Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:29:05 GMT

۴۰ درصد مبتلایان کووید۱۹ فاقد هر نوع علامتی هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۲۱۱۴

۴۰ درصد مبتلایان کووید۱۹ فاقد هر نوع علامتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان دانشگاه پکن چین در این مطالعه بررسی کردند که چه نسبتی از عفونت‌های تأیید شده کووید ۱۹ بدون علامت هستند. آنها دریافتند از هر ۱۰ نفر، ۴ نفر هیچ علامت و نشانه‌ای نداشتند.

محققان می‌گویند که درصد بالای موارد بدون علامت کووید ۱۹ خطر انتقال بالقوه در جوامع را برجسته می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم کووید ۱۹ از نظر شدت متفاوت هستند، به طوری که برخی از افراد علائم عفونت تنفسی خفیف را تجربه می‌کنند و برخی دیگر به ذات‌الریه یا سندرم ناراحتی تنفسی حاد مبتلا می‌شوند. با این حال، برخی از افراد هیچ علامتی ندارند و بدون علامت هستند.

کسانی که بدون علامت هستند ممکن است به دنبال مراقبت‌های پزشکی نباشند و غربالگری دمایی ممکن است تشخیص ندهد که مبتلا به عفونت هستند. با این حال، ویروس همچنان می‌تواند از افراد بدون علامت منتقل شود.

نتایج یک مطالعه نشان داد که بارهای ویروسی تنفسی فوقانی در افراد بدون علامت مشابه با افراد دارای علامت است. مطالعه دیگری نشان داد که عفونت در زمان یا قبل از شروع علائم به اوج خود می‌رسد.

در مطالعه اخیر، محققان مروری بر ۹۵ مطالعه انجام دادند که در مجموع تقریباً ۳۰ میلیون نفر را شامل می‌شد. آنها درصد افراد بدون علامت را در بین افرادی که عفونت تایید شده داشتند و همچنین در بین افرادی که تحت آزمایش قرار می‌گرفتند محاسبه کردند.

آنها دریافتند از بین افرادی که نتیجه آزمایش مثبت دریافت کردند، ۴۰.۵ درصد بدون علامت بودند.

کد خبر 5378789

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 شیوع کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون جامعه پرستاری سویه اومیکرون کرونا واکسن روز پرستار نسخه الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک فشار خون دیابت بدون علامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش مدیسن نت، یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آن ها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جست و جو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد