Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سفیر چین در سوریه با تاکید بر اینکه دموکراسی آمریکا چیزی جز بازی برای فریب مردم در داخل و ابزاری برای تسلط بر دیگر کشور‌ها نیست؛ اعلام کرد:  آمریکا که خود از درون با مشکلات متعدد سیاسی و اجتماعی مانند چنددستگی اجتماعی‏، شکاف طبقاتی و نژادپرستی مواجه است، چگونه مدعی الگوی دموکراسی جهان است، آن هم در حالی که نظامیان آمریکایی به هر جایی وارد شدند، چیزی جز تخریب و بدبختی برای ملت‌ها به ارمغان نیاوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه افغانستان نشان داد تحمیل دموکراسی به دیگر کشور‌ها با بن بست مواجه است و پرونده سیاه آمریکا ثابت کرده که به اصطلاح «چراغ دموکراسی جهان» در آستانه خاموشی قرار گرفته است.

پایگاه اینترنتی الوطن در مقاله‌ای به قلم سفیر چین در سوریه نوشت: نظام‌های مختلف سیاسی باید به جای تبدیل کشور‌های جهان به کشور‌های دمکراتیک و سلطه جو، همزیستی مسالمت آمیز و رقابت شرافتمندانه داشته باشند. در این چارچوب، شمار روزافزونی از مردم به این نتیجه رسیدند که الگوی دموکراتیک در آمریکا به منزله کمال مطلوب نیست. بلکه این کشور با بسیاری از مشکلات سیاسی و اجتماعی مانند چنددستگی اجتماعی، گستردگی شکاف بین طبقات، نژادپرستی و استفاده گسترده از تسلیحات و مواد مخدر مواجه است. به رغم همه این مسائل، آمریکا به بهانه آزادی و دموکراسی، برای به راه انداختن انقلاب‌های رنگین، بهار‌های عربی و مداخله آشکار در مسائل داخلی چین، سوریه و دیگر کشور‌ها تلاش و به شکل ظالمانه تهدید به اعمال تحریم‌ها می‌کند و از این طریق، برای تحمیل دموکراسی آمریکایی علیه دیگر کشور‌ها تلاش می‌کند؛ اما نظامیان آمریکایی ارمغان آور جنگ‌هایی بودند که زندگی سعادتمندانه ملت‌ها را برهم زد و اکنون در دست آن‌ها چیزی جز رای انتخاباتی باقی نمانده است. عراق و لیبی مثال‌های مناسبی برای این موضوع طی دو دهه گذشته هستند. آمریکا به بهانه گسترش دموکراسی، علیه افغانستان و عراق جنگ به راه انداخت که به ریخته شدن خون مردم و زندگی همراه با بدبختی منجر شد. دموکراسی آمریکا چیزی جز بازی برای فریب مردم در داخل و ابزاری برای تسلط بر دیگر کشور‌ها نیست.

شکست بزرگ در افغانستان بار دیگر ثابت کرد که تحمیل دموکراسی آمریکا علیه دیگران با بن بست مواجه است و از آنجا که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود ۱۴ میلیارد دلار هزینه به دنبال داشت؛ این موضوع نشان می‌دهد که دموکراسی آمریکا چیزی جز دموکراسی کاملا پولی نیست.

در برهه اخیر، مقامات آمریکایی به اصطلاح «نشست دموکراسی» برگزار کردند و با این کار برای سرپوش گذاشتن بر دموکراسی و تحریک به محوربندی بر اساس مسائل ایدئولوژیک تلاش کردند. چنین نشستی صرفا ابزاری برای آمریکا به منظور تحقق اهداف ژئوپلیتیک آن و ایجاد محدودیت برای دیگر کشور‌ها و رسیدن به نتایج خودخواهانه واشنگتن است.

ازین رو، جامعه بین الملل از دموکراسی آمریکا خسته شده است و مردم از خود می‌پرسند چگونه کشوری که از نقص گسترده دمکراتیک رنج می‌برد، به داور دموکراسی تبدیل شده است و نشستی برای دموکراسی برگزار می‌کند؟!‌

می‌توان از تجارب موفقیت آمیز دموکراسی در چین درس گرفت؛ بر این اساس که نمی‌توان برای دیگر کشور‌ها نظام دمکراتیک کپی برداری کرد. توسعه دمکراتیک به توصیه‌های تحمیلی دیگران نیازی ندارد. به عبارتی دیگر، دموکراسی مناسب برای هر کشوری از همان کشور ریشه می‌گیرد و موجب سعادت ملت همان کشور خواهد شد.

در جهان ما هیچ الگوی دمکراتیکی وجود ندارد که برای همه کشور‌ها مناسب باشد و هیچ نظام دمکراتیک ایده آل یا برتر وجود ندارد. بلکه دموکراسی باید به نیاز‌های مردم و سعادتمند کردن آن‌ها بپردازد؛ نه اینکه به دنبال کلمات پرطمطراق و در عین حال توخالی باشد که از ملت کاملا به دور است.

ملت چین از مدت‌ها پیش به بازی‌های برخی سیاستمداران غربی برای مهار چین و در محدودیت گذاشتن این کشور به بهانه دموکراسی، پی برده است. پرونده سیاه آمریکا ثابت کرده که به اصطلاح «چراغ دموکراسی جهان» در آستانه خاموشی قرار گرفته است و آمریکا نه در گذشته الگویی برای دموکراسی در جهان بوده و نه در آینده خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دولت آمریکا دموکراسی آمریکایی سفیر چین دموکراسی آمریکا دیگر کشور ها چیزی جز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اتهام رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا را مبنی بر اینکه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پشت تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا است، «توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی» دانست.

ماریا زاخارووا در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: ادعاهای «نانسی پلوسی» را نمی توان چیزی جز اهانت به آمریکایی‌ها و دموکراسی تصور کرد.

در روزهای اخیر، تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا به صحنه‌ای برای اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کمک‌های آمریکا به تل‌آویو به‌ویژه پس از تصویب بسته جدید کمک‌های نظامی واشنگتن به تل آویو تبدیل شده‌اند که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا در حال سرکوب آن است.

کد خبر 6089032

دیگر خبرها

  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار