Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود باعقیده روز چهارشنبه با اشاره به افزایش آمادگی تاسیسات گردشگری این شهرستان برای استقبال از گردشگران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر چند سال‌های گذشته آمار گردشگران در فصل پاییز همواره با کاهش مواجه بوده اما خوشبختانه اکنون تاسیسات گردشگری و اماکن اقامتی شهرستان پذیرای گردشگران بیشتری نسبت به سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سه ماهه پاییز امسال اقامت ۹۴۰ نفر در مراکز اقامتی شهرستان ثبت شده که اگر هر فرد به طور متوسط ۲ شب در این شهرستان اقامت داشته باشد حدود هزار و ۹۰۰ نفر-شب در فصل پاییز به این شهرستان سفر شده است.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواف معرفی ظرفیت‌ها و رونق گردشگری شهرستان خواف را از اهداف مهم برنامه‌های تدارک دیده شده از سوی این اداره عنوان کرد و گفت: در فصل پاییز برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری تورهای گردشگری زعفران، نمایشگاه عکس از جاذبه‌های تاریخی، اجرای موسیقی محلی و بازی‌های آیینی، جشنواره‌های پخت غذاهای محلی و نمایشگاههای صنایع دستی برای گردشگران تدارک دیده شده بود.

با عقیده افزود: برخی از بناهای تاریخی این شهرستان که در برنامه بازدید گردشگران قرار دارند در کشور شاخص هستند از جمله آسبادهای نشتیفان خواف که به صورت مجموعه در کنار یکدیگر قرار دارند و محیط آرامش بخش محوطه آسبادها برای گردشگران دلنشین و جذاب است.

وی یادآور شد:آسبادهای نشتیفان در فهرست موقت میراث جهانی به ثبت رسیده و در نوبت ثبت نهایی قرار دارد.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواف گفت:همچنین مدرسه غیاثیه خرگرد خواف نیز تنها مدرسه به جای مانده از دوره تیموریان است که اوج هنر دوره تیموریان را در این اثر می‌توان مشاهده کرد و مسجد ملک زوزن هم جزء مساجد دو ایوانه بسیار معروف ایران است.

شهرستان خواف ۱۰۵ اثر، محوطه و تپه تاریخی، طبیعی و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد هم‌چنین این شهرستان دارای ۳۵ جاذبه گردشگری و ۱۶ تأسیسات گردشگری است.
این شهرستان با مرکزیت شهر خواف در فاصله ۲۸۵ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها گردشگری مشهد میراث ناملموس خواف میراث فرهنگی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری مشهد میراث ناملموس گردشگری مشهد میراث ناملموس خواف میراث فرهنگی ایران فصل پاییز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی

به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر