Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، بازارها همچنان وضعیت شکننده ای دارند و متاثر از سیگنال ها از مذاکرات وین و برخی تصمیمات اقتصادی دولت رئیسی هستند.

در بازار متشکل ارزی، قیمت دلار با نوسان روبه پایینی در محدوده ۲۷ هزار تومان ایستاد. همچنین دلار در بازار آزاد نیز به همان کانال قبلی برگشت و این درحالی بود که با سیگنال های ارسالی از وین و احتمال نزدیک شدن به توافق، بازار ممکن است هر لحظه سیگنال کاهشی دریافت کند و فعلا البته با مقاومت بازار روبه روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف احتمالی دلار ۴۲۰۰ تومانی میتواند اثر مهم و تعیین کننده روی بازار داشته باشد. البته قیمت سکه همچنان در محدوده بالای ۱۳ میلیون تومان دنبال می شود و روز گذشته با تحرکات مثبتی دنبال شد. قیمت طلای جهانی در تازه ترین تغییرات (تا ساعت ۰۷:۲۰ امروز صبح به وقت تهران) به زیر کانال ۱۸۰۰ دلار به ازای هر اونس رسید و در سطح بالای کانال ۱۷۰۰ دلار به ازای هر اونس دنبال شد. به نظر می رسد این وضعیت شکننده است و اونس دوباره برگردد.

 سیگنال‌گیری بورس

در بازار سهام شاخص در فاز صعودی قرار گرفته اما همچنان شکننده ارزیابی می شود. در معاملات امروز بازار از دو خبر مهم حذف احتمالی دلار ۴۲۰۰ تومانی برای اجرای سیاست افزایش یارانه های مستقیم و نزدیک شدن دو طرف ایران و گروه ۴+۱ بر سر متن مشترک توافق را احتمالا به صورت خوش بینانه به عنوان سیگنال گیری دریافت می کند که همین مسئله می تواند شاخص را فعلا به طور موقت در همان فاز صعودی باقی بگذارد.

 آغاز پیش فروش های جدید

در بازار خودرو قیمت محصولات سایپا بدون تغییر قیمت شدید دنبال و البته بازار در یک نوسان محدود دنبال شد. در بازار محصولات ایران خودرو قیمت ها تنها در برخی محصولات همچون دنا پلاس با افزایش روبه رو شد و بازار در سایر محصولات نوسان محدودی را تجربه کرد. بازار فعلا منتظر سیگنال های نهایی از وین و تغییرات نرخ ارز است که البته به نظر می رسد در صورت دریافت سیگنال های قوی مربوط به احتمال توافق برجامی وین شاهد پایین آمدن قیمت ها در بازار خواهیم بود. طرح فروش (با موعد تحویل حداکثر ۳ ماهه) برخی محصولات ایران خودرو (با روش قرعه کشی) و  از روز سه‌شنبه ۳۰ اذر شروع و تا پایان روز پنج شنبه ۲ دی ادامه خواهد داشت. خبر مهم دیگر از زبان سخنگوی دولت درباره تکذیب افزایش قیمت بنزین که از نامه معاونت اقتصادی رئیس حمهور درباره سهمیه بنزین به جای خودروها به افراد در دو شهر کیش و قشم بود.

ابلاغیه مسکن بانک مرکزی

در بازار مسکن فعلا خبری نیست و بازار در همان مختصات قبلی دنبال می شود. در مهمترین خبر البته بانک مرکزی «دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن» موضوع قانون جهش تولید مسکن مصوب سال ۱۴۰۰ را به بانک‌های عامل ابلاغ کرد. باید منتظر اقدامات دولت در جهت تحریک دو سمت عرضه و تقاضا در بازار بود، با این وجود فعلا نشانه هایی جدی دیده نمی شود.

تسلط خرس ها بر بازار ارز دیجیتال 

دیروز باز هم با سلطه خرس‌ها بر بازار، بیت کوین به کانال پایین تر سقوط کرد.  پس از اینکه قیمت بیت کوین پس از سیگنال انتشار بیانیه فدرال رزرو آمریکا در خصوص نرخ تورم به سطح ۵۰ هزار دلار نزدیک شد، امید معامله گران به صعود این رمزارز افزایش یافت ، اما بیت کوین نتوانست از این محدوده عبور کند. اتریوم هم به تبعیت از بیت کوین روند نزولی در پیش گرفته است. 

بیت کوین، برترین ارز دیجیتال از نظر ارزش بازار، نزدیک به ۴۶ هزار ۵۰۰ دلار معامله شد که نشان دهنده کاهش ۰.۵ درصدی در روز است. اتر نزدیک به ۳هزار و ۸۵۰ دلار تغییر کرد و تقریباً ۲ درصد در روز کاهش داشت.

کد خبر 644659 برچسب‌ها رمزارز ارز - بازار داخلی بازار سرمایه بورس - فرا بورس مسکن یارانه دلار آمريكا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رمزارز ارز بازار داخلی بازار سرمایه بورس فرا بورس مسکن یارانه دلار آمريكا سیگنال ها بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فرهاد رمضان معتقد است که روند کاهش قیمت دلار ادامه‌دار است و بازار ارز در روزهای آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: نزول سنگین قیمت طلا و ارز

قیمت دلار در بازار آزاد که در روزهای اخیر روند کاهشی داشت، طبق مشاهدات میدانی از بازار با تغییر جهتی کوتاه، معامله شد.

براساس گزارش‌های میدانی، دلار دوباره به کریدور ۶۰ هزار تومان برگشت و با نرخ ۶۰ هزار تومان خرید می‌شد. البته این شرایط بازار در حالی بود که در روز یک‌شنبه هفته جاری قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار تومان هم برگشته بود.

با وجود اینکه معامله‌گران روند عرضه و تقاضا را در تعادل عنوان می‌کنند، اما با توجه به آرامش سیاسی و نبود سیگنال افزایشی در بازار ارز، رشد تقاضا را می‌توان دلیل افزایش قیمت دلار دانست. به نظر می‌رسد قیمت دلار در مقابل برگشت به کریدور ۵۰ هزار تومانی مقاومت دارد و به‌راحتی از کریدور ششم دست نمی‌کشد.

خبرهای جدید ارزی در راه است

اما در میانه وضعیت نوسانی بازار، از بانک مرکزی خبر آمد که گشایش‌های جدید ارزی در راه است. کریمی، معاون بین الملل بانک مرکزی اعلام کرد: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشورها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.

معاون بین الملل بانک مرکزی همچنین گفت: بانک مرکزی در طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تامین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

در این شرایط، دبیرکل جامعه صرافان ایران معتقد است که روند کاهش قیمت دلار ادامه‌دار است و بازار ارز در روزهای آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها خواهد بود.

فرهاد رمضان با تاکید بر نقش موثر سیاست‌های بانک مرکزی در کنترل بازار ارز در داخل کشور، گفت: بعد از اجرای سیاست‌هایی که بانک مرکزی با شروع سال جدید در پی گرفته بود، از روز چهارشنبه هفته گذشته شاهد این بودیم که قیمت ارز در بازار غیررسمی و آزاد شروع به ریزش کرد.

رمضان ادامه داد: در حالی که در روزهای اخیر ما کاهش چشمگیری را در قیمت‌های بازار غیررسمی کشور شاهد بودیم هر برگ اسکناس دلار، درهم و یورو به عنوان ارزهای پرتقاضا هر روزه توسط مرکز مبادله ارز و طلا مورد مبادله قرار می‌گیرد و همچنین در بازار حوالجات ارزی یا همان بازار نیما همین شرایط را شاهد هستیم به طوری که کماکان نرخ ارز تخصیصی بانک مرکزی برای واردات انواع کالاها تقریبا در محدوده ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان نوسان دارد.

دبیرکل جامعه صرافان ایران در مورد دلایل ریزش قیمت دلار در روزهای گذشته تصریح کرد: با سیاست‌هایی که بانک مرکزی در حوزه اطلاع‌رسانی و همچنین سیاستگذاری‌هایی که از دی‌ماه و بهمن‌ماه سال گذشته در پیش گرفته بود و با ورود مرکز مبادله ارز و طلای ایران در زمینه تامین اسکناس بازار و عرضه ارزهای حواله‌ای بانک مرکزی که منشا آن شرکت‌های صادرات‌محور بودند، قیمت در بازار غیررسمی دلار با کاهش مواجه شد که چشمگیر هم بود و تحلیل تحلیلگران و فعالان بازار ارز بر این است که این رویه ادامه دارد.

رمضان یادآور شد: از آنجا که بازار ارز و طلا تقریبا یکدیگر را همپوشانی می‌کنند و تاثیرگذاری آن‌ها بر یکدیگر دوطرفه است، مزایده‌های هفتگی‌ای که در مرکز مبادله در خصوص عرضه سکه و شمش طلا انجام می‌شود می‌تواند به میزان بسیار موثری جلوی التهابات و انتظارات تورمی در بازار ارز را بگیرد. از طرفی همانطور که اشاره شد در بازار نیما هم میانگین قیمتی ارزها تخصیصی بانک مرکزی به شرکت‌های واردکننده ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است بنابراین قاعدتا باید قیمت کالا و خدمات نشأت گرفته از این قیمت باشد در نتیجه این عوامل قیمت‌های بالاتر از این نمی‌تواند پذیرفته باشد و قاعدتا قیمت‌ها خود را با نرخ‌های بانک مرکزی هماهنگ می‌کند لذا پیش‌بینی می‌شودتا پایان سال آهنگ کاهش قیمت ارز و خروج از التهابات هیجانی را شاهد باشیم.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228972 برچسب‌ها دلار

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • ببینید | سیگنال مهم بانک مرکزی به قیمت دلار؛ خبرهای خوش در راه است؟
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو