Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، در همین راستا دانشجویان علوم پزشکی خواستار برگزاری غیرحضوری امتحانات شده‌اند. همچنین  آنها گسترش سویه جهش یافته جدید کرونا ویروس را از دیگر دلایل خود برای این درخواست اعلام کرده‌اند.

به گفته دانشجویان، امتحان حضوری برای دانشجویانی که علیرغم تلاش‌های فراوانشان برای برگزاری حضوری کلاس‌ها در طول ترم، به علت کمبود امکانات رفاهی و خوابگاهی، فقط آموزش مجازی داشته‌اند ناعادلانه است، از همین رو از وزارت بهداشت درخواست کردند تا امتحانات به صورت غیرحضوری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تجربه خوبی از برگزاری آزمون‌های مجازی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نداریم

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: امتحانات دانشجویان علوم پزشکی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

ابوالفضل باقری‌فرد در پاسخ به درخواست مخاطبان اظهار داشت: در برگزاری آزمون‌های مجازی دانشجویان علوم پزشکی علی رغم استفاده از تمام ابزارهای موجود و روش‌های امنیتی لازم همچنان صحت این آزمون‌ها زیر سوال است و تجربه خوبی از برگزاری آزمون‌های مجازی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نداریم.

وی با بیان اینکه یکی از روش‌های ارزیابی ما از دانشجویان و اطلاعات و سطح سواد آنها امتحان است و از سویی اگر امتحانات با دقت لازم برگزار نشود ممکن است سلامت مردم در آینده با خطر مواجه شود.

باقری‌فرد تاکید کرد: با توجه به اینکه همه کلاس‌های علوم پزشکی به صورت حضوری است شرایطی را فراهم خواهیم کرد که امتحانات در بازه زمانی طولانی تری برگزار شود تا از حضور و تراکم بیش از حد دانشجویان پرهیز شود.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت امتحانات را به صورت حضوری برگزار خواهد کرد به دلیل اینکه سلامت مردم در آینده از اهمیت زیادی برای ما برخوردار است.

وضعیت مناسب رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوابگاه‌ها

از سوی دیگر حمیدرضا اشراقی، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت درباره وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی علوم پزشکی در ایام کرونا، این‌گونه توضیح داد: با توجه به پیگیری موضوعات تغذیه و خوابگاه‌ها و... ما در خوابگاه‌هایی که با ظرفیت بالاتر زمان تعطیلی دانشگاه‌ها و غیرحضوری بودن این مراکز آموزشی قرار دارد حضور دانشجوها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاملا رعایت و مدیریت شده و میزان ابتلای دانشجویان به ویروس کرونا بسیار پایین است.

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: در خوابگاه‌هایی که پیش از این‌ها حدود ۱۰۰ نفر در آن خوابگاه حضور داشتند امروز قریب به ۴۰۰ نفر در آن حضور دارند در این مجموع تنها ۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

وی ابراز کرد: از آنجایی که اکثر دانشجویان دو دز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و در مراکز درمانی حضور دارند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند وضعیت ابتلا به کرونا پس‌از بازگشایی‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی بسیار پایین است.

می‌توان در همین‌باره اشاره کرد که اخیرا در دانشگاه علوم پزشکی یزد تنها ۲ مورد ابتلا به کرونا در میان دانشجویان وجود داشته است. سعی کرده ایم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از خوابگاه‌ها با شرط رعایت این پروتکل‌ها توانسته‌ایم خدمات مناسبی را به دانشجویان ارائه دهیم تا دانشجویان در ایام منتهی با امتحانات پایان ترم با دغدغه و نگرانی‌های کمتری برای این زمان آماده شوند.

کد خبر 644438 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو كرونا در ايران امتحان - امتحانات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو كرونا در ايران امتحان امتحانات دانشجویان علوم پزشکی پروتکل های بهداشتی علوم پزشکی وزارت بهداشت خوابگاه ها دانشگاه ها پروتکل ها آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سامانه انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ فعال شد.

دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در زمان بندی اعلام شده نسبت به ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضا‌های انتقال دانشجویان بر اساس بازه‌های زمانی اشاره شده با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی و مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در رشته مقاطع مختلف اقدام کنند.

شنبه ۱ اردیبهشت تا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳: ثبت درخواست توسط دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های مبداء و بارگذاری مدارک لازم

شنبه ۲ تیر تا شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو

یکشنبه ۱۷ تیر تا یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳: رسیدگی و اعلام نتیجه اولیه توسط دانشگاه مبداء

دوشنبه ۱ مرداد تا سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو

چهارشنبه ۱۷ مرداد تا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳: بررسی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد و تایید نهایی و تثبت نتیجه نهایی فرایند توسط دانشگاه مبدا و ارسال به دانشگاه مقصد

سامانه میهمانی در طول نیمسال تحصیلی فعال بوده و نیازی به رعایت این جدول زمانبندی نیست.

همچنین با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته به عهده کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت خواهد بود.

در دانشگاه‌هایی که سامانه انتقال در موعد مقرر فعال نیست، مسؤولیت به عهده همان دانشگاه بوده و از ارجاع هرگونه مکاتبه اداری و یا دانشجو به وزارت بهداشت جهت اخذ مجوز خارج از سامانه خودداری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان