Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور ۳۰ آذرماه در اختتامیه جشنواره ابوذر استان همدان، اظهار کرد: ابوذر، نماد آزادی خواهی و عدالت خواهی و جشنواره ابوذر، نماد عدالت طلبی و یک حرکتی است که در سالیان متمادی توسط بسیج رسانه برای نشان دادن ظرفیت‌ها و فرصت‌های حوزه رسانه است.

مهدی‌پور تصریح کرد: جشنواره ابوذر از قابلیت‌هایی است که توان کشور را نشان می‌دهد و خروجی جشنواره ابوذر باید خلع‌های موجود را پر کند و نگاه ما نباید کوتاه مدت باشد و باید برای دهه آینده فکر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سپهر رسانه‌ای درگیر کشور، این ضرورت را ایجاد می‌کند که مسئولیت اجتماعی رسانه را تقویت کنیم و پس از گام اول که شناخت زیست بوم رسانه است به دانش کافی و تربیت نیروی رسانه‌ای است. ما باید به سمت تربیت نخبه و متخصص‌های حرفه‌ای در حوزه رسانه حرکت کنیم و افرادی تربیت کنیم که مراجع فکری باشند و بتوانند برای آحاد جامعه، پیام تولید کنند.

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور است، تأکید کرد: رسانه‌های معاند با تعداد محدودی، پیام‌هایی پردازش می‌کنند و ما با تعداد زیادی رسانه، نمی‌توانیم با آن‌ها مواجه شویم و اگر رسانه‌های داخلی مرجعیت خود را از دست بدهند و ضعیف شوند، عواقب آن کل کشو را می‌گیرد.

مهدی‌پور ادامه داد: میزان توقع و انتظار از رسانه‌ها با بودجه تخصیص داده شده برابری نمی‌کند و ما در این حوزه، سرمایه گذاری نمی‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از نظر سخت افزاری مشکلاتی داریم اما ظرفیت‌های زیادی نیز وجود دارد که باید از حالت جزیره‌ای به حالت یکپارچه تبدیل کنیم و اگر رسانه‌ها بتوانند با یکدیگر هم‌افزایی کنند در این چالش‌های مخوف، موفق می‌شویم.

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه همدان همواره در شعر و ادب جزو سرآمدان است، گفت: همدان به عنوان پایتخت فرهنگ است و در پایتخت هم بسیاری از مسئولیت‌های حوزه فرهنگ در اختیار همدانی هاست.

منبع: الف

کلیدواژه: جشنواره ابوذر رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند

منصور محبی معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام اظهار کرد: این رسانه‌ها که به صورت الکترونیکی و مکتوب فعالیت دارند با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور رسمی فعالیت خبری خود را آغاز کرده اند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۶ رسانه پایگاه خبری هستند، ادامه داد: مابقی این رسانه‌ها شامل یک ماهنامه، ۲فصلنامه و یک مورد نیز روزنامه است.

به گفته معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، علاوه بر این هم اینک ۳۰ درخواست صدور مجوز برای فعالیت رسانه‌ای ثبت و در نوبت دریافت مجوز است.

محبی تاکید کرد: در حال حاضر ۲۶۰ رسانه دارای مجوز شامل ۶۸ پایگاه خبری، ۳۲ نشریه چاپی، ۴۱ رسانه غیر برخط، نمایندگی ۱۰ خبرگزاری و نمایندگی ۱۰۹ روزنامه سراسری در استان فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • خبرهایی از ساخت دو فیلم درباره امام رضا(ع) و اقبال لاهوری
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند