Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:36:48 GMT

دفن غیربهداشتی زباله در تفت، آژیر خطر منابع آبی

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۰۶۸۴

دفن غیربهداشتی زباله در تفت، آژیر خطر منابع آبی

به گزارش سه شنبه روابط عمومی این شرکت "ناهید غلام نژاد" اظهار داشت: محل دفن زباله شهر تفت از لحاظ جنبه های زیست محیطی مناسب نیست و علاوه بر آن روش دفن نیز غیر بهداشتی بوده و زباله ها بدون طی فرآیندهای لازم ( ایزوله نمودن محل دفن، فشرده سازی زباله ها،جمع آوری و دفع بهداشتی شیرآبه ها و همچنین پوشاندن سطح زباله ها) رها سازی می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی این موضوع، ضمن ایجاد چشم انداز نامناسب و انتقال زباله ها به محیط اطراف، سبب نفوذ شیرآبه های حاوی ترکیبات آلوده به منابع آب زیرزمینی نیز می شود.

وی با بیان اینکه شیرآبه های حاصل از نشت زباله، حاوی ترکیبات شیمیایی، آلی، میکروبی، فلزات سنگین و انواع و اقسام ترکیبات خطرناک و آلوده می باشد گفت: با توجه به اینکه درشهرستان تفت نسبت به سایر نقاط استان بارندگی بیشتری وجود دارد لذا حجم شیرآبه تولیدی نیز افزایش یافته که این موضوع می تواند تهدید جدی علیه کیفیت منابع آب زیرزمینی به شمار برود.

این مسئول، موضوع بسیار مهم دیگر در مورد شیرآبه ها را  نفوذ پذیری بالای منطقه به ویژه در مناطق کوهستانی عنوان کرد که باعث نشت سریعتر شیرآبه به منابع آب زیرزمینی می گردد.

وی افزود: علاوه بر شهر تفت، روستاهای این شهرستان نیز از نظر دفن زباله وضعیت نامناسبی دارند که بعنوان مثال محل دفن زباله روستای صادق آباد در مجاورت بند تغذیه مصنوعی قرار گرفته ومحل دفن زباله روستاهای سانیج،اسلامیه و ده بالا نیزغیر اصولی می باشد.

 غلام نژاد در ادامه اظهار داشت: در مورد کلیه محل های دفن زباله اعم از شهری و روستایی ضروری است شیوه دفن به صورت بهداشتی و اصولی انجام گیرد که در مورد تفت و روستاهای آن هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

 وی اظهار امیدواری کرد که ارگان های ذیصلاح(فرمانداری، دهیاری روستاها و مراکز بهداشتی) دراسرع وقت با برگزاری جلسات، جهت پیداکردن مکان مناسب دفن اصولی و بهداشتی به نحوی که در مناطق حساس آبی نباشد تصمیمات فوری و جدی بگیرند.

مدیر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه ای یزد، دفن بهداشتی و اصولی زباله را در نظرگرفتن محل مناسب گود زباله به نحوی که شیرآبه به منابع آب و خاک نفوذ نکند، تفکیک و بازیافت زباله تا حد امکان، دفن بهداشتی بقایای زباله که قابل بازیافت نمی باشد و پوشاندن زباله های دفن شده تشریح کرد.

برچسب‌ها یزد دفع زباله تفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دفع زباله تفت یزد دفع زباله تفت دفن زباله شیرآبه ها زباله ها منابع آب محل دفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • آژیر خطر به صدا در آمد: خوزستان روی گسل سقوط!
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور