Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از انسداد ۴۴ حلقه چاه غیرمجاز و جلوگیری از تخلیه سالانه ۲ میلیون مترمکعب از سفره‌های آب زیرزمینی استان خبر داد.

داریوش حسن نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۳۴۶ حلقه چاه غیرمجاز در استان وجود دارد که از این تعداد، ۳۳۶ حلقه فرم یک، ۳۰۴ حلقه فرم ۵ و ۷۰۶ حلقه چاه غیرمجاز در سیستم ثبت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان افزود: در راستای طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۴ حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شده که با انجام این عملیات از برداشت سالانه ۲ میلیون مترمکعب از منابع آب‌های زیرزمینی دشت‌های استان جلوگیری شد.

حسن نژاد تصریح کرد: همچنین ۹۰ حلقه چاه به کنتور هوشمند مجهز شده و ۲۰ دستگاه حفاری غیرمجاز توقیف شده است.

وی افزود: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی و با هدف صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی، ۴۱ دستگاه موتور تلمبه غیرمجاز جمع آوری شده است.

حسن نژاد با اشاره به اینکه هم‌اکنون  ۷۵۲۰ حلقه چاه منابع آب مجاز در استان وجود دارد، بیان کرد: از این تعداد، ۵ هزار و ۷۶۰ حلقه چاه مربوط به بخش کشاورزی، ۱۴۵۳ حلقه چاه در بخش صنعت و ۳۹۷ حلقه چاه مربوط به بخش آب شرب است.

وی اضافه کرد: کل چاه‌های منابع آب صنعتی و کشاورزی مجاز که دارای پروانه بهره‌برداری هستند، می‌بایست به دستگاه‌های اندازه‌گیری هوشمند آب مجهز شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به افت سالانه سطح آب زیرزمینی در دشت‌های استان، این شرکت پروژه انسداد چاه‌های غیرمجاز، نصب کنتور هوشمند آب بر روی چاه‌های منابع آب دارای مجوز پروانه بهره‌برداری و جمع‌آوری موتور تلمبه‌های غیرمجاز را تا حصول نتیجه با جدیت پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کنتور هوشمند لرستان حلقه چاه غیرمجاز منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!