Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران اعلام کرد که ترابری این شرکت نقش کلیدی در فرآیند تولید و پشتیبانی از عملیات حفاری و خدمات فنی به چاه‌های نفت و گاز ایفا می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدرضا نیل‌ساز ضمن گرامیداشت و تبریک ۲۶ آذرماه، روز ملی حمل و نقل به فعالان این عرصه و کارکنان سختکوش صنعت نفت، افزود: جابه‌جایی دستگاه‌های حفاری در موقعیت‌های عملیاتی مناطق نفت‌خیز، ارسال به‌موقع تجهیزات، قطعات، کالا و مواد به محل حفر و تعمیر چاه‌ها، تامین و توزیع سوخت وسائط نقلیه و دستگاه‌های حفاری و انتقال کارکنان در حوزه‌های ستادی و عملیاتی اهم وظایف اداره کل ترابری ملی حفاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جابه‌جایی ۶۲ دستگاه حفاری در ۹ ماه امسال در قالب ۷ هزار و ۶۶۱ محموله اظهار کرد: جابه‌جایی به‌موقع و نصب و راه‌انداری دکل حفاری با توجه به اینکه برای نقل و انتقال هر دستگاه افزون بر ۱۲۰ دستگاه خودرو کشنده سنگین و فوق سنگین به‌کارگیری می‌شود و تردد در محورهای مواصلاتی که نیازمند گروه‌های تخصصی و هماهنگی با پلیس راهور است نقش مهمی در شتاب بخشی به عملیات حفاری و اتمام به‌موقع کار و تولیدی شدن چاه دارد.

رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران گفت: در این مدت افزون بر جابه‌جایی دکل‌ها و متعلقات آن، توسط باربری آزاد نیز ۷ هزار و ۱۶ محموله شامل تجهیزات، کالا، مواد و سوخت مورد نیاز دستگاه‌های حفاری به مناطق و استان‌هایی که دستگاه‌های حفاری استقرار دارند از جمله استان خوزستان، فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، اردبیل و سیستان و بلوچستان انتقال یافت.

نیل‌ساز با اشاره به جابه‌جایی ۳۴ هزار نفر کارکنان اعم از ستادی و عملیاتی در سطح شهر و مناطق عملیاتی به‌عنوان بخش دیگری از وظایف ترابری شرکت، تعمیر اساسی دستکم ۱۰ دستگاه جرثقیل ۲۵ تن و ارسال به دستگاه‌های حفاری که سبب فعال شدن دکل‌های حفاری شد و برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط برای ۱۳۰ نفر از کارکنان اداری و فنی ترابری با هماهنگی مدیریت خدمات و همکاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت را از دیگر اقدام‌های امسال این اداره کل برای روزآمدی تجهیز و افزایش سطح دانش و کارآیی کارکنان این بخش برشمرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی حفاری ایران ترابری چاههای نفت و گاز دستگاه های حفاری ملی حفاری جابه جایی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و خرید مرغ نسبت به یک ماه گذشته ۲۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، حسین شیرزاد اظهار کرد: امروز بازار نهاده ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمتی به جامعه مرغداران کرده به گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفت و گوی ملی با مرغداران عزیز کشور هستیم. زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.

شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد. طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ ها در کشتارگاه ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده است، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می دارند. پیامد این روش از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

بنابر اعلام شرکت پشتیبانی امور دام، وی اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه های بین المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

 شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات اش دارد. حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق های صادراتی و بسته های حمایتی دریافت کنند. صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت های مناسب صادراتی و ظرفیت های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی