Web Analytics Made Easy - Statcounter

او به زبان و ادبیات فارسی و اسلام شناسی نیز می پرداخت و  آثار قابلی در این حوزه ها منتشر کرده است. با در گذشت این شخصیت برجسته اطریشی و دکتر فان اس دیگر پژوهشگر شاخص آلمانی تبار در چند هفته گذشته، سرزمین های آلمانی زبان دو استاد سخت کوش را از دست داد  و این خسران کمی نیست.

مرحوم فان اس نیز کاندید ای اصلی رشته اسلام شناسی بود که به دلیل توقف مراسم چهره ها، گزینش او عملی نشد؛ او مقدمه مفصلی بر کتاب بیست گفتار استاد مهدی محقق چهره ماندگار ادبیات و الا هیات نوشته است که بسیار محققانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشینه شرق شناسی ، اسلام شناسی و زبان ‌وادب فارسی در قلمرو این سرزمین پر دامنه است و شخصیتهای بزرگ همچون مادلونگ ، فریتز مایر، کریستف بورگل و هلموت ریتر خدمات شایانی به فرهنگ ‌واندیشه اسلامی عرفانی داشته اند .

کتاب دریای جان  ریتر که همزمان با کنگره جهانی عطار نیشابوری و به ترجمه دکتر زریاب خویی و دکتر مهر افاق بایبردی منتشر شد از جمله این  خدمات است. سخنرانی جذاب و شنیدنی مرحوم فراگنر در چهارمین همایش چهره های ماندگار و چند گفتگوی تصویری ومکتوب ایشان و نظرات برخی از نام آوران کشور در تبیین آثار و احوال این پژوهشگر آلمانی می تواند در قالب اثری جامع منتشر شود .

فراگنر همانند دیگر هموطنان خود شخصیتی منظم ، دقیق، پیگیر وصاحب رای بود که با بنیان‌گذاری رشته ایران شناسی در دانشگاه برلین و تالیف ۵ کتاب و نگارش ۶۰ مقاله و دهها نقد تحلیلی به گسترش  ، شناسایی وتعمیق زبان و ادب فارسی و فرهنگ اسلامی ایرانی خدمت کرد . خدایش رحمت کند.

کد خبر 1584331

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آلمان ایران شناسی نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی رسانه‌های اسرائیلی از جمله جروزالم پست و برخی از رسانه‌های فارسی زبان وابسته به آنها یعنی ایران اینترنشنال در خبری مدعی شدند که رامین یکتاپرست توسط اسرائیل کشته شده است. این رسانه‌ها او را نیروی وابسته به سپاه معرفی می‌کنند.

پیگیری خبرنگار ما از منابع مطلع حاکی است که این اخبار صرفاً یک دستاوردسازی خیالی برای رژیم تروریستی اسرائیل است و فردی به نام رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد.

رامین یکتاپرست یک فرد دوتابعیتی است که سابقه چندان مثبتی هم ندارد. همچنین برخی اطلاعات حاکی است که او در یک درگیری شخصی کشته شده است.

رسانه‌های اسرائیلی و به ویژه فارسی‌زبان‌هایی مانند ایران اینترنشنال، پس از شکست این رژیم در عملیات تنبیهی وعده صادق، در چند نوبت سعی کرده‌اند دستاوردهای خیالی برای آنها بسازند.

رسانه‌های آلمانی هم پیش‌تر نوشته بودند که طبق ادعای پلیس آلمان، یکتاپرست در سال های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ یک فاحشه‌خانه در لورکوزن آلمان را اداره می‌کرد و پس از آن به کلوب‌های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق می‌شود.

کد خبر 848527 منبع: تسنیم برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا