Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیر عامل بانک توسعه تعاون از پرداخت 75 هزار میلیارد ریال تسهیلات این بانک طی صد روزه ابتدایی فعالیت دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: دولت سیزدهم برنامه های متعددی برای ارتقای سطح تولید و اشتغال کشور به اجرا در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بانک توسعه تعاون در مدت فعالیت صد روزه دولت 75 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت نموده است و 5362 میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی و با رویکرد حمایتی به معرفی شدگان اعطا گردیده است.
مهدیان با تاکید بر لزوم افزایش سرمایه بانک و پیگیری مجدانه مدیران ارشد بانک بر تحقق این امر مهم گفت: موضوع افزایش سرمایه این بانک دولتی مورد وفاق نمایندگان مجلس و دستگاه‌های دولتی بوده است و سرمایه بانک از 9 هزار میلیارد ریال به 28 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است که نیاز است با تحقق مواد قانونی مندرج در قوانین بودجه دو سال اخیر سرمایه بانک به چهل هزار میلیارد ریال برسد.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: عملکرد صد روزه بانک موید آن است که 1180 میلیارد ریال تسهیلات طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری و 1160میلیارد ریال تسهیلات ماده 52 قانون بودجه پرداخت شده است.
وی افزود: 109 بنگاه‌های کوچک و متوسط مجموعا از 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانک توسعه تعاون بهره مند شده اند و 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات نیز به شرکت های دانش بنیان تعلق گرفته است.
مهدیان توضیح داد: بانک توسعه تعاون طی مدت اخیر میزان واگذاری اسناد خزانه اسلامی در شعب بانک را از 940 هزار میلیارد ریال به 1050 میلیارد ریال افزایش داده است و در راستای انجام تکالیف ماده 16 قانون رفع موانع تولید، چهل فقره اموال تملیکی به میزان 162 میلیارد ریال به فروش رفته است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: مانده مصارف بانک از 345 هزار میلیارد ریال فراتر رفته است و سهم منابع ارزان قیمت از 39.5 درصد به 41.1 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: کارنامه تسهیلاتی بانک بیانگر آن است که 71 درصد پرتفوی تسهیلاتی بانک به بخش تولید اختصاص یافته است و بانک در مدیریت ریسک و کنترل نرخ مطالبات غیر جاری نیز تدابیر ویژه ای اتخاذ نموده است.
مهدیان خاطر نشان کرد: بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانکهای عامل طرح اقدام ملی مسکن برای اعطای تسهیلات خرید ساخت و خرید 2000 واحد مسکونی برگزیده شده است و بانک در اجرای بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال جاری نیز حضور دارد.
وی گفت: بانک توسعه تعاون در تفاهم نامه سه جانبه با معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون برای حمایت ، توسعه کارآفرینی ، پشتیبانی و مانع زدایی از کسب و کارهای تعاونی و پرداخت 20 هزار میلیارد ریال تسهیلات حضور دارد و 17 فقره قرارداد سپرده گذاری صندوق توسعه ملی به میزان 5950 میلیارد ریال با مجموعا برای بکارگیری جهت پرداخت تسهیلات ماده 52 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت منعقد شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مدیر عامل بانک توسعه تعاون هزار میلیارد ریال تسهیلات صد روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد