Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رضا بنی هاشمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: برای اینکه این موضوع اثبات شود و بتوان از این واکسن به عنوان بوستر دز استفاده شود نیاز به انجام کارآزمایی بالینی است.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو مجوز انجام کارآزمایی بالینی این موضوع را صادر کرد و تست بالینی بوستر دز واکسن رازی کوو پارس در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنی هاشمی بیان کرد: پس از اجرای موفقیت آمیز کارآزمایی بالینی و اخذ تاییدیه از سازمان غذا دارو، می توان واکسن رازی را به عنوان بوستر دز استفاده کرد.

وی تصریح کرد: در این صورت اگر هموطنانی که واکسن دیگری را دریافت کرده اند، می توانند به عنوان دز یادآور از واکسن رازی استفاده کنند.

برخی کشورها تمایل به استفاده از واکسن رازی دارند

بنی هاشمی اظهار داشت: کشورهای مختلف خواهان این نوع واکسن هستند و برخی از این کشورها هم تمایل خود را  به دریافت این واکسن ایرانی اعلام کرده اند.

مدیر تحقیقات و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: برای صادرات به این کشورها علاوه بر اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو، نیاز به اخذ مجوز از سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: در حال حاضر مجوز اضطراری از سازمان غدا و دارو اخذ شده و همچنین گروهی از همکاران ما در این موسسه پیگیر دریافت مجوز از سازمان جهانی بهداشت هستند.

بنی هاشمی گفت: اطلاعات کارآزمایی های بالینی در حال جمع آوری است و مقالات هم در حال انتشار است تا زمینه اخذ مجوز از سازمان جهانی بهداشت فراهم شود.

دولت از واکسن سازان حمایت جدی کند

وی افزود: با توجه به اینکه واکسن تامین کننده سلامت هموطنان است و واکسن سازی هم یک صنعت سودآور نیست، دولت باید حمایت جدی از واکسن سازان داخلی به عمل آورد.

بنی هاشمی اظهار داشت: واکسن ها یا با قیمت بسیار پایین یا حتی در اغلب موارد به صورت رایگان در دسترس هموطنان قرار می گیرند، لذا نیاز حمایت های جدی مادی و معنوی دارند.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت های این مجموعه بسیار پرهزینه و ساخت آنها هم زمان بر است، گفت: شرکت های خصوصی رغبت چندانی در این زمینه ندارند، درصورتی که دولت در این زمینه سرمایه گذاری نکند، همواره وارد کننده واکسن مورد نیاز می شویم.

بنی هاشمی ادامه داد: هرچند محدودیت در موارد مختلف از جمله منابع مالی در ساخت واکسن کرونا وجود داشت و تحریم هم مانع بزرگی در ادامه این روند بود، اما محققان با تمام توان و ظرفیت، پای کار آمدند و به دستاورد خوبی هم دست یافتند.

وی افزود: محققان هم جلوی ناملایمات داخلی و هم جلوی تحریم ها ایستادند و موفق به ساخت یک محصول فن‌آورانه شدند.

واکسن های نوترکیب بیشترین واکسن را در آینده به خود اختصاص می‌دهند

بنی هاشمی افزود: واکسن ها بر پایه پروتئین نوترکیب، واکسن های نسل بعدی کرونا خواهند بود و به احتمال فراوان بیشترین واکسن هایی که در نسل آینده و دز بوستر استفاده می شوند، واکسن های پروتئینی هستند.

مدیر تحقیقات و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: نقطه اوج فناوری ریکام بیننت (Recombinant)، در کنترل و مهار بیماری کرونا مورد استفاده قرار گرفت.

وی افزود: این فناوری برای ساخت واکسن هایی مانند هپاتیت بی، آنفلوانزا استفاده شده و به نظر می رسد بیشتر واکسن هایی که در آینده تولید می شود، براساس این فناوری است.

بنی هاشمی تاکید کرد: اگر این فناوری در کشوری نهادینه شود می توان خیلی از واکسن ها را با آنها تولید و روانه بازار کرد.

وی، فناوری ریکام بیننت  را صنعت پیش رو در این حوزه اعلام کرد و گفت: در آینده خیلی از داروها و واکسن ها با این روش طراحی و ساخته خواهند شد. 

مدیر تحقیقات و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی یادآور شد: در حال حاضر دارویی مانند انسولین برپایه فناوری ریکام ببننت یا فاکتور ۸، ساخته می شود.

وی، بی ضرر بودن و بی خطر بودن واکسن را از مهمترین نکات برای ایمن کردن یک جامعه اعلام کرد و گفت: واکسن های پروتئین نوترکیب بی ضررترین واکسن ها هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: مجوز از سازمان مدیر تحقیقات واکسن رازی سازی رازی بنی هاشمی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان