Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ورابط عمومی دانشگاه زنجان روز یکشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: رتبه بندی تراز سبز دانشگاه های دنیا بر اساس شاخص های پایداری (UI Greenmetric World University Ranking) طی یازدهمین دوره ارزیابی، نتایج سال ۲۰۲۱ را در روز ۱۴ دسامبر ۲۰۲۱ با حضور نمایندگان دانشگاه های دنیا و به میزبانی دانشگاه اندونزی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در سال ۲۰۲۱، ۹۵۶ دانشگاه از ۸۴ کشور دنیا مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این فهرست ۴۲ دانشگاه ایرانی حضور داشتند.

سپهری اظهار داشت: ارزیابی ها براساس شاخص های اصلی موقعیت، زیرساخت و فضای سبز، مدیریت انرژی و تغییرات اقلیمی، مدیریت پسماند، مدیریت آب، مدیریت حمل و نقل، آموزش، پژوهش و مسئولیت پذیری و تاثیرگذاری در جامعه انجام شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری نیز معیارهایی در مورد مدیریت بیماری و پیشگیری کرونا، تغییرات آموزش و پژوهش، تنوع زیستی و خدمات رسانی به جامعه نیز مورد توجه قرار گرفت، افزود: ۲۰ دانشگاه برتر دنیا عمدتا در اروپا و آمریکای شمالی (بجز ۲ دانشگاه آمریکای لاتین) قرار داشتند، ولی دانشگاه های آسیایی و آمریکای لاتین قابل توجه ای نیز در فهرست ۵۰ دانشگاه برتر دنیا مشاهده می شود. 

مدیر ورابط عمومی دانشگاه زنجان با بیان اینکه در این رتبه بندی دانشگاه های واخنینگن هلند، ناتینگهام انگلستان، گرونینگن هلند، ناتینگهام ترند انگلستان و کالیفرنیا دیویس آمریکا به ترتیب پنج دانشگاه برتر دنیا انتخاب شدند، گفت: در بین دانشگاه های ایرانی، دانشگاه زنجان، دانشگاه کاشان، دانشگاه محقق اردبیلی با رتبه های ۹۰-۹۵، ۱۰۴ و ۱۵۵ به ترتیب سه دانشگاه برتر ایرانی شدند، هرچند رتبه آنها نسبت به سال ۲۰۲۰ تنزل نشان می دهد.

 دانشگاه زنجان هم اکنون دارای چهار دانشکده علوم با هفت گروه آموزشی و ۴۷ رشته، دانشکده علوم انسانی با ۱۰ گروه آموزشی و ۴۲ رشته، دانشکده مهندسی با ۱۱ گروه آموزشی و ۳۸ رشته و دانشکده کشاورزی با هشت گروه آموزشی و ۵۰ رشته است.

در زمان حاضر بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند. 

برچسب‌ها دانشگاه های ایرانی دانشگاه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه های ایرانی دانشگاه زنجان دانشگاه های ایرانی دانشگاه زنجان دانشگاه زنجان گروه آموزشی دانشگاه برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • باارزش‌ترین باشگاه‌های فوتبال دنیا؛ منچستریونایتد در صدر
  • مزخرفاتی که می‌گویند چرا در دیوان حافظ نام ایران نیست، بها ندهید/ قسم‌تان می‌دهم هر روز برای کودک خود دو بیت از «بوستان» بخوانید
  • کسب رتبه اول کشوری اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی