Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی عبداللهی روز شنبه در بازدید از مرکزهای  کشت گلخانه ای دانش بنیان در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) مشکین دشت استان البرز افزود: انتظار می رود در کنار توسعه کشت گلخانه ای ، طرح های بیابانزدایی با سرعت مناسب در استان البرز و شهرستان فردیس اجرا شود.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح ها همراهی شرکت های دانش بنیان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وزارت جهاد کشاورزی مستفر در  مشکین دشت شهرستان فردیس نیز گفت: بیش از ۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان در این مرکز فعالیت می کنند.

سید داود حاجی میررحیمی افزود: مرکز نوآوری وستا مرکز شتاب دهی استارتاپ های کشاورزی است که  امکانات لازم را برای توسعه این شرکت فراهم نموده است .

وی افزود: نشا کشت بافتی، اسانس گیاهان دارویی، دستگاه های هواشناسی کشاورزی، لوله های آب هوشمند، کیت های ویژه هوشمندسازی مزارع و گلخانه ها، تولید بذرسبزی و صیفی  و ذرت،بسته بندی بذور و محصولات کشاورزی، عرقیات گیاهان دارویی و امثال آن از جمله محصولات کشاورزی  هستند که به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

وی اظهار داشت: اکنون ۲۵ گلخانه در مجموع میانگین یک هکتار در این مرکز وجود دارد که محصولات کشاورزی اعم از کاهو فرانسوی،سبزی و صیفی ،آلوئورا،گل و گیاهان زینتی ،سوپر سبزی ها(بیبی اسفناج)،سورل و گوجه کشت و تولید می شود.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای البرز فردیس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای البرز فردیس کشت گلخانه ای البرز فردیس کشت گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد