Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@22:42:36 GMT

کنایه های تند رضا یزدانی به کامران قاسمپور

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۲۹۴۷۲

کنایه های تند رضا یزدانی به کامران قاسمپور

سرمربی تیم قهرمان لیگ برتر کشتی آزاد می گوید کامران قاسمپور باید در فینال برای تیمش روی تشک می رفت.

به گزارش "ورزش سه"، رضا یزدانی، دارنده دو مدال طلای جهان که در سال های اخیر به عنوان سرمربی در لیگ برتر کشتی فعالیت می کند، امسال توانست با صنایع مازندران عنوان قهرمانی را در لیگ برتر کشتی آزاد به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانی که که امروز  میهمان برنامه دایره طلایی بود، درباره مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

 


می خواستم برای المپیک آماده شوم، اما نشد


او در شروع صحبت هایش در مورد اینکه چطور بعد از تصمیم برای بازگشت به کشتی، سر از مربیگری درآورد و آیا دیگر تصمیم به کشتی گرفتن ندارد، گفت: سوال سختی است. راجع به این موضوع هنوز خودم به تصمیم قطعی نرسیدم. من کاری را از سال 1374 شروع کردم، تا امروز در کشتی بالا و پایین زیاد داشتم اما به آن هدفی که داشتم درنهایت نرسیدم و کارم ناتمام مانده است. سال گذشته هم سعی کردم برای المپیک خودم را آماده کنم ولی با تعویق یک ساله المپیک، از آن مسیر قهرمانی دور شدم. در ادامه  سرمربی تیم استقلال شدم و مسیر دیگری را رفتم. سعی کردم برای المپیک آماده شوم ولی نشد. بازگشت به دوره قهرمانی با توجه به آسیب دیدگی جدی و جراحی های متعدد خیلی سخت است. من حتی بعد از لیگ سال گذشته، یک ماه تمرین کردم ولی مجدد آسیب دیدگی ام تشدید شد. MRI هم گرفتم، تایم من محدود بود و شدت مصدومیت زیاد و به هرحال نشد که برگردم.

 


دو مدال المپیک را به خاطر مصدومیت از دست دادم


یزدانی در مورد اینکه سخت ترین رقیبش در دوره قهرمانی چه کسی بوده، گفت: من با همه برد و باخت داشتم. اگر دوست داشتم دوباره کشتی بگیرم به خاطر میدانی است که سه بار درآن شرکت کرده و از آن مدال نگرفته ام. سال 2008 خیلی آماده نبودم، از نظر جسمی شرایطم خوب بود ولی بی تجربگی کردم و به راحتی این المپیک را از دست دادم. در دو المپیک بعدی آسیب دیده بودم. 2012 لندن که در حین مسابقه آسیب دیدم و دستم از مدال کوتاه ماند. در المپیک 2016 ریو با آشیل پاره روی تشک رفتم که کار بسیار سختی بود. تمام تلاشم را کردم که در این المپیک با وجود آسیب دیدگی کم نگذارم و برای هدفم بجنگم ولی آن اتفاق افتاد و باز هم نشد.

 


می دانستیم حسن یزدانی قصد کشتی گرفتن ندارد


وی در مورد سه تجربه متفاوت مربیگری اش در لیگ برتر خاظرنشان کرد: طی دو سال اخیر با دو تیم استقلال و صنایع در لیگ حضور داشتم و این در حالی بود که من سه دوره سابقه سرمربیگری در لیگ را دارم. دوره اولم حضور در تیم خونه به خونه بود که قانون این اجازه را می داد که در کنار کشتی گرفتن، در امر مربیگری هم فعالیت داشته باشم. این اتفاق سال 92 رخ داد و تیم ما سوم شد. بعد از آن فدراسیون قانونی اعمال کرد که کشتی گیری حق فعالیت در مسابقات لیگ به عنوان مربی را ندارد و من چند سالی در لیگ نبودم تا سال گذشته که با استقلال به لیگ آمدم. امسال هم با صنایع مازندران ورود کردیم. سال گذشته به دلیل ندادن رضایت نامه و عدم جذب کشتی گیران مازندرانی مد نظرمان، لطمه خوردیم و امسال تیم مان از مازندران در مسابقات شرکت کرد تا راحت تر کشتی گیر مازندرانی جذب کرده و مسیر قهرمانی را برای خودمان فراهم کنیم.


یزدانی در مورد اینکه کمتر از کشتی گیر جویباری در تیمش استفاده شد، گفت: ما یک مقدار محدودیت در جذب نفرات داشتیم. ما قصد داشتیم کامران قاسمپور و حسن یزدانی را جذب کنیم. می دانستیم که حسن یزدانی قصد کشتی گرفتن در لیگ را ندارد و سعی کردیم کسانی را به خدمت بگیریم که برای مان کشتی بگیرند. ما در فینال با 12-13 کشتی گیر حاضر شدیم.


قهرمان پیشین کشتی جهان در مورد جذب خارجی های تیمش تاکید کرد: ما در جایی که ضعف داشتیم و همچنین براساس آنالیز حریفان، خارجی به خدمت گرفتیم. روی همه نفرات برنامه ریزی شده و آنالیز دقیقی از تیم مقابل داشتیم.

 


خدا را شکر مصدومیت قاسمپور بعد از لیگ خوب شد!


وی در مورد اینکه آیا در سالهای آینده نیز با صنایع کارش را ادامه خواهد داد، گفت: اگر لیگ باشگاه های جهان برگزار شود قطعا شرکت خواهیم کرد، در مورد مسابقات بعدی هم  باید یک مقدار بسنجیم ممکن است شرایط فراهم نباشد. اتفاقاتی که برای تیم رخ داد، ترکیبی که برای حمایت از تیم بسته شده بود را دلسرد کرد. تیم ما راه سختی را تا فینال طی کرد و فشار زیادی روی ما بود و حواشی اذیت مان کرد. البته تا امروز 70 درصد قرارداد همه بچه ها پرداخت شده و در ادامه هم آن چیزی که متعهد شده ایم را پرداخت می کنیم. مشکلی هم نیست ولی روزی که ما استارت زدیم دیدگاه بزرگتری داشتیم، با این وجود در این مسیر بی مهری ها و کم لطفی ها باعث شد آن دیدگاهی که ما داشتیم محقق نشود.


سرمربی تیم صنایع در مورد اینکه کم لطفی از طرف چه کسانی بوده، تصریح کرد: کشتی گیر ما سال قبل هم چنین کاری را کرد. این قشنگ نیست که کشتی گیر به تیم پشت کند، مردم از قهرمان انتظار دیگری دارند. حالا خداراشکر بعد از اتمام لیگ، آسیب دیدگی کامران قاسمپور خوب شد و دیدم که دارد با تیم ملی در عراق تمرین می کند.
کشتی گیران همیشه آسیب دیدگی دارند، اما...


وی در واکنش به اینکه دکتر سهراب کیهانی هم مصدومیت کامران قاسمپور را تایید کرده است، گفت: من که اینجا هستم می توانم 10 گواهی معتبر بیاورم که آسیب دیده ام. ورزشکار حرفه ای همیشه آسیب دیدگی دارد چون تمرینات پرفشار و سنگینی را انجام می دهد. 25 درصد و گاهی بیشتر زانوی یک قهرمان آسیب دیده است. من با آشیل پاره در المپیک کشتی گرفتم، در المپیک 2012 لندن که 60 درصد پارگی ACL داشتم و کلا آنجا پارگی کامل شد. همه ما آسیب دیدگی داریم. مگر جواد ابراهیمی آسیب دیده نبود؟ پزشک معتمد گفت پایش باید همین الان عمل شود اما با خانواده اش آمد خانه ما و گفت من تا آخر کنار تیم هستم. او تا لحظه آخر هم کنار تیم بود. اگر هم لازم می شد روز فینال آماده بود کشتی بگیرد. من اگر نگاه برادرانه نسبت به کامران قاسمپور نداشتم هیچ وقت جذبش نمی کردم اما این انتظار دوطرفه است.


یزدانی ادامه داد: او طبق قرارداد باید همه کشتی ها را برای ما می گرفت اما در دور رفت یک کشتی و در دور برگشت هم یک کشتی گرفت. حالا من نمی خواهم ریز بشوم اما از روز اول بعد از بستن قرارداد با او به مشکل خوردیم. اول گفت کشاله ران و بعد زانویش آسیب دیده، در ادامه هم دیدیم دکتر کیهانی مصاحبه کرده، من نمی گویم کشتی گیر آسیب دیده کشتی بگیرد اما این دارد باب می شود. نمی دانم چرا حواشی همیشه سراغ تیم ما می آید. تیم ما سال گذشته هم همین اتفاق برایش رخ داد. البته امسال از قبل پیش بینی این اتفاقات شده بود و الان هم می بینیم که کامران قاسمپور شرایطش خوب است و دارد تمریناتش را انجام می دهد. بچه ها در همان مقطع لیگ هم می گفتند دارد خوب تمرین می کند. ان شاءالله او به تیم ملی کمک کند و در میدان بعدی خوش بدرخشد، غرور آفرینی کند و مردم را خوشحال کند.

 


فعلا به آینده مربیگری ام فکر نکرده ام


سرمربی فصل گذشته تیم استقلال در خصوص شکست ملی پوش المپیکی مقابل فرزاد عموزاد عنوان کرد: مرتضی قیاسی سال گذشته عضو تیم ما بود و کامل نوع کشتی گرفتن او را می شناختم. فرزاد عموزاد از کلاس کشتی خوبی برخوردار است. از نظر بدنی هم برنامه دادیم. او قرار بود کشتی را اداره کند و در یک دقیقه آخر کارش را شروع کند که این را مو به مو انجام داد و برنده از تشک بیرون آمد. علی سوادکوهی خیلی جسور و جنگنده است و آینده خوبی دارد. او در لیگ هم کشتی خوبی گرفت و نایب قهرمان المپیک را برد.
یزدانی که با وجود کسب 4 مدال جهانی، مدال المپیک در کارنامه اش ندارد در مورد سقف آرزوهایش در امر مربیگری گفت: سوال خیلی سختی است. اصلا به آن فکر نکردم، ولی این روند رو به جلو سال قبل در لیگ شروع شده و درواقع من در دفعه اول مربیگری ام در لیگ با خونه به خونه سوم شدم. سال گذشته دوم شدیم و امسال کار ما با قهرمانی تمام شد. فعلا برنامه بعدی ام این است که این نتیجه استمرار داشته باشد. به هرحال من هرجا که هستم عضوی از خانواده کشتی خواهم بود و قصد خدمت دارم. اجازه بدهید این مسیر را بروم و بیبنم آینده به چه شکلی پیش می آید.


سرمربی صنایع در مورد اینکه چرا روی سکوی قهرمانی همراه تیمش حاضر نشد، نیز اضافه کرد: بیشتر زحمات را بچه ها کشیدند، من سهم کوچکی در قهرمانی داشتم. از تدارکات و ماساژور تیم گرفته تا همه مربیان و کشتی گیران تلاش زیادی برای تیم داشتد. جذب این نفرات به درستی انجام شده بود و خیلی منسجم کار را دنبال کردیم.


رضا یزدانی در خاتمه گفت: از تمامی عوامل تیم که دست به دست هم دادند، تشکر می کنم. ما از سال گذشته این تیم را تشکیل دادیم. امسال یک سری نفرات اضافه شدند، از همه کسانی که دیده نشدند ولی پشت این تیم هستند سپاسگزارم. از فدراسیون و سازمان لیگ هم که سال گذشته کار بزرگی درخصوص لیگ انجام دادند، ممنونم. برگزاری لیگ در آن تایم کار سختی بود که فدراسیون این کار سخت را انجام داد. من فکر می کنم بخشی از مسیر چرخه انتخابی تیم ملی هم می تواند از لیگ باشد.

رضا یزدانی آزاد کشتی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: رضا یزدانی آزاد کشتی کامران قاسمپور رضا یزدانی آسیب دیدگی کشتی گرفتن سال گذشته آسیب دیده لیگ برتر کشتی گیر تیم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید

به گزارش "ورزش سه"، ورزش ايران تا امروز چهاردم ارديبهشت ١٤٠٣ توانسته ٢٩ سهميه انفرادى و دو سهميه تيمى در رشته‌هاى كشتى آزاد، تكواندو، كشتى فرنگى، تيراندازى، شمشيربازى، وزنه‌بردارى، قايقرانى، ژيمناستيك هنرى در ماده پرش خرك و يك سهميه هم بر اساس رنكينگ در دوچرخه‌سوارى جاده مردان در كنار دو سهميه تيمى شمشيربازى اسلحه سابر مردان و قايق دو نفره روئينگ دختران المپيك ٢٠٢٤ پاريس را به خود اختصاص دهد كه به احتمال فراوان در كاروان اعزامى كشورمان تنها چهار ورزشكار با سابقه كسب مدال بازيهاى المپيك حضور خواهند داشت.

حسن يزدانى كاپيتان تيم ملى كشتى آزاد ايران آنهم با ٢٩ سال سن تنها ورزشكار دو مدالى كاروان ورزش كشورمان در المپيك ٢٠٢٤ پاريس به شمار خواهد رفت كه با كسب طلاى ٢٠١٦ ريو و نقره ٢٠٢٠ توكيو شمايل ورزش ايران در پاريس به شمار مى رود و مى تواند پرچمدار كاروانى باشد که به او برای کسب سومین مدال دل بسته است.

به غير از حسن يزدانى با دو مدال از دو دوره قبلى المپيك، تنها ورزشكارانى كه در المپيك ٢٠٢٤ پاريس مى توانند با سابقه كسب مدال از اين پيكارها به آوردگاه سى و سوم بازيهاى المپيك پا بگذارند سه كشتى گير ديگر در دو رشته كشتى فرنگى و آزاد به شمار مى روند.

محمدرضا گرايى با طلاى ٢٠٢٠ توكيو در كنار محمدهادى ساروى و اميرحسين زارع كه در كارنامه خود برنز دوره قبل را به گردن انداخته اند.

حسن يزدانى با كسب طلاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس هم ركورد شانزده ساله بهترين المپين تاريخ ورزش ايران را كه در اختيار هادى ساعى و تكواندو قرار دارد را به خود اختصاص مى دهد و هم از ركورد ٦٤ ساله بهترين عملكرد يك كشتى گير ايرانى در المپيك كه با يك طلا و دو نقره در اختيار جهان پهلوان آقا تختى است عبور خواهد كرد.

نكته جالب اينكه با تحقق اين اتفاق حسن يزدانى مى تواند در وزن ٨٦ كيلوگرم تا ٣٣ سالگى با كسب سه مدال جهانى و يك مدال المپيك ديگر در ٢٠٢٨ آمريكا به تنها ورزشكار ايرانى تبديل شود كه با ١٤ مدال المپيك و جهانى از ركورد ١٢ مدال محمد نصيرى در وزنه بردارى نيز گذر كند تا از معدود قهرمانان ورزش دنيا نام بگيرد كه در چهار دوره بازبهاى المپيك مدال گرفته است.

حسن يزدانى اين روزها سر حال و قبراق خود را به شصت درصد آمادگى رسانده و با تمرينات منظم هوازى بر روى شن هاى ساحل خزر، تمرينات مرور فن در سالن كشتى مجموعه ورزشى اش و تمرينات منظم بدنسازى با وزنه بعد از جراحى كتف دست راست خود، خط بطلانى كشيده بر تمامى شايعات ممكن.

يل جويبار از طناب چند مترى آويزان از سقف سالن كشتى خود با ٨٨ كيلو وزن بدن بالا مى رود و اين روزها ١٤٠ كيلو وزنه را با هارتر از روى زمان تا بالاى سينه بالا مى آورد.

اما نكته بسيار مهم كه بايد مورد توجه قرار بگيرد و دغدغه ى اصلى به حساب مى آيد اعزام  كاپيتان به تورنمنتى بين المللى تا قبل از المپيك ٢٠٢٤ پاريس است.فدراسيون كشتى با توجه به لغو تورنمنت سركسيان ارمنستان كه قرار بود اواخر خرداد برگزار شود و به شهريور ماه آنهم بعد از المپيك پاريس موكول شده، رقابتهاى رنكينگ دار مجارستان را در روزهاى ١٧ تا ٢٠ خرداد در نظر دارد كه به ميزبانى بوداپست انجام مى شود.

تورنمنت مجارستان با توجه به حضور آرتور نايفانف روس كه سه بار برابر حسن يزدانى شكست خورده، حضور دو روس ديگر و شايد احتمال حضور "آرون بروكس" كه جايى در رنكينگ جهانى ندارد و با شكست ديويد تيلور قرار است به رقابتهاى وزن ٨٦ كيلوگرم المپيك اعزام شود مكان مناسبى براى اعزام يل جويبار نيست.

در حال حاضر و تا امروز در رنكينگ جهانى وزن ٨٦ كيلوگرم عظمت دولت بيكف قزاقستانى اول است، جايگاه دوم به ديويد تيلور آمريكايى اختصاص يافته، مايلز آمينه از سن مارينو سوم و حسن يزدانى در جاى چهارم قرار دارد.رويارويى نايفانف روس يا دو كشتى گير روس ديگر و شايد آرون بروكس آمريكايى با حسن يزدانى تا قبل از المپيك كار عقلانى و فنى به حساب نمى آيد كه بى شك محسن كاوه و عليرضا دبير رييس فدراسيون كشتى كاملا بر آن واقف هستند.

حريفان حسن يزدانى از جراحى كتف يل كشتى ايران خبر داشته و اخبار او را زير نظر دارند، از تورنمنت رنكينگ دار مجارستان تا روز مسابقه ٨٦ كيلوى المپيك دقيقا ٦٠ روز يعنى دو ماه فاصله است. سئوال اینجاست که چه تضمينى وجود دارد روسها با سه كشتى گير فشار غير اصولى روى كتف جراحى شده حسن نياورند؟چرا بايد چالشى ايجاد كرد بين نفراتى كه به دنبال امتيازات رنكينگ هستند در حالى كه هيچكدام تا كنون حريف حسن يزدانى نشده اند؟

روسها با سه كشتى گير به ويژه نفر اصلى خود در ٨٦ كيلو كه سه بار مغلوب حسن يزدانى شده مراعات كتف او را در آستانه المپيك خواهند كرد؟

اگر  بروكس به مجارستان بيايد و تنه به تنه با حسن شود آنهم قبل از المپيك از منظر روانى و فنى كار عقلانى است؟

تمام جواب سوالهاى فوق بصورت كارشناسى و از منظر فنى كاملا مشخص است اما بهترين راهكار براى حمايت و حفظ حسن يزدانى براى موفقيت در بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس در سه كلمه خلاصه مى شود: تورنمنت ساسارى ايتاليا.

تورنمنت بين المللى كشتى ساسارى ايتاليا در ٢٥ و ٢٦ خرداد و دقيقا شش روز بعد از تورنمنت مجارستان برگزار خواهد شد كه رنكينگ دار نيز نبوده و مكان بسيار مطلوب و به اصطلاح مناسبى براى روى تشك رفتن  و تست میزان آمادگی حسن يزدانى به حساب مى آيد.
به نظر این درخواست خود یزدانی هم هست که البته در نهایت به نظر علیرضا دبیر و محسن کاوه گردن خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • احتمال برگزاری انتخابی بین یزدانی و قاسمپور/ شروع تمرینات زارع
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • حسن یزدانی خودش را برای طلای پاریس آماده می‌کند