Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم با تاکید بر اینکه روسای دانشگاه‌ها و روسای پارک‌ها باید کاملاً هم‌راستا عمل کنند، گفت: هر کسی شغلی برای دانش آموختگان ایجاد کند و یا از خروج یک نخبه از کشور جلوگیری کند کار جهادی انجام داده است.

به گزارش ایسنا، محمد علی زلفی گل امروز در نشست روسای پارک های علم و فناوری کشور که در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با اشاره به بازدید از دستاوردهای فناورانه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، افزود: با سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور آشنایی داشتم و در مقایسه وضعیت کنونی آن با گذشته دریافتم که اتفاقات خیلی خوب و بزرگی در کشور افتاده است، ولی نسبت به توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کم مهری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هر کدام از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان را مایه غرور و افتخار دانست و اظهار  کرد: سابقه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور باید به ما بیاموزد که در مقابل همه مدیران قبلی عرصه آموزش عالی و فناوری کشور سر تعظیم فرود آوریم و از همه آن ها تشکر کنیم، چرا که این اتفاقات یک روزه یا دو روزه به وجود نیامده، بلکه افراد جوانی و عمر خود را صرف کرده اند تا موفقیت های موجود در کشور حاصل شوند.

زلفی گل با تاکید بر اینکه استقلال سیاسی داشتن در دنیای فعلی هزینه دارد، خاطر نشان کرد: از سوی دیگر اقتدار سیاسی بسترها و فرصت هایی را ایجاد می کند که اگر خوب از آن ها استفاده کنیم، شرایطی ایجاد خواهد شد تا کشور و مردم در آینده افتخار کنند.

وزیر علوم، استقلال سیاسی را زمینه رشد و شکوفایی استعدادها دانست و یادآور شد: در زمینه علم و فناوری نوع نگاه و فلسفه فکری بسیار مهم است. اگر با عنوان "نمی توانیم " به فناوری نگاه کنیم باید دست نیاز به کشورهای دیگر دراز کنیم و وابسته کمک آنها خواهیم بود، ولی در نظام و فلسفه فکری "ما می توانیم" به درجه بلوغ فکری دست خواهیم یافت و می توانیم تعامل علمی و فناوری خود را با دنیا ایجاد کنیم.

و ی با اشاره به سابقه تاریخ علمی کشور گفت: از روسای پارک های علم و فناوری و مراکز رشد خواستاریم که به صورت مکتوب مشکلات خود را به وزارت علوم ارسال کنند و خوشبختانه تعداد آن ها به میزانی است که حل کردن مشکلاتشان سخت نخواهد بود و وظیفه ما رفع معضلات شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در حد توان است.

زلفی‌گل با تاکید بر اینکه با این نوع نگاه اگر به ما اعتماد شود، سعی خواهیم کرد تا مشکلات پارک های علم و فناوری و مراکز رشد را حل کنیم، افزود:
 هر کسی یک شغل برای دانش آموختگان ایجاد کند و یا مانع خروج حتی یک نخبه از کشور شود، کار جهادی انجام داده است و این موضوع به معنای حرکت در راستای اهداف شهدای کشور و خدمت به مرز و بوم ایران است، بنابر این باید از تمام توان و ظرفیت خود در راستای توسعه فناوری استفاده کنیم.

وزیر علوم افزود: از طریق توسعه فناوری می توانیم برای کسانی که تحصیلات عالیه دارند، شغل ایجاد کنیم و از خروج نخبگان جلوگیری کنیم و شرایط اثربخش را برایشان به وجود آوریم. امروزه جبهه ما جبهه علم و فناوری است و باید بتوانیم با فعالیت خود مشکلات کشور را حل کنیم.

و ی تاکید کرد: روسای دانشگاه‌ها و روسای پارک‌ها باید کاملاً هم‌راستا عمل کنند. در این راستا مصوب می‌کنیم که روسای پارکها عضو شورای هیات رئیسه باشند و روسای دانشگاه‌ها هم عضو شورای پارک‌ها باشند.

زلفی‌گل اظهار کرد: تعامل و تکامل هم‌افزای دانشگاه‌ها و پارک‌ها بسیار می‌تواند راهگشای این مسیر باشد. هدف از توسعه پارک های علم و فناوری، خلق ثروت از دانش، تلاش در جهت تحقق گرنت فناورانه است. از تجربه دنیا باید به خوبی استفاده کنیم، معاونت‌های پژوهشی و فناوری و نوآوری باید افق‌های دید خود را توسعه دهند.

وزیر علوم تاکید کرد: برای مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی باید برنامه دقیق داشته باشیم. فدراسیون سرآمدان علمی را داریم. به زودی فدراسیون سرآمدان فناوری نیز تاسیس شده و ۱۰۰ نفر برتر معرفی و از آنان حمایت ویژه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير علوم سازمان پژوهش های علمی و صنعتی پارک های علم و فناوری روسای پارک ها دانشگاه ها پارک ها وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم