Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، گردهمایی علمی و نمایشگاه تخصصی و فناوری های نوین انتظام و امنیت با حضور سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور، سورنا ستاری معاون علوم و فناوری رئیس جمهور و همچنین سردار محمد قصری رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی برگزار شد.

سردار حسین اشتری در این گردهمایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم، درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه ای عزیز مدظله العالی و عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: در هفته پژوهش قرار داریم و جا دارد در این گردهمایی از همه پژوهشگران، محققان و میهمانان گرانقدر از جمله معاون علوم و فناوری رئیس جمهور و همچنین عزیزانی که از شرکت های دانش بنیان در این مراسم حضور دارند، به واسطه تلاش و زحمات در حوزه تحقیقات و پژوهش تشکر و قدردانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*لزوم بهره بردن از فناوری روز

وی در ادامه به تنوع و پیچیدگی های ماموریتی مجموعه انتظامی جمهوری اسلامی ایران (پیچیدگی جرائم، رشد سریع فناوری و دسترسی مجرمان به فناوری روز) اشاره کرد و گفت: مجموعه انتظامی علاوه بر پیچیدگی ماموریت ها و حضور شبانه روزی در تمامی صحنه ها در راستای ارتقاء خدمت رسانی به مردم لازم است که برای آمادگی بیش از پیش، ظرفیت هایی را ایجاد کند تا بتواند با اقدامات پیشگیرانه از وقوع جرایم پیشگیری و در صورت وقوع با آنها برخورد کند بنابراین لازم است که از فناوری های نوین و تکنولوژی روز بهره ببریم.

*طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی کشور

فرمانده کل انتظامی کشور به تصویب طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران توسط فرماندهی معظم کل قوا اشاره کرد و ادامه داد: تصویب طرح جامع ساختار و سازمان انتظامی قطعا تحولی عظیم را در مجموعه انتظامی ایجاد خواهد کرد؛ تصویب طرح جامع ساختار و سازمان انتظامی نقطه عطفی در تاریخ مجموعه انتظامی است و می توان گفت که تاکنون شاهد چنین تحولی در مجموعه انتظامی نبوده ایم از این رو می طلبد بیش از گذشته برای خدمت رسانی به مردم آماده باشیم.

*اهمیت هوشمندسازی پلیس

وی به اهمیت هوشمندسازی پلیس و اقدامات فرماندهی کل انتظامی کشور در این خصوص اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث هوشمند سازی اقدامات خوبی انجام شده است اما در این حوزه بیش از پیش باید گام های موثرتر برداریم چراکه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

سردار اشتری در ادامه با تاکید بر استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود برای رسیدن به پلیس در تراز انقلاب اسلامی گفت: به واسطه ماموریت های سنگین و پیچیده و تحقق فرمایشات مقام عظمای ولایت امام خامنه ای عزیز مدظله العالی و همچنین نیاز جامعه اسلامی لازم است که در حوزه هوشمندسازی پلیس از ظرفیت تمامی پژوهشگران و محققانی که در این زمینه فعالیت دارند، بهره ببریم.   

وی خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری باید با نوآوری تمامی مشکلات را حل کنیم از این رو لازم است که خود رادر همه ابعاد (خصوصا معنوی، اعتقادی، دینی و ....) تقویت کنیم؛ بحمدالله مجموعه انتظامی در راستای حرفه ای شدن، بهره بردن از فناوری های نوین و ... پیشتاز بوده چه بسا در حوزه هوشمند سازی نیز اقدامات موثری هم انجام داده است.

سردار اشتری تصریح کرد: بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری امام خامنه ای عزیز مدظله العالی در راستای رسیدن به نقطه مطلوب باید زیرساخت ها را تقویت کنیم؛ انشاالله با ظرفیت های موجود و همت تمامی همکاران، معاونان، مدیران و پژوهشگران و عنایت دولت سیزدهم به تمامی ماموریت های ناجا، می توانیم به اهداف مدنظر برسیم.

*لزوم بهره بردن از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای حل مشکلات

سورنا ستاری معاون علوم و فناوری رئیس جمهور همچنین در گردهمایی علمی و نمایشگاه تخصصی و فناوری های نوین انتظام و امنیت گفت: از سردارحسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور و تمامی کارکنان مجموعه انتظامی به واسطه زحمات و تلاش های شبانه روزی آن ها تشکر و قدردانی می کنم؛ شهدایی که مجموعه انتظامی در حوزه های مختلف (از جمله مبارزه با قاچاقچیان و ...) تقدیم نظام کرده نشان از سلحشوری و تلاش بی پایان این عزیزان دارد.

وی با تاکید براینکه مجموعه انتظامی باید در آینده دستخوش بحث تکنولوژی شود، ادامه داد: مشکل در تفاوت دیدگاه و روش است پس نباید راه اشتباه گذشته را تکرار کنیم؛ محصول با سرمایه گذاری در بخش خصوصی به دست می آید از این رو لازم است که برای حل مشکلات از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره ببریم.

معاون علوم و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: امروزه شاهد رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف (پژوهشگاه ها در حوزه پزشکی، وزارت علوم، تعداد قابل توجه هیئت های علمی در این حوزه ها) هستیم و مجموعه انتظامی می تواند از تجربیات و خروجی شرکت های دانش بنیان، سازمان ها و نهادهای مدنظر در جهت تولید نیازمندی های دانشی استفاده کند.

ستاری به اهمیت نوآوری در شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: نوآوری در تمامی عرصه ها باعث ایجاد شکوفایی در صنعت و خدمات می شود.

*مجموعه انتظامی پیش رو در تولید فناوری

معان علوم و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: مجموعه انتظامی در حوزه تولید فناوری پیش رو است؛ ضمن اینکه این مجموعه می تواند در برخی مواقع با انجام اقدامات جدی و قاطعانه حرکت های جدی تری را رقم بزند.

ستاری خاطرنشان کرد: در همین جا اعلام می کنم که معاونت علوم و فناوری ریاست جمهوری برای هرگونه همکاری و ارائه طرح های کلان با مجموعه انتظامی همکاری می کند .

گفتنی است، در پایان گردهمایی علمی و نمایشگاه تخصصی و فناوری های نوین انتظام و امنیت سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بزرگوار امیر منصور ستاری (پدر سورنا ستاری معاون علوم و فناوری رئیس جمهور) گفت که این شهید والا مقام با ایثار و از خودگذشتکی نقش تاثیر گذاری در دوران دفاع مقدس داشته که باید بیش از این ها به ایثار و رشادت های این شهید معزز پرداخته شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار اشتری فرمانده کل انتظامی معاون علوم و فناوری رییس جمهور هفته پژوهش هوشمندسازی امنیت معاون علوم و فناوری رئیس جمهور طرح جامع ساختار و سازمان فرمانده کل انتظامی کشور تصویب طرح جامع ساختار شرکت های دانش بنیان فناوری های نوین مجموعه انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده