Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سپاه نیوز، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری در جمع خبرنگاران در منطقه عمومی رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۷ گفت: این رزمایش با اشراف اطلاعاتی دقیق بر مواضع دشمن فرضی آغاز و با بکارگیری سامانه‌های جنگال، مختصات جغرافیایی حضور دشمن شناسایی و با استفاده از تجهیزات و تسلیحات نوین ساخت داخل از سواحل جزایر و آب‌های سرزمینی، تمرین دفاع پوششی با موفقیت انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مرحله دیگری از این رزمایش، شلیک‌های همزمان و اصابت چند نقطه ای هدف هم با موفقیت تمرین شد و به تمامی اهدافی که فرماندهان در نظر داشتند، رسیدیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه در این رزمایش از شناورهایی که اخیرا به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه پیوسته هم بکارگیری شد افزود: سرعت این شناورهای تندرو و موشک انداز به ۷۵ تا ۹۵ نات می‌رسد.

دریادار تنگسیری همچنین با اعلام موفقیت آمیز بودن عملیات های از پیش تعیین شده تا این مرحله از رزمایش گفت: تمام تجهیزات بکار رفته در عملیات‌های مختلف این رزمایش ساخت داخل هستند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پیام این رزمایش را حفظ اقتدار ملی، ثبات امنیت منطقه، تقویت وحدت اسلامی، عزت آفرینی، تولید قدرت و ارتقای توان نظامی و اطمینان بخشی از حفظ توان و آمادگی‌های رزم توصیف کرد وگفت: پیام این رزمایش به دشمنان ما این است که هیچ گاه اجازه نخواهیم داد کشوری به آب‌های سرزمینی ما، نگاه تهدید آمیز داشته باشد و قطعاً چشمی که بخواهد از این جایگاه به کشور ما نگاه سوء داشته باشد را کور و آن دستی که بخواهد به کشور ما دست درازی کند را قطع خواهیم کرد.

وی همچنین پیام رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ برای کشورهای دوست در منطقه را صلح، دوستی و برادری عنوان و تاکید کرد: ما کشورهای منطقه می‌توانیم با همیاری و همراهی یکدیگر، امنیت خلیج فارس و آب‌های مشترک را بصورت کامل فراهم کنیم و نیازی به حضور کشورهای فرامنطقه ای در این جا نیست.  

دریادار تنگسیری  تاکید کرد: امروز نیروهای مسلح تحت زعامت فرمانده معظم کل قوا امام خامنه ای(مدظله العالی) آمادگی کامل دارند که اگر یک نیروی فرامنطقه‌ای بخواهد در منطقه آتش افروزی کند، این آتش را به سمت خودش هدایت و آن را به آتش می‌کشیم.

برچسب‌ها نیروی دریایی سپاه پاسداران علیرضا تنگسیری رزمايش خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروی دریایی سپاه پاسداران علیرضا تنگسیری رزمايش نیروی دریایی سپاه پاسداران علیرضا تنگسیری رزمايش خلیج فارس نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود