Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در آیین گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه و تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید دانشگاه بوعلی‌سینا، افزود: دانشگاه‌ها با امیدآفرینی و ایجاد اعتماد در میان دانشجویان نقشی بی بدیل در تقویت اعتماد ملی و امید به آینده در راستای توسعه و پیشرفت کشور برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امیدآفرینی برای اعتمادسازی در جامعه بسیار ضروری است، تصریح کرد: اقدامات ارزشمند و قابل توجهی طی ۴۰ سال گذشته در کشور انجام شده چرا که در ابتدای پیروزی انقلاب و در آغاز جنگ تحمیلی، توان ساخت سیم خاردار را نداشتیم اما الان کشور توان تولید و ساخت تجهیزات پیشرفته از جمله پهباد را دارد.

دکتر زلفی‌گل با بیان اینکه باید نوع نگاهمان را تغییر بدهیم، تصریح کرد: برخی این همه پیشرفت انجام شده در کشور را نمی بینند و فقط ناامیدی را پمپاژ می‌کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه دانشگاهیان ما افراد متدین، باتقوی و مسئولیت‌پذیری هستند که برای ارتقا و پیشرفت کشور باید به علم، ایمان و تقوا مجهز شوند، افزود: دانشگاه بوعلی‌سینا همدان زمانی فقط ۲ دانشکده علوم پایه و کشاورزی داشت که اکنون همگان شاهد رشد چشمگیر و مطلوب این مجموعه علمی هستیم.

وی با بیان اینکه علم امروز دنیا مدیون بوعلی‌سینا است، گفت: دانشمندان به دنبال کشف مایع حیات و ماده‌ای بودند که با آن همه چیز را به طلا تبدیل کنند اما ابوعلی سینا در کتاب «ابطال کیمیا» گفته که این روش‌ها موهوم است و شیوه تجربی نوین را ابداع کرد که باید دنبال کیمیای علم باشیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: در دانشگاه بوعلی‌سینا هیات‌های مختلفی وجود دارد و جلسات هم‌اندیشی، قرآن و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود و این نشان می دهد که همه اساتید دانشگاه های ما انسان‌های متدینی هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها، دانش‌آموزان پرشور و شعف را می‌پذیرند و زمینه رشد آن‌ها را فراهم می‌کنند، افزود: مدیران موفق افرادی هستند که علاوه بر درس خواندن در یکی از انجمن‌های علمی، اسلامی و یا فرهنگی نیز فعال بوده اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین با حضور در جلسه هیات رییسه این دانشگاه، با اعضای شورای دانشگاه بوعلی‌سینا دیدار و گفت و گو کرد، در این نشست، ضمن بررسی وضعیت فعلی دانشگاه در حوزه‌های مختلف، برنامه‌های کلان علمی و پژوهشی این دانشگاه نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اعضای شورای دانشگاه بوعلی‌سینا نیز در این دیدار، دیدگاه‌های خود پیرامون موضوعات مختلف مورد نیاز جامعه و دانشگاه را با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کردند.

برچسب‌ها دانشگاه بوعلی سینا محمدعلی زلفی گل دانشگاه وحدت حوزه و دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه بوعلی سینا محمدعلی زلفی گل دانشگاه دانشگاه بوعلی سینا محمدعلی زلفی گل دانشگاه وحدت حوزه و دانشگاه دانشگاه بوعلی سینا تحقیقات و فناوری وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی