Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حشمت سلیمانی با بیان اینکه ٥ نفر از متهمان، با سوءاستفاده از لوگوی صدا و سیما، در شبکه اجتماعی با قربانیان خود تماس می‌گرفتند افزود: این متهمان با ترفندهای مختلف از قبیل برنده شدن در قرعه کشی صدا و سیما، عتبات عالیات و موارد مشابه، ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از ۵۰ نفر کلاه برداری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دیگر متهم دستگیر شده، فردی حدوداً ٤٠ ساله است که با درج آگهی دروغ وام با بهره ۴ درصد در سایت‌های خرید و فروش، ۲ میلیارد تومان از صد قربانی خود درخواست کرده بود که کارهای اداری دریافت وام را انجام دهد.

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه فردی دیگر در این سایت با عنوان مؤسسه خیریه، از افراد سو استفاده می‌کرد افزود: این فرد با شگرد خرید جهیزیه برای نیازمندان، از افراد خیر پول دریافت می‌کرده است.

سرهنگ سلیمانی گفت: ۵۰ نفر از نقاط مختلف کشور از این فرد شکایت کرده‌اند و این فرد، در مجموع یک میلیارد تومان از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کلاهبرداری کرده است.

کد خبر 5381078

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری نیروی انتظامی فارس ویروس کرونا بوشهر بارش باران شب یلدا آمار کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه گرگان کرمانشاه عکس استانها واکسن کرونا آتش سوزی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • کلاهبردار سابقه‌دار اشنویه‌ای دستگیر شد
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی