Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا نورانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: تراکم کانتینرهایی که محصولات صادراتی ایران را به روسیه می‌برند در گمرک آذربایجان به اندازه‌ای است که 3 تا 4 روز معطل می‌مانند در حالی که پیش از این معطلی 1 تا 1.5 روز بود.

وی با بیان اینکه در آستانه سال نو میلادی حجم صادرات به روسیه افزایش یافته است، افزود: معطلی کانتینرها موجب می‌شود رانندگان هزینه زیادی را مطالبه کنند از سوی دیگر احتمال کاهش کیفیت‌‌ محصولات که عمدتا صیفی جات و محصولات گلخانه ای هستند وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی روزانه فقط 60 تا 70 کانتینر از گمرک آذربایجان ترخیص می‌شود و این کندی، انباشته شدن کانتینرها را سبب شده است.

نورانی افزود: کانتینرهای روس و ترکیه محصولات صادراتی ایران را در مرز آستارا بارگیری می‌کنند اما در گمرک آذربایجان تا چهار روز معطل می شوند و پس از آن به مقصد روسیه می روند.

 رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: انتظار داریم مسئولان کشور با مسئولان امور خارجه و دیگر مسئولان مرتبط جمهوری آذربایجان مذاکره جدی بکنند تا مشکلات کندی ترخیص بار از گمرک این کشور برطرف شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا این مسئله مربوط به مسائل سیاسی است؟ گفت: خیر، موضوع سیاسی نیست و فقط با افزایش ساعات کار و اضافه کردن نیروی بیشتر این مشکل برطرف خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات کشاورزی گمرک رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گمرک آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه این استان در زمینه تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی با مشکل مواجه است، گفت: قبلاً در استان هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس وجود داشت اما در سه سال گذشته این تعداد تقریبا به ۴۰۰ دستگاه رسیده است.

مالک رحمتی، جمعه، هفتم اردیبهشت ماه، در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی استان که با حضور وزیر راه برگزار شد، با بیان اینکه حمل و نقل عمومی ما از وضعیت خوبی برخوردار نیست، اظهار کرد: میزان تلفات درون و برون شهری سالانه‌ی هزار نفری در شأن استان نیست، ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد. در آزادراه پیامبر اعظم در سال گذشته ۹۷ فوتی اتفاق افتاده است. 

به گزارش ایسنا، وی افزود: با افت رام قطارهای استان نیز رو به رو هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود و از وزیر محترم خواهشمندیم نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستورات لازم را صادر کنند.

وی با بیان اینکه امروز سه دستور جهادی از طرف وزیر صورت گرفت، خاطر نشان کرد: برای قطعه شش آزادراه تبریز-ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر در دستور کار قرار گرفت و یکی از آرزوهای دیرینه مردم، کمربندی ایلخچی نیز بازدید شد و دستورات لازم صادر شد و قرار است یک باند آن تا تیرماه آزاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند + جزئیات
  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی