Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی خالقی کارگردان و مستندساز برگزیده دوره‌های «عمار» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره یک دهه برگزاری جشنواره مردمی فیلم «عمار» گفت: جشنواره «عمار» حاصل یک ایده بسیار خوب بود که دو رویکرد کلیدی داشت؛ یکی اینکه قرار بود آثاری در این جشنواره پذیرفته و دیده شود که در رویدادهای دیگر تا آن زمان موردتوجه قرار نمی‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثاری که مدافع ارزش‌های انقلاب بودند و «عمار» از همان ابتدا به‌صورت شفاف اعلام کرد که رویدادی برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است. رویکرد دوم هم این بود که «عمار» از همان ابتدا اعلام کرد که رویدادی دائمی است، قرار نیست تعطیل شود و به همان میزان که برای تولید اثر خوب وقت و انرژی می‌گذارند، به همان اندازه هم تلاش کنند تا این آثار خوب به دست مخاطبان برسد که این رویکرد بخش اکران‌های مردمی «عمار» را شکل داد.

وی در ادامه توضیح داد: در دوره‌های اولیه جشنواره «عمار»، این رویداد مفهومی را تحت عنوان «اکران‌های مردمی» پیگیری می‌کرد که هدف آن رساندن آثار برگزیده جشنواره به مناطق و مخاطبانی بود که شاید دسترسی به این گونه از آثار نداشتند. خیلی از این آثار هم که پخش تلویزیونی داشتند، امکان داشت مخاطب فرصت تماشای آن‌ها را از دست داده باشد اما در قالب این اکران‌ها می‌توانست با برنامه‌ریزی و توجه بیشتر سراغ آثار بیاید و به تماشای آن‌ها بنشیند.

خالقی افزود: به تدریج که شبکه «عمار» توانست در مناطق مختلف کشور خودش را پیدا کند، با تجربه نمایش چند مستند بلند و سینمایی، شبکه‌ای را طراحی کرد برای اکران فیلم در مناطق فاقد سینما. اکثر روستاهای کشور از سینما محروم هستند و بخش عمده‌ای از مراکز غیرشهری هم سینمایی ندارند. برای این مناطق باید فکری می‌شد تا بتوانند جذابیت سینما را در مسیر یک سینمای سالم و ارزشمند، درک کنند. جشنواره «عمار» توانسته است از چند سال پیش این شرایط را فراهم کند. ارزش شبکه توزیع «عمار» هم در این است که آثار سالم و خانوادگی را به دست مخاطبان در شهرها و مراکز فاقد سینما می‌رساند.

این مستندساز درباره نقش جشنواره «عمار» در معرفی چهره‌های جدید به جریان سینما هم گفت: اصلی‌ترین رسالت «عمار» همین است که هنرمندان علاقمند به موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی که در این حوزه کار می‌کنند اما کمتر دیده می‌شوند را شناسایی و به جامعه رسانه‌ای معرفی کند. «عمار» طی یک دهه گذشته این کار را به خوبی انجام داده و بسیاری از فیلمسازان معرفی شده در ادوار مختلف این رویداد، تا پیش از آن ناشناخته بودند و با حضور در این جشنواره آثارشان دیده شد و زمینه‌ای پیدا کردند برای کارهای خوب آینده‌شان. تصورم این است که «عمار» در این زمینه، حتی از جشنواره فجر هم عملکرد موفق‌تری داشته است.

وی در ادامه توضیح داد: جشنواره فجر یک رویداد تخصصی است و تنها افرادی که در حوزه سینما دغدغه دارند سراغ این رویداد می‌روند اما جشنواره «عمار» از این منظر رویدادی بازتر است و دامنه مخاطبان گسترده‌تری هم دارد.

خالقی درباره استمرار حضور وحید جلیلی و نادر طالب‌زاده بر مصدر سیاست‌گذاری جشنواره «عمار» هم گفت: وحید جلیلی در مقام رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، حکم پدر «عمار» را دارد که از ابتدای امر پایه‌گذاری این رویداد بوده است. اما هیچ حرکت بزرگی به‌صورت انفرادی رقم نمی‌خورد و حاصل یک کار گروهی بزرگ است. نادر طالب‌زاده هم که حق استادی به گردن همه ما دارند، با حضور در مقام دبیر این رویداد، نقش پدر معنوی را برای بچه‌های عمار داشته‌اند. ایشان چهره برجسته‌ای در حوزه سینما و رسانه هستند و به‌نوعی یک «برند» محسوب می‌شوند که حضورشان در کنار «عمار» تأثیرگذار و مایه دلگرمی بوده است.

کد خبر 5378804

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فجر نادر طالب زاده جشنواره فیلم عمار وحید جلیلی پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت موسیقی ایرانی سینمای مستند تئاتر ایران فیلم سینمایی سازمان صداوسیما کارگردان تئاتر صدا و سیما نقاشی نمایشگاه نقاشی شبکه پنج سیما رادیو صبا حضور هنر ایران در جهان برنامه رادیویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد

ربیعی گفت: ۵۰ هزار متر شبکه توزیع برق در شهرستان میامی طی سال گذشته اصلاح و بهینه‌سازی شد.

وی از نصب ۲۵ دستگاه پست هوایی توزیع برای تامین برق متقاضیان میامی خبر داد و گفت: اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط از مرحله نخست و دوم خط ۶۳ کیلوولت عباس‌آباد با هدف تامین برق دهستان فرومد تا مجتمع خدمات رفاهی ساخته شد.

ربیعی ادامه داد: ۳۸ هزار متر شبکه‌ توزیع برق روستاهای طلوبین، گلستان، کوهان، هونستان، محمدآباد، جودانه و کلاته اسد از توابع میامی اصلاح و بهینه‌سازی کامل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر