Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر محمدحسین سرمست شنبه شب در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در هفته گذشته از حدود یک هزار و ۹۰۰ خدمه و سرنشین کشتی‌های اماراتی، هند و قطر که وارد بندر امام خمینی شدند، تست گرفته شد همچنین کارت واکسن خدمه کشتی ها کنترل شد.

وی در خصوص سویه اومیکرون گفت: در سویه های قبلی بیمار پس از بهبودی مدتی ایمنی داشت اما در سویه اومیکرون اینگونه نیست و بیماران مبتلا به کرونا همچنان در معرض ابتلا به این سویه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به سویه اومیکرون را انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانست و گفت: این سویه با سرعت زیادی در حال گسترش است و می‌تواند جایگزین سویه‌های قبلی شود.

وی افزود: اگرچه وضعیت آبی کرونایی خوزستان خوشحال کننده است اما این موضوع می‌تواند یک زنگ خطر و آرامش قبل از طوفان باشد بنابراین ساده‌انگاری مقدمه پیک بعدی است. برای تداوم این وضعیت و اینکه مدت زمان بیشتری در آرامش باشیم باید پروتکل‌های بهداشتی یعنی ماسک زدن، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم حضور در دورهمی‌ خانوادگی همچنان رعایت شود.

سرمست با اشاره به اینکه وضعیت واکسیناسیون در خوزستان خوب بوده اما همچنان از میانگین کشوری فاصله داریم گفت: تاکنون ۲۰ درصد افرادی که نوبت اول واکسن را دریافت کرده‌اند برای دریافت نوبت دوم شان مراجعه نکرده‌ که در معرض ابتلا به کرونا هستند. 

وی با بیان اینکه تزریق سه دُز واکسن تا ۹۰ درصد در برابر سویه اومیکرون محافظت ایجاد می‌کند که این میزان در تزریق ۲ نوبت واکسن بسیار کمتر است افزود: اکنون که در پیک بیماری نبوده و اکثر افراد سالم هستند بهترین موقعیت برای دریافت واکسن است.

پرهیز از عمل های جراحی غیر ضروری 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص اعمال جراحی برای بیماران مبتلا به کرونا گفت: در شرایط کرونا باید از عمل‌های جراحی غیرضروری جلوگیری شود زیرا سیستم ایمنی بدن به دلیل کرونا کاهش می یابد همچنین عمل‌های جراحی ضروری برای بیماران مبتلا به کرونا باید با ملاحظات خاصی انجام شود زیرا خطر مرگ در فردی که به کرونا مبتلا است و عمل شود، چند برابر می‌شود.

وی ادامه داد: عمل های جراحی که ضروری بوده اما فوریتی ندارد می‌توان به تاخیر انداخت اما برخی عمل‌ها مانند عمل های زیبایی، غیرضروری هستند و بهتر است اینگونه عمل‌ها حتی در شرایط آبی انجام نشود. 

سرمست با بیان اینکه هر چه عمل جراحی طولانی‌تر باشد، خطر مرگ و میر بیشتر می شود گفت: توصیه می‌شود در شرایط کرونا به ویژه در پیک بیماری، مراجعه و درخواست برای عمل‌های جراحی کم شود.

وی با اشاره به اینکه آبسه‌ها و فیستول‌ها بیماری‌های عفونی بوده و تنها با جراحی درمان می‌شوند افزود: فردی که با درد ناگهانی مراجعه می‌کند و تورم یا تب داشته ممکن است به آبسه مبتلا شده باشد که باید جراحی شود زیرا هیچ دارو یا آنتی بیوتیکی بر آبسه موثر نیست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: درمان بیماری هموروئید و فیشر، دارویی و غیر جراحی است که سبک زندگی، بد خوردن، بد خوابیدن، صبحانه نخوردن و کم آب خوردن از جمله دلایل ابتلا به این بیماری‌ها هستند. بهترین زمان رفتن به دستشویی بعد از صبحانه است و فردی که صبحانه بخورد و سپس به دستشویی برود هیچ وقت دچار یبوست نمی‌شود.

وی ادامه داد: گاهی اوقات درد فیشر طاقت‌فرسا شده و هموروئید منجر به خون ریزی شدید می‌شود که باید عمل جراحی از نوع کلاسیک انجام شود اگرچه درمان به روش لیزر هم ممکن بوده و در موارد خاصی کاربرد علمی دارد.

سرمست گفت: برخی از مردم از بستری شدن در بیمارستان و عمل کرون می‌ترسند و حاضر به انجام عمل سرپایی هستند در حالی که اطمینانی به عمل سرپایی در مطب ها نیست و این امر توصیه نمی‌شود.

تاکنون بیش از پنج میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون خوزستان اهواز کنترل مرزی پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون خوزستان ویروس کرونا اومیکرون خوزستان اهواز کنترل مرزی سویه اومیکرون عمل های جراحی عمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: نشست مدیران شرکت مخابرات و مدیران شرکت گاز ایران در مخابرات منطقه خوزستان با حضور مهندس امامی مدیر کل فروش تجاری شرکت مخابرات ایران، مهندس جنگجو مدیرکل طراحی شرکت ارتباطات سیار، فلاح زاده مدیر مخابرات منطقه خوزستان، معاونین و مدیران حوزه‌های شبکه ارتباطات سیار و تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه خوزستان و جمعی از مدیران واحدهای مختلف شرکت ملی انتقال گاز ایران در محل سالن ویدئو کنفرانس شهید قاسم سلیمانی مخابرات خوزستان با هدف گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مشترک و ارتقای سطح خدمات از حالت عادی به سرویس زیرساختی و حیاتی برگزار شد و درخصوص افزایش همکاری و ایجاد بستر امن و پایدار و تأمین و پشتیبانی نیازهای ارتباطات مخابراتی با استفاده از زیرساخت‌های پایدار مخابرات شبکه فیبر نوری و بهره‌مندی از خدمات نوین ارتباطی و همچنین توسعه پوشش شبکه های ارتباطی با توجه به ضرورت تأمین نیازمندی‌های حیاتی انتقال گاز در حوزه تکنولوژی‌های نسل جدید در واحدهای مختلف شرکت انتقال گاز ایران در استان‌های خوزستان، لرستان، ایلام و کهگیلویه و بویر احمد به بحث و گفت وگو پرداختند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان در این نشست بر هرگونه همکاری و تعامل دوجانبه جهت تأمین نیازهای ارتباطی واحدهای شرکت انتقال گاز مستقر در استان خوزستان اعلام آمادگی کرد

در این جلسه، در خصوص ارائه امکانات و پوشش ارتباطی از طریق سرویس تانوما به مجتمع مسکونی شرکت گاز در شهرهای میانکوه امیدیه و اهواز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

در ادامه این نشست حاضرین به بیان دغدغه‌ها و مشکلات موجود در حوزه‌های مربوطه و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای رفع موانع و افزایش همکاری و تعامل فی مابین پرداختند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901150

دیگر خبرها

  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان