Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، محمد علی نیکبخت در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان که بصورت ویدئو کنفرانسی با قرارگاه امنیت غذایی کشور برگزار شد، گفت : در حال حاضر قادریم ٣٠ درصد نیاز گوشت مرغ استان را تولید کنیم و برای رسیدن به مرز خودکفایی ایجاد ۴٣٠ واحد جدید پرورش مرغ گوشتی ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان افزود: از یکسال گذشته که ممنوعیت توسعه واحدهای مرغداری در سیستان وبلوچستان را برداشتیم برای تحقق خودکفایی در تولید گوشت مرغ تمامی مجموعه بخش کشاورزی دست بکار شده تا با هدایت سرمایه‌گذاری در این راستا در آینده نزدیک با توسعه واحدهای جدید مرغداری سیستان و بلوچستان به خودکفایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ۶٠ واحد جدید پرورش مرغ گوشتی با پیشرفت فیزیکی بین ٣٠ تا ٩٠ درصد در حال ساخت است و با به بهره‌برداری رسیدن این واحدها ٢ میلیون قطعه جوجه ریزی در هردوره به ظرفیت جوجه ریزی واحدهای مرغداری استان اضافه خواهد شد.

نیکبخت گفت: هم اکنون در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان بیش از ٢ میلیون و ١۴٠ هزار قطعه جوجه ریزی شده که در تاریخ تولید گوشت مرغ سیستان و بلوچستان بی نظیر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی و پر مصرف در استان هیچگونه مشکلی نداریم و برای کنترل نظارت بازار ٣٨ گروه بازرسی در سطح شهرستان های استان مستقر کردیم.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان کالاهای اساسی کشاورزی مصرف سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲