Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@02:33:11 GMT

ارسال ۹۷۰ اثر به جشنواره رسانه‌ای ابوذر

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۸۹۵۵

ارسال ۹۷۰ اثر به جشنواره رسانه‌ای ابوذر

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان ناصرقوامی صبح امروز در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه ای ابوذر استان اظهار کرد: این جشنواره با حضور پرشور اصحاب رسانه با ۱۵ داور در هشت بخش و هشت محور برگزار شد.

وی بیان کرد: با تمدید یک‌دوره‌ای، ۹۷۰ اثر به دبیرخانه جشنواره‌ای استان ارسال شد و با نظر هیات داوران سرانجام تعدادی از افراد برگزیده شدند که البته تمام اثرها کیفی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس سازمان بسیج رسانه همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره رسانه‌ای یادآور رشادت‌های بی‌نظیر ابوذر است که با راستگویی و صداقت، شجاعت، پارسایی، آزاداندیشی؛ نمونه بارز یک مومن انقلابی بود.

وی تاکید کرد: این جشنواره با هدف خلق آثار فاخر، چاپ و انتشار محتوای رسانه‌ای ارزشی انقلابی در فضایی آزاد و منطقی و با هدف جریان‌سازی برگزار شده تا اهالی رسانه بتوانند در این فضا به بیان مطالبات و راهکارهای خود از مسئولین در فضای حکمرانی استان بپردازند.

قوامی با بیان اینکه تربیت نیروی در تراز انقلاب، تقویت انقلابی‌گری، جهاد تبیین و جریان‌سازی از اهداف ماست در ادامه از برگزاری اولین کرسی آزادفکری و آزاداندیشی ویژه اهالی رسانه پیرامون نظام مسائل در استان خبر داد.

وی گفت: این برنامه در پنج محور چرایی عدم توفیق صنعت در همدان، چرایی بحران آب در همدان و راهکارهای آن، تخریب الوند و راهکارهای حفظ کوهستان و منابع طبیعی، بررسی اشتغالزایی مولد در همدان با محوریت پروژه اسکای مال و الگوی شهرسازی با محوریت طرح جامع شهری همدان برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز اظهار کرد: قریب به یک‌هزار اثر ارزشمند در موضوعات مختلف به این جشنواره وارد شده که نشان از ظرفیت رسانه‌ای استان دارد. 

 احمدرضا احسانی با بیان اینکه خانواده رسانه استان با وجود کمبود امکانات و مشکلات همواره پای کار بودند و وظیفه خود را در راستای آرمان‌های انقلاب انجام داده‌اند گفت: رسانه‌های همدان دارای شاخص‌های برتری در حوزه مختلف هستند که امیدواریم با تمهیدات دولت و وزارت ارشاد به خانواده رسانه استان در کنار خانواده بزرگ رسانه کشور کمک شود.

وی هدف مشترک را خدمت به مردم و حفظ انقلاب دانست و گفت: امیدوارم این جشنواره محلی برای تبادل آراء و  اجرای اهداف نظام اسلامی و حل مشکلات استان و مسیری برای رشد باشد‌.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز با اشاره به سالگرد شهادت شهید خوش لفظ گفت: خداوند متعال به ایشان لطفی داد که تجارب و خاطرات دفاع مقدس خود را در قالب کتاب بیان کند که برای استان افتخاری باشد.

سردار مظاهر مجیدی افزود: نامگذاری جشنواره به نام ابوذر بسیار حائز اهمیت است که نشان می‌دهد رسانه و بیان مطالبات مردمی و دفاع از دین از صدر اسلام مد نظر بوده است.

وی با اشاره به اینکه سه شخصیت بزرگ تاریخ اسلام یعنی ابوذر، عمار و مالک اشتر نقش بسیار مهمی داشتند افزود: 
ابوذر زبان مردم بود و عمار جهاد بینش را بیان می‌کرد و مالک شمیشر بران را معنا می‌کرد که ما در رسانه این سه نقش را باید ببینیم.

مجیدی امیدبخشی در جامعه را یکی از رسالت‌های رسانه دانست و اضافه کرد: نقش رسانه‌ها در انقلاب اسلامی مهم است که باید قدردان آنها بود.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر قوامی رئیس بسیج رسانه همدان جشنواره رسانه ای ابوذر جریان سازی رسانه ای جهاد تبیین رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره جشنواره ملی «آسمون»  که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است. حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتی امن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون.

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است. همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بستر‌های مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد