Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید جواد حسینی شامگاه یکشنبه در نشست شورای آموزش وپرورش هرمزگان که با حضور استاندار و اعضای شورای آموزش و پرورش این استان برگزار شد،افزود: در این طرح کاربردی که از سال گذشته اجرایی شده است، هر مدرسه می‌تواند دبیرخانه فعالیت های مشترک یک دستگاه اجرایی با آموزش وپرورش شود.
وی تاکید کرد: برای توسعه مشارکت در آموزش و پرورش باید به خلق ارزش‌ها، منافع و درک مشترک با سازمان‌ها برسیم که یکی از طرح‌های کاربردی در زمینه توسعه مشارکت‌ها همین طرح «صد دبیرخانه صد مدرسه» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مشارکت یک طرفه منجر به مقاومت خواهد شد و از سوی دیگر باید مدرسه ها را توانمند کرد تا بتوان مشارکت را توسعه داد.

سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ ولی دانش آموز استثنایی در طرح مدرسه یاری اولیا مشارکت کردند

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین با اشاره به جلب مشارکت معلمان، اولیا و دانش آموزان در آموزش وپرورش استثنایی گفت: با هدف جلب مشارکت معلمان طرح قشربندی حرفه ای معلمان در آموزش و پرورش استثنایی سال گذشته با مشارکت ۵۰ درصدی معلمان و با هدف جلب مشارکت اولیا طرح مدرسه یاری اولیا با مشارکت پنج هزار و ۵۰۰ ولی دانش آموز متخصص در آموزش و پرورش استثنایی اجرایی شد.
 حسینی افزود: مشارکت دانش آموزان نیز از طریق طرح «هر دانش آموز یک نقش و یک تشکل» در آموزش و پرورش استثنایی اجرایی شد که سال گذشته  ۲۰ هزار دانش آموز از این برنامه استقبال کردند.

تفاهم نامه ساخت پنج مدرسه استثنایی در هرمزگان منعقد شد

معاون وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی ۹ مدرسه در هرمزگان در حال ساخت است، گفت:  تفاهم نامه ساخت پنج مدرسه جدید نیز در این استان منعقد شده است که امید است با تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار ساخت این مدرسه ها به زودی آغاز شود.
حسینی، تربیت بدنی را از ضرورت های دانش آموزان استثنایی دانست و گفت: در ۲۰ مدرسه استثنایی هرمزگان امکان ساخت سالن های ورزشی درون مدرسه ای وجود دارد که در صورت تامین ۵۰ درصد هزینه های ساخت این سالن ها از طریق منابع درون استانی بقیه اعتبار از طریق مشارکت خیران تامین خواهد شد.
این مسوول با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی سازمانی تمام ماموریتی است و علاوه بر آن خدمات توانبخشی نیز ارائه می‌دهد، گفت: دانش آموزان استثنایی استان هرمزگان سه هزار و ۶۰۰ وسیله توانبخشی با رقمی افزون بر  ۷۵ میلیارد ریال نیاز دارند که در سالجاری  ۳۰ میلیارد ریال برای خرید این تجهیزات از سوی آموزش و پرورش استثنایی اختصاص می یاید.
وی افزود: تا آخر سال ۲ مرکز مشاوره و راهنمایی خانواده دانش آموزان استثنایی و ۲ مرکز ویژه مشکلات یادگیری در استان هرمزگان راه اندازی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با موافقت استاندار هرمزگان زمین مرکز جامع خدمات توانبخشی، مشاوره ای و آموزشی این استان تامین خواهد شد و بزودی ساخت این مرکز نیز آغاز خواهد شد و پس از ساخت ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای  تامین تجهیزات از سوی آموزش و پرورش استثنایی اختصاص خواهد یافت.
حسینی با بیان اینکه سرویس دانش آموزان استثنایی از ضرورت های تحصیل این دانش آموزان است، گفت: ۶۰ درصد اعتبار مورد نیاز برای سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان هرمزگان به میزان ۱۳ میلیاردریال از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تامین خواهد شد و امید است مابقی اعتبار از طریق منابع درون استانی و مشارکت شوراهای شهر تامین شود.
۸ هزار و ۱۱۴ دانش آموز با نیاز ویژه در هرمزگان وجود دارد که سه هزار و ۷۲۵ نفر از آن‌ها در ۱۸۹ مدرسه استثنایی و چهار هزار و ۳۸۹ نفر نیز به صورت تلفیقی در ۴۵۷ مدرسه عادی مشغول به تحصیل هستند.
 

برچسب‌ها سید جواد حسینی هرمزگان سازمان آموزش و پرورش استثنایی مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی هرمزگان سازمان آموزش و پرورش استثنایی سید جواد حسینی هرمزگان سازمان آموزش و پرورش استثنایی مدارس استثنایی آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش وپرورش خواهد شد سال گذشته دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد