Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@01:46:13 GMT

نگاهی به رقیب روسی ایرباس ۳۲۰ و بوئینگ ۷۳۷

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۷۶۴۷

نگاهی به رقیب روسی ایرباس ۳۲۰ و بوئینگ ۷۳۷

به گزارش همشهری آنلاین، در ۱۴ سال گذشته، نمونه‌های متعددی از این هواپیما ساخته شده است، به‌طوری که چهار هواپیما از آژانس حمل‌ونقل هوایی فدرال روسیه و EASA اروپا گواهینامه هم دریافت کرده‌اند.

این هواپیما اکنون به خط پایان خود نزدیک‌تر می‌شود و انتظار می‌رود در سال‌های آینده تحویل به مشتریان روسی آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان بخشی از بازاریابی، این هواپیما به نمایشگاه هوایی دبی در سال گذشته پرواز کرد.

هواپیمای MC-۲۱ ساخت شرکت «ایرکوت» از زیرمجموعه‌های شرکت غول‌پیکر «یونایتد ایرکرفت کورپوریشن» تقریباً شبیه هر هواپیمای دیگری به نظر می‌رسد. با این حال، وقتی به آن نزدیک می‌شوید، کمی منحصر به فردتر نشان می‌دهد. دماغه هواپیما تا حدودی تیزتر از آنچه در ایرباس یا بوئینگ است، به نظر می‌رسد.

علاوه بر این، موتورهای هواپیما کمی متفاوت به نظر می‌رسند. دلیل این امر این است که هواپیما به ۲ موتور PD-۱۴ ساخت روسیه مجهز شده، اما باید گفت که این جت با موتورهای PW۱۴۰۰G شرکت آمریکایی Pratt & Whitney  نیز عرضه می‌شود.

این هواپیما دارای چهار خروجی اضطراری در دو طرف است، با دو در با اندازه کامل در انتهای بدنه. دو جفت در کمی کوچکتر قبل و بعد از بال هواپیما قرار دارند.

فضای داخلی کابین آزمایشی MC-۲۱ به سه قسمت مجزا تقسیم شده است. در جلوی کابین، همانطور که تقریباً در همه هواپیماها وجود دارد، کابین خلبان قرار دارد. کابین خلبان MC-۲۱ برای دو خلبان طراحی شده است و به نظر می‌رسد نسبتا شبیه به کابین خلبان‌هایی است که معمولاً در این کلاس از هواپیماها یافت می‌شود.

پیش روی هر خلبان مجموعه‌ای از نمایشگرها قرار دارد که داده‌هایی را که خلبانان در طول پرواز نیاز دارند نشان می‌دهد. بالای این پنل، خلبان خودکار است. در قسمت بین دو خلبان، کنترل‌های دیگری مانند اهرم‌های قدرت موتور و رایانه‌های مدیریت پرواز وجود دارد.

«ایرکوت» در طراحی کابین خلبان بیشتر شبیه به ایرباس بوده است. به جای یک یوک (فرمان هواپیما) جلوی خلبان، هواپیما با یک اهرم کناری که در قسمت بیرونی هر خلبان قرار می‌گیرد، کنترل می‌شود.

ایرکوت MC-۲۱ نام اختصاری هواپیمای قرن ۲۱ است که نخستین پرواز خود را در سال ۲۰۱۷ انجام داده است.

این هواپیما قرار است در دو نسخه ۲۰۰ و ۳۰۰ به بازار عرضه شود. نسخه ۳۰۰، مدل اصلی و استاندارد این هواپیما محسوب می‌شود که با گنجایش ۱۶۳ مسافر در دو کلاس ارائه می‌شود و می‌توان گنجایش مسافران را برای مدل‌های اقتصادی تا ۲۱۱ نفر نیز افزایش داد. این نسخه با ۲۱۱ نفر سرنشین می‌تواند ۶۰۰۰ کیلومتر پرواز کند.

بیشتر بخوانید:

کم‌فروش‌ترین هواپیماهای جهان

نسخه ۲۰۰ مدل کوتاه‌تر بوده که گنجایش ۱۳۲ مسافر را دارد و می‌توان این ظرفیت را تا ۱۶۳ نفر نیز افزایش داد. برد پیمایشی این مدل با ۱۶۳ مسافر به میزان ۶۴۰۰ کیلومتر است.

کد خبر 642859 برچسب‌ها هواپیما - بوئینگ روسیه هواپیما - ایرباس هواپیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هواپیما بوئینگ روسیه هواپیما ایرباس هواپیما کابین خلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)

عصر ایران- گاک از نسل دوم خودرو آیون وی در نمایشگاه پکن رونمایی کرد. آیون نماینده محصولات گاک در بازارهای بین المللی است و این شاسی بلند جدید نیز رویای جهانی شدن را دارد.

در مقایسه با نسل قبلی شاهد افزایش ابعاد بدنه آیون وی هستیم. نسل اول در سال 2020 رونمایی شد و ایون وی جدید اکنون 4605 میلیمتر در طول و 2775 میلیمتر در فاصله بین محورها توسعه یافته است.

آیون وی همچنین اول محصول گاک است که در ساختار الکتریکی خود از سیستم خنک کننده مایع استفاده می کند.

طراحی خودرو نیز از یک دایناسور به نام تیرانوسوروس الهام گرفته شده که ارزیابی میزان موفقیت ایجاد شباهت برعهده بینندگان است.

درباره جزئیات کابین نیز باید به صندلی های ردیف اول با امکان تغییر حالت و تبدیل به تختخواب 2 متری اشاره کنیم. سیستم صوتی با 9 اسپیکر، یخچال کوچک، هوش مصنوعی، شارژر بی سیم و... از دیگر ویژگی های کابین هستند.

برد حرکتی گاک آیون وی 750 کیلومتر است و در تغییرات دمایی شدید به خوبی کیفیت عملکردی خود را حفظ می کند. مقامات گاک به بازه دمائی منفی 30 تا مثبت 55 درجه اشاره کرده اند.

آیون وی براساس معماری 400 ولت الکتریکی توسعه یافته که امکان ذخیره انرژی لازم برای پیمایش 370 کیلومتر در 15 دقیقه را فراهم می کند. گاک می گوید تغییرات اختصاصی در فناوری شارژ ایون وی ایجاد کرده که بازدهی سیستم را 60 درصد بهبود داده است.

همچنین گاک ادعا کرده کاربران ایون وی برای جستجو و یافتن ایستگاه شارژ به 5 دقیقه زمان در شهر و 10 دقیقه در راه های اصلی چین نیاز دارند که این مساله حکایت از پشتیبانی گسترده گاک از محصولات الکتریکی خود دارد.

اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول منتشر خواهد شد.

گاک آیون وی کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیون ویی؛ کراس اوور چینی با کروز کنترل تطبیقی و نمایشگرهای دیجیتال در کابین (+عکس)

دیگر خبرها

  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • ۸ اردیبهشت ، سالروز عروج خلبان تیز پرواز آسمان ایران
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • حماسه باشکوهی که شهید شیرودی رقم زد/در حد امکان وامدار تاریخ بودم