Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:11:35 GMT

۱۴ درصد جمعیت گروه هدف بابل واکسن گریز هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۲۲۳۱

۱۴ درصد جمعیت گروه هدف بابل واکسن گریز هستند

دکتر مصطفی جوانیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا جمعیت بالای ۱۲ سال زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل را حدود ۴۶۵ هزار نفری برآورد کرد و افزد که ۶۲ هزار و ۸۱ نفر از این افراد تاکنون از دریافت واکسن کرونا امتناع کرده اند.

وی با اظهار این که سویه‌ جدید کرونا یا اومیکرون که سرعت انتقال بالایی دارد واکسن نزده ها را بشدت تهدید می کند ، گفت : برای خنثی کردن سویه جدید اومیکرون در کشور توصیه به تزریق دز سوم می‌شود ، اما ما در بابل ۱۴ درصد جمعیت واجد شرایطی داریم که حتی یک دز واکسن کرونا نزده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانیان از تزریق دز نخست واکسن کرونا به بیش از ۸۶ درصد جمعیت گروه هدف بابل به تعداد ۴۰۲ هزار و ۶۵۸ نفر خبر داد و افزود : ۷۴ و نیم درصد از جمعیت گروه هدف بابل نیز هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردند که شامل ۳۴۶ هزارو ۶۵۸ نفر می باشد .

وی گفت که تاکنون ۲۵ هزار و ۷۲ نفر از مجموعه کادر درمان ، سالمندان و گروه هدف بابل  دز سوم واکسن کرونا رادریافت کرده اند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل با اظهار این که شهروندان تحت هیچ شرایطی نباید پروتکل های بهداشتی را نادیده بگیرند ، گفت : با توجه به این که در آستانه شب یلدا هم قرار داریم که شهروندان باید پروتکل های بهداشتی را به‌ صورت کامل رعایت کنند و سلامتی خود و خانواده خود را در معرض خطر قرار ندهند.

برچسب‌ها مازندران بابل بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران بابل بهداشت و سلامت مازندران بابل بهداشت و سلامت گروه هدف بابل واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد