Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران قاچاق کالا یکی از پدیده‌های شوم و زیانبار به چرخه اقتصاد داخلی ایران اسلامی محسوب می‌شود.

قاچاق کالا در سال‌های اخیر با پیشرفت بسیاری که داشته یکی از معضلات جدی در کشور بوده و ضررهای فراوانی به بخش های تولیدی و وارداتی کشور وارد کرده است.

با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ورود این حجم بالای کالای قاچاق به داخل کشور امکان تحقق آن را با کمی مشکل مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاچاق عمده کالا به کشور یکی از موانعی بر سر تحقق عملی اقتصاد مقاومتی محسوب شده و اثرات مخربی را بر بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور وارد می کند.

قاچاق کالا انگیزه تولید کنندگان داخلی را کاهش داده و گاها باعث دلسردی آنها در زمینه های مختلف تولیدات می‌شود.

برندهای مختلف با شکل‌های رنگارنگ که بیشتر رنگ و لعاب زیبای محصولات خود را برای مردم نمایش می‌دهند چرخ های تولیدات داخلی و خود کفایی را کند کرده و باعث کم و یا خالی شدن جیب کارگران و بیکار شدن آنها می شود.

بیکاری افراد باعث بیشتر شدن آمار فقر، طلاق، اعتیاد می‌شود که این از تبعات ورود کالای قاچاق به کشور می‌باشد.

این چشم نوازی کالاهای قاچاق گاهی بقدری خیره کننده می شود که خریداران کیفیت اجناس را فراموش کرده و گول ظاهر و برند را خورده و پول خود را برای اجناس با عمری بسیار کوتاه هزینه می کنند.

پدیده قاچاق یک عمل ضربه‌آور به اقتصاد، هویت ملی و برنامه‌ریزی کشور است که در صورت مقابله نشدن با آن، زمینه ساز تضعیف تولید داخلی و ترویج اشتغال ناسالم خواهد بود.

این روزها جابه جا کنندگان قاچاق کالاها از بنادر جنوب لقب شوتی را به خود اختصاص داده اند.

رانندگانی که این لقب را به خود اختصاص داده اند هر روز به کند شدن چرخه تولیدات داخلی کمک کرده و به خود کفایی کشور لطمه زده و باعث بیکار شدن کارگران بسیاری می‌شوند.

این رانندگان برای درآمد هزینه های زندگی جان خود را به دست گرفته و در این کار فعالیت می کنند.

گاه در اخبارها یا فضای مجازی خبرهایی مبنی بر کشته شدن رانندگان شوتی( حمل کنندگان کالاهای قاچاق) بر اثر سرعت بالای خودرو هستیم.

شهرستان گچساران یکی از خط های ترانزیتی جنوب و یک کریدور متصل کننده خوزستان و فارس محسوب شده و به همین دلیل نیز شاهد افزایش کشفیات کالای قاچاق در این شهرستان هستیم.

رانندگانی که جان خود را برای درآوردن یک لقمه نان از دست می دهند

یکی از رانندگان حامل کالاهای قاچاق (شوتی) از بنادر جنوب در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران گفت: من فرزند دوم خانواده هستم و دو برادر دیگر نیز دارم که در حال تحصیل هستند.

وی افزود: با وجود داشتن خانوداه ای بسیار خوب و همسری مهربان بر اثر اغفال دوستانم به خط رانندگان شوتی ملحق شدم با اینکه کمبودی نداشتم و از لحاظ مالی دارای یک شغل متوسط بوده و صاحبخانه نیز هستم.

این راننده خط شوتی اظهار کرد: بدون اطلاع خانواده ام مدتی در این زمینه با آوردن اجناس کالاهای قاچاق از بندر دیلم و گناوه به گچساران و سپس تحویل آنها برای اعزام به اصفهان، تهران و شیراز کار کردم تا اینکه بر اثر سرعت زیاد دچار سانحه شده و مدتها در بستر بیماری بودم.

وی ادامه داد: در مدتی که بیمارستان بستری بودم متوجه شدم پدر و مادرم از غصه من چند سال پیرتر شدند، فقط می توانم بگویم که خداوند بار دیگر مرا از دنیای مردگان به خاطر دعاهای بسیار پدر و مادر و همسرم به این دنیا بازگرداند.

وی اضافه کرد: دیگر از این کار دست کشیدم و به شغل دیگر با در آمد کمتر پرداختم چون نمی‌توانم بار دیگر سرشکستگی خانواده ام را مشاهد کرده و حق الناس بیکار شدن کارگران بسیاری را بر جان بخرم.

یکی دیگر از رانندگان حامل کالاهای قاچاق بیان کرد: من بر عکس این دوستم بخاطر داشتن مشکل مالی و اجبار به این کار رو آورده ام هر چند هر بار که برای آوردن اجناس قاچاق کالا می‌روم با خودم می گویم شاید دیگر برنگشته و خانواده ام را نبینم و بمیرم، می دانم در این راه جان خود را بر دست گرفته و با چرخش تایرهای سریع ماشین هر آن ممکن است دچار حادثه شده و داغ بزرگی بر دل خانواده ام بگذارم.

وی تصریح کرد: شغل شوتی(حامل کالای قاچاق) یک نوع بازی با مرگ محسوب می شود بارها شنیده و دیده ایم برخی از رانندگان این کار بر اثر سرعت زیاد به جای نان مرگ خود را برای خانوداه هایشان آورده اند.

یکی دیگر از رانندگان حامل کالای قاچاق خاطر نشان می کند: کاش برای ما جوانان کار وجود داشت تا دیگر جان خود را بر سر این شغل پر ضرر نگذاریم و بتوانیم نانی حلال با خیال آسوده همراه با خستگی از کار را بر سر سفره خانواد ه هایمان بیاوریم.

وی ادامه داد: ما از مضرات این شغل مطلع هستیم اما از سر ناچاری راهی برایمان نمانده است.

یکی از کسبه بازار گچساران در خصوص کالای قاچاق بیان کرد: سالهاست که در حوزه فروش لوازم خانگی در گچساران فعالیت می کنم و تلاش کرده ام که از محصولات داخلی با فروش اجناس آنها حمایت کرده و به چرخه تولیدات داخلی کمک کنم.

این بازاری قدیمی تصریح کرد: متاسفانه شاهد استقبال برخی از شهروندان از اجناس خارجی با برندهای مختلف و ظاهر زیبا هستیم که اغلب به دلیل چشم و هم چشمی، و فریب مارک خارجی و عدم اطلاع از معایب اجناس خارجی و فواید استفاده از اجناس داخلی شاهد هستیم.

یکی دیگر از بازاریان گچساران اظهار کرد: من اجناس داخلی و خارجی را به مشتریان عرضه می کنم چون نمی توان فقط به اجناس داخلی اکتفا کرد.

وی گفت: امروزه مردم به دنبال اجناس خارجی هستند و گول ظاهر زیبا و برند آنها را خورده و به این توجه نمی کنند که این اجناس گارانتی ندارند.

این بازاری تصریح کرد: خودم به مشتریان می گویم که اجناس داخلی با کیفیت و دارای گارانتی هستند و تهیه آن نیز به صرفه تر می باشد.

این بازاری خاطر نشان کرد: اگر مردم از خرید اجناس خارجی استقبال نکنند چرخه ورود کالاهای خارجی متوقف می شود وچرخه تولیدات داخلی رونق می گیرد.

کشف بیش از 177 میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران

سرهنگ سید محمد موسوی در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: قاچاق کالا به عنوان یک پدیده شوم و لطمه به چرخ های تولیدات داخلی محسوب می شود و پلیس با آن به صورت قانونی برخورد می کند.

وی بیان کرد: از ابتدای سالجاری تا 29 آذر ماه افزون بر 177 میلیارد و 933 میلیون و 273 هزار و 950 ریال کالای قاچاق در گچساران کشف شده است.

سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل تصریح کرد: در مدت مشابه سال گذشته 137 میلیارد و 933 میلیون و 673 هزار ریال کالای قاچاق در این شهرستان کشف شد.

موسوی عنوان کرد: از ابتدای تا مدت زمان عنوان شده 139 خودرو توقیف و 361 نفر قاچاقچی دستگیر شده است.

وی گفت: در مدت مشابه سال قبلا نیز 225 خودرو توقیف و 408 نفر قاچاقچی دستگیر شده بودند.

فرمانده انتظامی گچساران خاطر نشان کرد: کالاهای قاچاق کشف شده بیشتر از انواع لوازم خانگیف صوتی، تصویری، آرایشی، بهداشتی و خوراکی بوده است.

گزارش از ندا نعمتی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کالای قاچاق قاچاق کالا مرگ قاچاق خبرگزاری فارس کالای قاچاق تولیدات داخلی کالاهای قاچاق اجناس خارجی اجناس داخلی قاچاق کالا خانواده ام جان خود بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری صبح سه‌شنبه در جمع کارگران شرکت نفت گچساران افزود: در حال حاضر تولید نفت کشور به شکل روزانه سه و نیم میلیون بشکه رسیده که هدف گذاری شده این ظرفیت را به ۴ میلیون بشکه برسانیم.

وی با بیان اینکه در حوزه نفت به استقلال کامل رسیده ایم، اظهار کرد: صنعت نفت ما یک صنعت پیشرو است و نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد کشور دارد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه برای توفیق حداکثری تمام ابزارها و ظرفیت‌ها وجود دارد، گفت: در همین صنعت نفت قطعات فرسوده بازسازی شده و امروزه به روزهایی رسیدیم که میزان تولیدمان بیش از روزهای قبل از تحریم است.

منصوری با اشاره به اینکه امروزه رشد شرکت‌های دانش بنیان را در سطح کشور شاهد هستیم، اظهار کرد: با تکیه بر چنین ظرفیت‌هایی مسائل بزرگی مرتفع و افتخاراتی در بحث صنعت نفت شکل گرفته است.

وی با تقدیر از کارگران و نیروهای انسانی فعال در شرکت نفت گچساران اظهار کرد: بر دست شما فعالان و تلاشگران بوسه می زنیم.

کد خبر 6092868

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دست ساخته‌ها دانش آموزان در گچساران
  • دیدار معلمان با رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود+ فیلم
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر ایران با رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر
  • دیدار معلمان با رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود
  • شوتی سواران در برخورد با اتوبوس جان باختند
  • 2 کشته بر اثر برخورد خودروی شوتی با اتوبوس در محور نهبندان-زاهدان 
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود