Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم حسینی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مطالعات نشان می‌دهد که زنان بیش از مردان در معرض فقر قرار دارند. در واقع  بخش عمده‌ای از فُقرا در جهان را زنان تشکیل می‌دهند.
رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: زنانه شدن فقر می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد اما برای اینکه بتوانیم مشکلات و آسیب‌های اساسی حوزه زنان و دختران را بررسی و برطرف کنیم در وهله اول باید به دنبال پاسخی برای این پرسش‌ها باشیم که چه عواملی موجب آسیب‌پذیری بیشتر زنان حاشیه‌نشین نسبت به زنان شهرنشین شده و آیا فقر یا بدسرپرستی تنها عامل لغزش زنان به سمت اعتیاد است؟
وی اضافه کرد: در هنگام روبه رو شدن با فقر، زنان اولین قشری هستند که از چرخه آموزش و تحصیل حذف می‌شوند و بدین ترتیب میزان احساس امنیت اجتماعی آنها پایین می‌آید و به سمت شرایط ناپایداری از نظر روحی و روانی سوق پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی افزود: نیاز است که تمام تلاش خود را برای توانمندسازی زنان و دختران به کار بگیریم. البته توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونتگاه‌های غیررسمی باید با رویکرد توسعه کسب و کارهای خُرد و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام شود و در اولین مرحله باید نهادها، سازمان‌ها و تسهیلگران را برای تحقق این امر آماده‌سازی کنیم.
وی بیان داشت: برای حل این مشکل، راه اندازی بازارچه‌های دائمی و حمایت از محصولاتی که این قشر تولید می‌کنند از اهمیت بسیاری برخوردار است.
عضو شورای شهر شیراز عنوان کرد: زنان و دختران حاشیه‌نشین معمولا تمام وقت خود را در فضای محله می‌گذرانند و همین مسئله باعث می‌شود نسبت به مردان در معرض آسیب‌های بیشتری قرار بگیرند و حتی بیش از مردان از مشکلات و مسائل در مناطق حاشیه‌ای رنج ببرند.
وی گفت: متأسفانه این مسائل سلامت جسم و روح زنان و دختران در این مناطق را تهدید می‌کند. لذا پرداختن به زندگی زنان و دختران حاشیه‌نشین یک مسئله بسیار ضروری است چرا که شناخت ابعاد مختلف زندگی آنها می‌تواند برای مسئولان راهگشا باشد و منجر به کاهش پدیده حاشیه نشینی و کاهش تبعات اجتماعی فرهنگی منفی ناشی از این پدیده شود.
حسینی افزود: باید بپذیریم که در شهرسازی و شهروندداری دچار مشکل شدیم و همین مسئله باعث ایجاد حاشیه‌نشینی شده است.

وی ادامه داد: درک کالبدی و تک بعدی نسبت به شهر عمران‌زدگی را به دنبال دارد و به همین دلیل است که مردمانی نجیب به حاشیه و محلات فقیر کشیده می‌شوند و مناطق کم‌برخوردار وسعت بیشتری پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت مناطق کم برخوردار شورای شهر شیراز اعلام کرد: ما همچنان در برنامه‌ریزی و طراحی شهری دچار اشتباهات بزرگی هستیم و باید این نکته مهم را در نظر بگیریم که‌ حاشیه‌نشینی هیچ وقت خاتمه پیدا نمی کند مگر اینکه فرآیند تولید و تداوم پدیده حاشیه نشینی را بشناسیم.

برچسب‌ها شورای شهر شورای اسلامی شهر شیراز شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر شورای اسلامی شهر شیراز شیراز شورای شهر شورای اسلامی شهر شیراز شیراز فارس زنان و دختران حاشیه نشینی حاشیه نشین شهر شیراز شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر

نایب رئیس شورای اسلامی شهر ایلام از پیش‌بینی هزینه ۴۰ میلیارد تومانی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر ایلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ایلام، هادی کرمی اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و احصاء آماری نیازها و مشکلات مناطق حاشیه شهر ایلام پیش‌بینی می‌شود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت انجام امورات عمرانی در مناطق حاشیه شهر ایلام نیاز است.

وی افزود: از این اعتبار مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال جهت جدول کشی مناطق حاشیه شهر شامل محلات آشوری، میلاد، ریزه بندی، تلاش، قائم و کارخانه نمک، و ۳۰۰ میلیارد ریال دیگر جهت آسفالت این مناطق کمتر برخوردار پیش‌بینی شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر ایلام اضافه کرد: در طرح تفصیلی جدید الحاق این مناطق به شهر ایلام انجام شده و به زودی بعد از اخذ مجوزات شهرداری از شورای شهر و تأیید فرماندار مناقصه جدول‌گذاری و آسفالت این مناطق در چند فاز در دستور کار شهرداری قرار می‌گیرد.

کرمی با اشاره به اجرای پروژه بزرگ نهضت آسفالت در شهر ایلام افزود: علاوه بر اکیپ آسفالت شهرداری، مجوزات لازم جهت اجاره اکیپ آسفالت و دستگاه آسفالت تراش به مبلغ ۸ میلیارد تومان از بخش خصوصی به شهرداری جهت اجرای نهضت آسفالت در معابر شهر ایلام داده شده است.

وی گفت: وظیفه شهرداری و شورای شهر خدمتگزاری به شهروندان در تمام مناطق شهر است و در این راه هیچ گونه تبعیضی وجود ندارد.

کد خبر 749796

دیگر خبرها

  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • اجرای صد‌ها برنامه طی دهه کرامت در استان تهران
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • (تصاویر) وضع ناگوار حاشیه‌نشین‌های مرادآباد
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار