احداث 12 خانه کشتی در استان اصفهان
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۷۹۷۶
به گزارش خبرگزاری فارس از خوانسار، مصطفی میرزایی، رئیس هیأت کشتی استان اصفهان عصر امروز در نشستی با پیشکسوتان و اعضای هیأت کشتی شهرستان خوانسار پیرامون بررسی مشکلات و ساخت خانه کشتی در این شهر اظهار کرد: در ایران ورزش کشتی طرفداران زیادی دارد و ورزش ملی ما محسوب میشود.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به ورزش کشتی، گفت: رشته کشتی یک رشته ارزشی است، بیشترین شهدا و سرداران استان اصفهان از فعالان عرصه ورزش کشتی بودند.
میرزایی ضمن قدردانی از شهردار خوانسار در اهمیت دادن به ورزش زورخانهای و پهلوانی، گفت: در سال ۹۹ هیأت کشتی استان اصفهان به لحاظ تأمین زیر ساختهای ورزشی و احداث ۱۲ خانه کشتی نمونه کشوری شد.
رئیس هیأت کشتی استان اصفهان با اشاره به نبود خانه کشتی در خوانسار و کاهش ورزشکاران رشته کشتی باستانی در این شهرستان، گفت: تشویق ورزشکاران موفق، و آموزش و استعدادیابی از مباحثی است که باید در شهرستان از سوی مسؤولین پیگیری شود تا بار دیگر این رشته ورزشی در خوانسار به اوج برسد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای ورزشی در شهرستان ضعیف و رشته کشتی توسعه نیافته است، گفت: به منظور احداث خانه کشتی با همکاری شهردار خوانسار زمینی جانمایی شده که پس از تصویب ساخت آن آغاز خواهد شد.
میرزایی با اشاره به فعالیت ۵ هزار و ۲۰۰ ورزشکار سازمان یافته در هیأت کشتی استان اصفهان، گفت: بزرگترین مشکل ورزش کشتی استان کمبود تخصیص بودجه است و این در حالی است که ۷۰ درصد مدالهای جهانی و المیپیک مربوط به رشته کشتی است لذا نگاه ویژه مسؤلین برای پیشرفت این رشته را طلب میکند.
ضرورت احداث خانه کشتی در خوانسار
ابوالفضل توکلی، شهردار خوانسار با بیان اینکه مدیریت جهادی در هیأت کشتی موجب توسعه و پیشرفت این رشته میشود، اظهار کرد: خوانسار کشتیگیران شاخصی دارد و آمار شهدای ورزشکار این شهرستان بالا است.
وی انگیزه و شوق ورزشکاران هیأت کشتی خوانسار را چشمگیر دانست و گفت: ورزشکاران خوانساری قابلیت دیده شدن در عرصههای استانی و ملی دارند.
شهردار خوانسار با اشاره به کمبود زیر ساختهای ورزشی شهرستان، گفت: برای موفقیت در رشته کشتی باستانی به زیرساختها و امکانات اساسی نیاز است لذا پیگیری احداث خانه کشتی شهرستان از اهمیت بسزایی برخوردار است و ساخت آن همت مسؤولین و خیران را میطلبد.
توکلی با بیان اینکه ورزش اسلامی الگوی ورزش پهلوانی است، گفت: هیچ یک از ورزشها به اندازه رشته پهلوانی و زورخانهای روحیه جوانمردی و مردانگی را پرورش نداده است.
در ادامه مالک رجبی، رئیس اداره ورزش و جوانان خوانسار با اشاره به سرانه یک و یک صدم ورزش شهرستان، اظهار کرد: در شهرستان خوانسار ۱۹ باشگاه و سالن ورزشی ورزشی وجود دارد.
وی با اشاره به توزیع اماکن ورزشی در مناطق بالادست شهر خوانسار به دلیل طولی شکل بودن شهر خوانسار، گفت: در مناطق پایین دست باشگاه ورزشی نداریم.
رئیس اداره ورزش و جوانان خوانسار با اشاره به نبود خانه کشتی در خوانسار و نیاز به سالن اختصاصی رشته کشتی باستانی، گفت: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی و به دلیل اهمیت موضوع و وجود زمین مورد نیاز باید این مورد در شهرستان با کمک و همکاری خیران پیگیری شود.
انتهای پیام/۶۳۰۷۱/ج/

تبلیغات در خبربان
منبع: فارس
کلیدواژه: کشتی استان اصفهان ورزش بودجه هیأت کشتی استان اصفهان شهردار خوانسار خانه کشتی ورزش کشتی رشته کشتی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کتاب صوتی
یرآلماکبابی، گیزاتما و گوزلمه؛ فست فودهای پرطرفدار ارومیه
تفاوت کولر گازی و آبی
خبر هوشمند فهام
افزودنی های بتن چیست؟
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
مشخصات موتورولا اج 40 پرو لو رفت؛ پرچمداری قدرتمند...
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
دوره دیجیتال مارکتینگ
اولین پلتفرم خدمات آنلاین داربست
کولر گازی 36000 گری
سایت مذهبی فطرت
فعلاً کارت گرافیک دست دوم نخرید!
تعمیر فوری گوشی شیائومی
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
داربست
دومان سهند
اجاره کلبه چوبی
اخبار فناوری
خیار تدلیس در معامله + شرایط تحقق خیار تدلیس
شرکت «سرو ونگ»
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
تهیه غذا
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
بیمه درون زنجیرهای چقدر در پرداخت خسارت بحران UST...
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
بهترین برند کولر چیست؟
فروش کفش
افزایش دوباره قیمت مسکن در تهران
عکس مجری چادری خارج از صدا و سیما ؛...
کلینیک بتن ایران
خبر بعدی:
عزیزی: اتفاقات مجمع کُشتی به دور از روح پهلوانی بود
حمید عزیزی روز سهشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره عدالت در تخصیص بودجه، اظهار داشت: عدالت در تخصیص بودجه باید فقط یک سرچشمه دولتی داشته باشد یعنی یا مانند سنوات گذشته در اختیار وزارت ورزش و جوانان باشد، یا با تشخیص و پیشنهاد وزارت ورزش و دولت در لایحه ارسالی به مجلس پیشبینی لازم را داشته باشد (لایحه بودجه سال آتی پانزدهم آذر ماه تقدیم مجلس میشود) و یا اگر دولت وارد مقوله تخصیص بودجه به فدراسیونها نشد و مجلس خواست راسا به این موضوع ورود پیدا کند نباید میان فدراسیونها تفاوتی قائل شود. یعنی مجلس باید همه فدراسیونها را ببیند یا هیچکدام را نبیند.
وی افزود: ما نباید مروج فرهنگ ارتباط فردی و لابیگری باشیم. همچنین در بحث تخصیص بودجه باید وضعیت ورزش قهرمانی و همگانی و امکان مخاطب قرار دادن حداکثر افراد جامعه در رشتههای تابعه آن فدراسیون در نظر گرفته شود. به عنوان نمونه فدراسیون وزنهبرداری با کسب مدال طلای المپیک ادوار گذشته در نشاط اجتماعی بسیار موثر است و دستاورد بینالمللی ارزشمندی دارد ولی آیا در بخش همگانی امکان مخاطب قرار دادن چند درصد افراد کشور را دارد؟ در واقع باید ابعاد گوناگون در این زمینه در نظر گرفته شود.
رئیس فدراسیون گلف عنوان کرد: همچنین در بحث تخصیص بودجه تنها نباید به بحث قهرمانی و حرفهای توجه شود و همه دستاوردها و ظرفیتهای بالفعل و بالقوه فدراسیونها را باید در نظر بگیریم و برای آن فدراسیون پیشنهاد بودجه کنیم.
وی اضافه کرد: اگر دولت و مجلس وارد این مقوله نشوند، به تناسب تنوع ماموریتها باید تخصیص بودجه در اختیار وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک قرار بگیرد. وقتی وارد مقوله توزیع بودجه در بین فدراسیونها می شوید باید همه چیز را نظر بگیرید. هیچ معیاری برای فدراسیونهای ورزشی در قانون بودجه ۱۴۰۰ توسط مجلس لحاظ نشده است. اگر معیاری وجود داشته، مجلس آن را منتشر کند تا آحاد جامعه و کارشناسان در جریان آن قرار گیرند و به طور قطع فدراسیونها آمادگی لازم را دارند تا به صورت کارشناسی در این خصوص کمک حال تصمیمسازان باشند.
عزیزی خاطرنشان کرد: مجلس باید نگاه کارشناسی برای بررسی این موضوع داشته باشد و خروجی تیم کارشناسی در قالب یک سری از معیارها در اختیار رسانهها و مردم قرار بگیرد و بر همان مبنا تخصیص بودجه انجام شود. شاید خروجی بررسی کارشناسی این شد که به فدراسیون کشتی ۲۰۰ میلیارد پول بدهند نه ۷۰ میلیارد و یا به فدراسیون والیبال یکصد میلیارد و فدراسیون فوتبال ۲۰۰ میلیارد بدهند در این صورت همگی خواهند پذیرفت و افکار عمومی و رسانه نیز حمایت خواهد کرد.
وی گفت: این مواردی که ذکر شد از بُعد قهرمانی بود اما در بُعد همگانی همه مردم نمیتوانند به فوتبال، کشتی یا وزنهبرداری بپردازند، اما میتوانند در شنا، تنیس روی میز، بدمینتون یا رشتههای تابعه گلف و بسیاری رشتههای دیگر به راحتی فعالیت کنند. این رشتهها میتوانند ۹۹ درصد جامعه را به عنوان مخاطب جذب کنند.
رئیس فدراسیون گلف عنوان کرد: اتفاقات مجمع فدراسیون کشتی نیز با معیار اخلاق و روح پهلوانی جور در نمیآید و بعید میدانم مورد تائید کسی باشد زیرا رشته کشتی خود مبلغ حفظ حرمت پیشکسوت، اخلاق و پهلوانی است و ذات آن با این اتفاقات منطبق نیست. امیدوارم با تدبیر مسئولان امر دیگر شاهد اتفاقات این گونه نباشیم.
برچسبها حمید عزیزی فدراسیون کشتی فدراسیون گلف