Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه ایرنا، داود بهبودی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح ساختار بودجه، ارتقاء سرمایه‌گذاری و اشتغال، اصلاح نظام بانکی و بهبود فضای کسب و کار، مهم ترین آسیب‌های اقتصاد کشور را رشد اقتصادی کاهنده، بی‌ثباتی اقتصاد و تورم فزاینده، نامتوازن بودن توسعه در سرزمین و کیفیت نا مناسب بودجه‌ریزی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از جمله چالش های بودجه ردیف‌محور، حجم بالای اطلاعات ناکارآمد، کاهش قدرت سیاستگذاری دولت و مجلس و عدم توجه به اولویت ها در برنامه‌های اجرایی دولت، نبود امکان نظارت موثر و کارآمد بر تحقق برنامه‌ها، عدم ارتباط موثر میان هزینه‌ها با سیاست‌ها، اهداف، برنامه‌ها و خروجی‌ها، ایجاد زمینه چانه‌زنی برای دریافت اعتبار و نبود امکان پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی در مورد تحقق اهداف است.

بهبودی همچنین به مزایای بودجه برنامه ‌محور اشاره و اضافه کرد: این نوع بودجه ساده و قابل فهم، نتیجه‌گرا و نظارت‌پذیر بوده و می‌تواند موجب افزایش اختیارات ملی و محلی مسوولان برای اجرای بودجه و کمک کننده به رشد و ثبات اقتصادی شود و از رشد هزینه‌ها جلوگیری کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی همچنین از مواردی مثل ایجاد صندوق های پیشرفت و عدالت استانی با سرمایه حداقل ۲ هزار میلیارد تومانی برای هر استان، امکان واریز کردن مازاد مالیاتی و سهم بهره مالکانه معادن و بخشی از منابع توازن و منابع حاصل از فروش اموال مازاد استان به این صندوق و هزینه کردن آن برای حمایت از تولید و اشتغال استان به عنوان نقاط قوت لایحه بودجه ۱۴۰۱ یاد کرد.

وی اظهار داشت: تقویت اعتبارات استان‌ها در جهت تمرکززدایی و توجه به قابلیت‌های آنها بر مبنای آمایش سرزمین و انتقال ۴۲۲ طرح‌ استانی ویژه (ملی استانی) به استان‌ها از دیگر موارد مهمی است که در بودجه ۱۴۰۱ قید شده است.

بهبودی در ادامه از رشد ۲۲ درصدی اعتبارات عمرانی و تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۱ کل کشور خبر داد.

پیش بینی رشد بیش از ۷۸ درصدی درآمدهای آذربایجان‌شرقی در سال ۱۴۰۱

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی میانگین رشد سهم درآمدی استان ‎های کشور را در سال آینده ۷۶.۸۷ درصد اعلام و تشریح کرد: بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۱، سهم استان ما از درآمدهای کشور با ۷۸.۰۵ درصد رشد نسبت به سال قبل ۲.۵۸ درصد است.

بهبودی، سهم آذربایجان شرقی از از اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای کشور را به ترتیب ۴.۸ و ۳.۶۶ درصد خواند و اذعان داشت: میزان رشد استان در این اعتبارات به ترتیب ۱۳.۹۱ و ۱۴.۷۵ درصد است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز لایحه بودجه 1401

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز لایحه بودجه 1401 آذربایجان شرقی تبریز لایحه بودجه 1401 آذربایجان شرقی لایحه بودجه بودجه ۱۴۰۱ استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود

ابوطالب شفقت در نشست تخصصی با رئیس و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان، اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه خدمات‌رسان به همراه معاونت عمرانی استانداری حداکثر تا پایان ماه جاری فرصت دارند که سهم همه اعتبارات خود را در وزارتخانه‌های مربوطه مشخص و نتایج پیگیری را اطلاع دهند.

وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به همراه معاونت‌های عمرانی و اقتصادی استانداری هرچه سریع‌تر وضعیت قانون بودجه و همه اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای را مشخص کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه حتماً تأکیدات لازم را درباره تقسیم کار دستگاه‌ها و نحوه جذب اعتبارات از وزارتخانه‌ها را خواهم داد، بیان کرد: باتوجه‌به دستورات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به مناطق محروم، تمامی نقاط استان اعم از محروم و غیر محروم باید مشخص شوند تا بدانیم در چه نقاطی چه خدمات و کارهایی نیاز است.

شفقت، افزود: هر دستگاهی باید قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کند تا بداند چه وظایفی را در نحوه خدمات‌رسانی و اینکه چگونه می‌تواند از وزارتخانه مربوطه سهم همه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی را دریافت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد