Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، یکصد و هشتاد و نهمین نشست هیات رئیسه و اجرایی کمیته ملی پارالمپیک به ریاست محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. رییس کمیته ملی پارالمیک در ابتدای این نشست با اشاره به بازی های بحرین گفت: در این دوره از بازی‌ها برای ورزش و کشور، تجربه و یادگاری خیلی خوبی باقی ماند. عظمت رژه کاروان و کسب نتیجه اولی آسیا باعث شد که جمهوری اسلامی ایران به خوبی دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با سیاست کیفی گرایی در مقایسه با دوره قبل بازی‌ها، تعداد ورزشکار کمتری داشتیم ولی یک رتبه ارتقا به دست آمد. به لحاظ مختلف، سفر سختی بود. از ابتدا با بحران مواجه بودیم. برگزار کننده خیلی ضعیف بود. از پاسخ به نامه ها تا مشکلات رفت و آمد و تغییر برنامه مسابقات ،افتتاحیه و ...  خوشبختانه بدون حاشیه خاصی، یک مانور مناسبی برای جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.

رییس کمیته ملی پارالمپیک با اشاره به تشکیل سه جلسه برای ستاد بازی های پاراآسیایی هانگژو گفت: از همه اعضا خواهش می‌کنم برای انتخاب نام کاروان، شعار و مباحث فرهنگی به ما کمک کنند.

رییس کمیته ملی پارالمپیک ضمن تبریک به زهرا نعمتی که به عضویت کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی پارالمپیک انتخاب شده، اظهار داشت: از این پس ایشان در کلیه جلسات هیات اجرایی و مجمع حاضر خواهد بود و ان شاالله موارد لازم را هم به کمیته بین المللی پارالمپیک خواهد رساند.

خسروی وفا  از حضور موثر ساره جوانمردی در سه سال گذشته نیز تقدیر کرد و از وی خواست تا به عنوان بانوی ۳ طلایی پارالمپیک همچنان در جلسات همچون گذشته حاضر و فعال باشد.

در این جلسه از زحمات علی سلیمانی، ذیحساب کمیته تقدیر شد و نعیمه نعیمی با حکم وزارت اقتصاد به عنوان ذیحساب معرفی گردید.

تابع، سرپرست کاروان بازی های پاراآسیایی جوانان در بحرین نیز گزارشی از بازی‌ها ارائه کرد. وی در بخشی از این گزارش به نخستین موفقیت ها در رشته های بوچیا، پاراتکواندو و پارابدمینتون اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در تمام رشته هایی که شرکت کرده بودیم، صاحب مدال شدیم.

برچسب‌ها بحرین جمهوری اسلامی ایران محمود خسروی وفا پاراتکواندو زهرا نعمتی کمیته ملی پارالمپیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین جمهوری اسلامی ایران محمود خسروی وفا بحرین جمهوری اسلامی ایران محمود خسروی وفا پاراتکواندو زهرا نعمتی کمیته ملی پارالمپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • عنایتی: سیاست باشگاه پیکان جوان‌گرایی است
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • رییس کمیته مستندسازی وزارت ورزش منصوب شد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک/وضعیت اعزام دوباره پیچیده شد