Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به کانون تعریف و تبدیل مسائل کشور تبدیل شوند، گفت: دولت آماده است در صورت هرگونه تعریف پروژه منطقه‌ای و ملی از سوی دانشگاه‌ها برای حل مشکلات کلان کشور از اساتید نخبگان و دانشجویان حمایت کند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، محمد مخبر امروز در جلسه با روسای دانشگاه‌های کشور که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاه‌های تهران و مراکز استان‌ها برگزار شد، با بیان اینکه اگر دانشگاه‌ها در جایگاه اصلی خود قرار گیرند می‌توانند به درآمدزایی و خلق ثروت در کشور کمک کنند، افزود: دولت کاملاً آمادگی دارد در صورت هر گونه تعریف پروژه منطقه‌ای و ملی از سوی دانشگاه‌ها برای حل مشکلات کلان کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه آب، انرژی و محیط زیست از اساتید دانشگاه‌ها، نخبگان و دانشجویان حمایت و پشتیبانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه تقویت ارتباط دولت و دانشگاه‌ها از اولویت‌های دولت است، خاطرنشان کرد: تاکنون نقش جامعه علمی با وجود بهره‌گیری از سرمایه علمی و فناورانه در حل مشکلات کمرنگ بوده، اما رویکرد دولت سیزدهم در هم‌افزایی، همفکری و همکاری با دانشگاه‌ها برای نیل به درآمدزایی، رشد اقتصادی و اشتغال پایدار در کشور است.

مخبر همچنین رفع مشکلات معیشتی اعضای هیات علمی و نخبگان کشور و همچنین افزایش امکانات و تجهیزات در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها را از دغدغه‌های دولت و وزارت علوم برشمرد و گفت: اعضای هیئت علمی و اساتید نباید به هیچ عنوان دچار مشکلات معیشتی باشند چرا که استاد دانشگاه باید با آرامش خاطر و بدون دغدغه‌های مالی، خود را برای رشد علمی دانشجویان همواره به روز نگه دارد.

وی تصریح کرد: دولت به دنبال این است که با فراهم کردن امکانات آموزشی و رفاهی و حمایت‌های مالی لازم از خروج نخبگان از کشور جلوگیری کند.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند محور فقرزدایی در کشور شوند، افزود: نخبگان علمی کشور با کمک گروه‌های جهادی می‌توانند در راستای فقرزدایی در مناطق محروم کشور برنامه ریزی و اقدامات عملی انجام دهند.

همچنین در این جلسه روسای دانشگاه‌ها به طرح مطالبات، پیشنهادات و خواسته‌های خود در زمینه های مختلف اعم از لزوم توجه به مشکلات معیشتی اعضای هیات علمی و بورسیه‌های تحصیلی، توجه بیش از پیش به ارتباط دانشگاه و صنعت، تغییر ساختاری و کاربردی دانشگاه‌ها در راستای کمک به تولید و رشد اقتصادی کشور، توجه به اقتصاد دانش بنیان به عنوان موتور محرک بخش های کشاورزی، اقتصادی و صنعتی، رفع مشکلات و کمبودهای آموزشی، آزمایشگاهی و خوابگاه های دانشجویی پرداختند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محمد مخبر دانشگاه ها معاون اول رییس جمهوری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی زلفی گل در بدو ورود به یاسوج در خصوص خیزش دانشگاهیان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه افزود: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان دنیا را که از مظلوم دفاع می‌کنند می‌ستایم از همه دانشگاهیان می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی و درندگی و کشتن بانوان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند. وی گفت: وقتی دانشگاهیان دنیا در مقابل این رژیم خونخوار و سفاک بایستند معادله تغییر خواهد کرد و دنیا بیشتر بیدار می‌شود، موضع‌گیری خواهد کرد و سازمان‌های بین‌المللی تصمیم جدی‌تری در این خصوص خواهند گرفت. وزیر علوم اضافه کرد: در دولت سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کار‌های مختلفی انجام شده است، با همکاری بنیاد ملی نخبگان آیین نامه جذب نخبگان را بعنوان اعضای هیئت علمی بازنگری کردیم. زلفی گل افزود: از این به بعد نخبگانی که بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کند نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیئت علمی ندارند و مستقیما بعنوان هیئت علمی دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند. وی ادامه داد: با توافقنامه‌ای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم در سال گذشته یک هزار ۳۸۰ نفر از رتبه‌های کنکور بورسیه می‌شوند بخصوص المپیادی‌ها و دارای رتبه المپیاد در صورتی که در رشته‌های مرتبط درس بخوانند بعنوان عضو هیئت علمی جذب می‌شوند. وزیر علوم عنوان کرد: بورسیه صنعت را برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی کردیم و سال گذشته و امسال در دفترچه کنکور نیز آمده است. زلفی گل تاکید کرد: با اتاق بازرگانی جلساتی داشتیم تلاش کردیم از صنایع مختلف خواستیم برای بورسیه رتبه‌های برتر و جذب نخبگان اقدام انجام دهند که این قشر نگران آینده خود نباشند و در کشور بمانند. وی گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای ائتلافی را تشکیل داده که تکنسین برای واحد‌های صنعتی تربیت کند، دانشگاه علمی کاربردی چندین هزار نفر را با تضمین اشتغال براساس نیاز صنایع مختلف آموزش می‌دهد. وزیرعلوم اظهار کرد: کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هر سال دوبار کنکور برگزار می‌شود الحمدالله روز‌های پنجشنبه و جمعه شاهد برگزاری کنکور سالم و با امنیت کامل بودیم. زلفی گل افزود: در یک منطقه‌ای که به دلیل سیل مشکل پیش آمده بود کنکور را تکرار خواهیم کرد، نگران نباشند. وی بیان کرد: چند مورد مشکلات و تخلفاتی در کنکور امسال داشتیم برخورد شد که به هیات مرتبط خود معرفی می‌شوند.

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند