Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@01:49:25 GMT

قومی که موسیقی ندارد زنده نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۵۵۲۶

قومی که موسیقی ندارد زنده نیست

کورش اسدپور درباره دلنشینی موسیقی لُری گفت: موسیقی و ترانه‌های یک قوم بازتاب روحیه، زندگی، عشق، شادی، تاریخ و عواطف آنها است.

به گزارش ایمنا، برنامه موسیقی محور «صباهنگ» در بخش مهمان ویژه هر روز میزبان یکی از هنرمندان عرصه موسیقی می‌شود. این برنامه روز یکشنبه ۲۸ آذر میزبان کورش اسدپور از خوانندگان محلی بختیاری بود و با او درباره موسیقی قومی و محلی گفت‌وگو داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کوروش اسدپور، خواننده محلی بختیاری درباره ورودش به این عرصه گفت: آواز و خوانندگی در خانواده ما موروثی است و این را از پدرم به ارث بردم. من کارمند شهرداری یکی از مناطق اصفهان بودم و مسؤلیت فرهنگسرایی را برعهده داشتم و کم کم به سمت یادگیر موسیقی رفتم.

وی در خصوص نقش استعداد در موفقیت یک خواننده، خاطرنشان کرد: بعضی چیزها اکتسابی نیستند مثل زیبایی ظاهر و طبع شعر، باید فرد یک زمینه و بستری برای آموزش موسیقی داشته باشد. چه بسیارند اساتید ادبیات که با مدرک دکتری نمی‌توانند شعر بسرایند ولی پیرمرد بی‌سوادی در گفتگو روزانه‌اش به راحتی شعر می‌گوید و این ذاتی است.
استعداد ذاتی و ذوق در یادگیری یک موسیقی بسیار مهم است و این یک موهبت خدا دادی است که با پرورش آن می‌توان به موفقیت رسید.

خواننده ترانه‌های لری درباره دل‌نشینی ترانه‌های لری و بختیاری، گفت: موسیقی بازتاب زندگی یک قوم و ملت است، قومی که موسیقی ندارد زنده نیست. موسیقی و ترانه‌های یک قوم بازتاب روحیه، زندگی، عشق، شادی، تاریخ و عواطف آنها است و هر قومی عاطفی‌تر و احساسی‌تر باشد این مسئله به راحتی در موسیقی و ترانه‌های آنها تبلور می‌یابد و دل‌نشینی موسیقی و ترانه‌های لری برگرفته شده از عاطفه و احساس مردم این قوم است.

کوروش اسدپور خواننده موسیقی محلی، ترانه‌سرا و فعال فرهنگی بختیاری تبار است. وی در سال ۱۳۷۳ با تشویق محمدرضا شجریان نخستین آلبوم کاست خود را به نام «تیه کال» ارائه کرد. اسدپور تاکنون کنسرت‌هایی در شهرهای اصفهان، الیگودرز، زرین شهر و… برگزار کرده است. برنامه صباهنگ به تهیه کنندگی سجاد کلبادی نژاد و اجرای فریبا باقری هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۰ پخش می‌شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 543341

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حوزه فرهنگ و هنر موسیقی موسیقی سنتی موسیقی ایرانی خواننده ايراني خواننده بختیاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق موسیقی و ترانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • واکنش مادر ترانه علیدوستی به حواشی یک عکس با دخترش | تصویر
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • اجرای دیالوگ ترانه علیدوستی به زبان کره ای توسط بازیگر زن «نون خ» | آرزوی سلامتی خانم بازیگر برای ترانه علیدوستی + ویدئو
  • آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟