Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا خباز گفت: اصولگرایانی که امروز مجلس شورای اسلامی را در اختیار دارند، قبل از انتخابات و زمان ثبت نام کاندیداها بر تصویب طرح شفافیت آرا تأکید داشتند و شفافیت رأی از شعارهای اصلی انتخاباتی آنها بود.

وی افزود: زمان انتخابات وقتی خبرنگاران از کاندیداها درباره طرح شفافیت آرا سؤال می‌کردند، همه آنها بدون استثنا پاسخ مثبت می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این افراد خود من بودم که گفتم نه تنها به بر شفافیت مالی در مجلس تأکید دارم، بلکه مایلم مردم بدانند موکلشان به چه چیز رأی می‌دهد.

استاندار خراسان شمالی دولت دوازدهم با بیان اینکه معتقدم همانطور که مانیتور مجلس تعداد نمایندگان موافق و مخالف هر طرح را نشان می‌دهد، باید مشخص باشد که این موافقان و مخالفان چه کسانی هستند، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس یازدهم برگ برنده تصویب طرح شفافیت آرا که مطالبه عموم مردم است را دراختیار دارند، اما اراده‌ای برای تصویب طرح در آنان دیده نمی‌شود. خباز با تأکید اینکه نمایندگان مجلس در زمان انتخابات وعده حل مشکلات اقتصادی و رفع گرانی را هم دادند، اما تاکنون اتفاقی نیفتاده است، گفت: پیگیری طرح استیضاح روحانی و برخورد با دولت گذشته نشان می دهد، مجلس دستش در این زمینه خالی است.

این سیاستمدار اصلاح درباره دلیل به نتیجه رسیدن طرح شفافیت آرا در مجلس تصریح کرد: برخی نمایندگان نمی‌خواهند مردم از همه آنچه در مجلس می‌گذرد مطلع باشند. اینها می‌خواهند اگر در جایی رأی منفی به طرحی دادند، فردا از سوی مردم مؤاخذه نشوند. وی افزود: نمایندگان مجلس نمی‌خواهند مسئولیت رأی خود را برعهده بگیرند. در مسائل اجرایی وقتی مدیر اجرایی بخشنامه‌ای صادر می‌کند دیگر نمی‌تواند از آن شانه خالی کند و باید عواقب آن را بپذیرد.

خباز با بیان اینکه عده‌ای در مجلس می‌خواهند همه چیز به نفع آنها تمام شود، لذا با شفافیت رأی خود مخالفت می‌کنند، تأکید کرد: در ماجرای رأی به FATF افرادی که به آن رأی مثبت دادند وقتی مورد انتقاد قرار گرفتند باید شهامت دفاع از رأی خود را داشته باشند، اما وقتی رأی او مخفی باشد برای فرار از پاسخگویی به راحتی می‌گوید من رأی ندادم.

استاندار خراسان شمالی در دولت دوازدهم اظهار کرد: متأسفانه این دوگانگی در رفتار نمایندگان با تصویب نشدن شفافیت آرا ادامه پیدا خواهد کرد. نماینده‌ای که به رأی خود اعتماد دارد می‌داند همانطور که رأی او در درگاه خداوند قابل کتمان نیست، از مردم هم نباید مخفی بماند. وی گفت: نماینده‌ای که بدون کار کارشناسی در صحن علنی مجلس به طرح‌ها ولوایح رأی می‌دهد، نمی‌خواهد افراد دیگر مطلع باشد که به چه چیزی رأی داده است تا بتواند از هر دو برگ برنده استفاده کند. و این جفای در حق نمایندگانی خواهد بود که رأی‌شان بر اساس کار علمی و دقیق است.

خباز با اشاره به اینکه آخرین بار طرح شفافیت آرا با یک رأی در مجلس رد شد، خاطرنشان کرد: مشخص است که نیم+یک نفر از نمایندگان با این طرح موافق نبودند. درحالی که اکثر اینها در زمان انتخابات اعلام کردند که به شفافیت آرای مجلس معتقدند و از آن به عنوان برگ برنده انتخابات استفاده کردند

21217

کد خبر 1584406

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصلاح طلبان شفافیت آراء نمایندگان مجلس طرح شفافیت آرا رأی خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان با اشاره به اینکه مرحله دوم انتخابات درحوزه انتخابیه سمیرم ولنجان برگزار می‌شود گفت: دراین مرحله تدبیر سازمان صدا وسیما براین است که برای هرحوزه انتخابیه سه مناظره ۶۰ دقیقه‌ای ضبط شود.
یوسف افشار نیا افزود: سوالات مربوط به مناظره‌ها تلفیقی از حوزه انتخابیه، استان ومسائل کلان کشور است و به صورت یکسان ازهمه نامزد‌ها پرسیده می‌شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر مناظره‌ها یک برنامه ۲۰ دقیقه‌ای تبلیغاتی نیز برای هرکدام ازنامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات ضبط می‌شود که در زمان قانونی تبلیغات از صداوسیما پخش خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیر کل صداوسیمای استان اصفهان گفت:در دور دوم انتخابات شبکه تلویزیونی محلی وجود ندارد و برنامه‌های تبلیغاتی ومناظره‌ها ازشبکه استانی رادیو وتلویزیون پخش می‌شود.
علی معصوم زاده تهیه کننده برنامه مناظره‌ها هم با اشاره به اینکه ۱۰۰ نفر از نیرو‌های صداوسیما استان درامر تهیه مناظره‌ها فعالیت دارند گفت:در دور اول انتخابات ۶۰ برنامه تبلیغاتی برای نامزد‌ها ضبط شد وبه مدت ۶۲۰۰ دقیقه از شبکه محلی پخش شد.

دیگر خبرها

  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس