره اخلاقی، رانت جویی یا طرح‌های غیر اقتصادی تولیدی متحمل تسهیلات غیرجاری چشمگیری شده‌اند.

دیگر خبرها

  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید