Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فرهودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گمرک اروند کنار بعد از حدود سه سال تعطیلی در حوزه کالای ملوانی در مرداد ماه سال گذشته و با ورود چند لنج حامل کالای ملوانی مجدداً در این حوزه بازگشایی شد.

وی با اشاره به اینکه از آن زمان تنها در دو حوزه کالای ملوانی و صادرات ماهی و میگو مشغول به کار بوده است، افزود: با تلاش‌ها و پیگیری‌های بسیار مجوز ترانزیت خارجی به این گمرک اختصاص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گمرک بندر اروندکنار تصریح کرد: هم اکنون این گمرک دارای کد ترانزیت خارجی مقصد است که این موضوع وضعیت مناسبی برای پیشرفت کار گمرک و در نهایت رونق کسب و کار و معیشت مردم منطقه فراهم می‌آورد و باعث ارتقای جایگاه گمرک اروندکنار در بین گمرکات کشور می‌شود.

فرهودی عنوان کرد: در همین ارتباط محموله ترانزیتی که از کشور اوکراین وارد و به گمرک بازرگان به عنوان گمرک مبدأ اظهار شده در تاریخ ۲۴ آذر ماه برای ترانزیت خارجی به کشور کویت وارد گمرک اروندکنار شده است.

وی با اشاره به ارزش ۱۷ میلیارد ریالی محموله بیان کرد: محموله پس از طی مراحل قانونی و انجام تشریفات گمرکی به مقصد کشور کویت بارگیری و ارسال می‌شود.

کد خبر 5378881

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک خوزستان اروندکنار ترانزیت کالا ترانزیت اکراین ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران بارش باران آلودگی هوا ایام فاطمیه شب یلدا سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا غیابی؛ دبیر محتوایی رویداد اینوتکس گفت: در استیج اینوتکس 2024، تمرکز بر ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی است و برخی از صنایع بزرگ کشور در این رویداد حضور خواهند داشت. 

وی افزود: چالش های روز حوزه استارت‌آپی در قانون گذاری، رگولاتوری، تأمین مالی، رکود بازار و بین المللی شدن استارت‌آپ‌ها در این دوره از استیج مورد بحث و تبادل نظر بیش از 90 نفر از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی قرار خواهد گرفت.

غیابی در خصوص تمایز این دوره از استیج اینوتکس با دوره های پیشین نیز گفت: امسال و با همکاری سازمان جهانی تبلیغات، به موضوع تبلیغات جهانی استارت‌آپ ها پرداخته خواهد شد. این موضوع یکی از حلقه های مفقوده زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است و تلاش داریم در این حوزه نیز بحث های کارشناسی خوبی در استیج اینوتکس شاهد باشیم.

دبیر محتوایی استیج اینوتکس 2024 در پایان گفت: علاوه بر پخش زنده رویداد استیج اینوتکس 2024، جلسات کارشناسی برگزار شده در این رویداد، پس از برگزاری اینوتکس در قالب مجموعه فیلم هایی در دسترس علاقه مندان به حوزه فناوری قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کشف ۲ محموله کالای قاچاق ۱۸۰ میلیاردی در تهران
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه