Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی گفت: اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاوری و دستگاه های تابعه در لایحه پیشنهادی بودجه سال 1401 دولت معادل 68 درصد در مقایسه با اعتبارات مشابه سال گذشته رشد نشان می دهد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، حسن قاسمی گفت: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه در لایحه بودجه سال آینده در قالب 5 فصل، 21 برنامه و 79 طرح با اعتباری بالغ بر 7440.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 میلیارد تومان پیش بینی شده است.
حسن قاسمی، اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه را در قانون بودجه سال گذشته 4428.9 میلیارد تومان عنوان کرد.
وی به افزایش اعتبار ردیف متفرقه تملک دارایی های سرمایه ای لایحه بودجه 1401 این وزارتخانه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ردیف های متفرقه جداول 1-7 و 9 برابر با 21059.8 میلیارد تومان و درآمد اختصاصی لایحه بودجه سال آینده معادل 2215.5 میلیارد تومان و در مجموع برابر با 30716.2 میلیارد تومان پیش بینی شده است که نسبت به اعتبار مشابه در قانون بودجه سال 1400 معادل 39.8 درصد افزایش نشان می دهد.
قاسمی در همین حال افزود: در لایحه بودجه 1401 اعتبارات ردیف متفرقه اجرای طرح های آبیاری تحت فشار و نوین، اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری به طرح های متناظر مندرج در پیوست شماره یک اضافه شده است و با توجه به بالا بودن تخصیص های مندرج در پیوست شماره یک نسبت به طرح های ردیف متفرقه، منابع مناسب تری به طرح های فوق اختصاص خواهد یافت.
وی، اعتبار طرح استقرار سامانه های اطلاعات تولید، عرضه و فرآوری، هوشمندسازی  و ترویج کشاورزی در لایحه بودجه 1401 در قالب اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای را معادل 150 میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی افزود: اعتبارات طرح فوق در لایحه بودجه 1401 نسبت به اعتبار 57 میلیارد تومان قانون بودجه سال گذشته 163.2 درصد افزایش داشته است.
وی درباره اعتبار ردیف احیا و بازسازی عرصه منابع طبیعی موضوع ماده (17) قانون اصلاح قانون معادن مربوط به سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز گفت: اعتبارات این ردیف در لایحه بودجه 1401 با رشد 361.5 درصد در مقایسه با اعتبارات قانون بودجه 1400، مبلغ 600 میلیارد تومان از سوی دولت پیشنهاد شده است.
قاسمی اضافه کرد: از مجموع 600 میلیارد تومان اعتبار فوق، مبلغ 180 میلیارد تومان آن اعتبار هزینه ای و 420 میلیارد تومان تملکی است.
وی با بیان این که اعتبارات سازمان امور اراضی - اعتبارات موضوع ماده (54) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور - در لایحه بودجه سال آینده 215 درصد افزایش یافته است، اذعان داشت: اعتبار پیش بینی شده برای این سازمان 23.8 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 8.5 میلیارد تومان آن اعتبار هزینه ای و 15.3 میلیارد تومان تملکی می باشد.
قاسمی ادامه داد: دولت برای سیاستگذاری، تحقیق، پژوهش و فعالیت های اصلاح نژاد مرغ لاین نیز در لایحه بودجه 1401 مبلغ 308 میلیارد تومان پیش بینی کرده که 20 میلیارد تومان جزو اعتبارات هزینه ای و 288 میلیارد تومان تملکی است.
وی افزود: این مبلغ نسبت به رقم 163.4 میلیارد تومان در قانون بودجه سال گذشته افزایش 88.5 درصدی نشان می دهد.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای مقابله با اثرات مخرب ریزگردها و تاثیر آن بر شبکه های برق در لایحه بودجه سال آینده 316.3 میلیارد تومان از محل ردیف های متفرقه (83-550000) پیش بینی شده که سهم وزارت جهاد کشاورزی از این رقم توسط ستاد مقابله با گرد و غبار تعیین می شود.
وی توضیح داد: با احتساب سهم 56.7 درصدی وزارت جهاد کشاورزی در سال 1400 از طرح مذکور، اعتبار این طرح برای سال 1401 معادل 179.3 میلیارد تومان پیش بینی شده که 10 درصد کاهش نشان می دهد.
قاسمی، سهم وزارت جهاد کشاورزی از این طرح در سال 1400 را 199.4 میلیارد تومان عنوان کرد.
وی با اشاره به طرح های آبرسانی عشایر در لایحه بودجه 1401 اظهار داشت: دولت از محل ردیف های متفرقه (85-550000) مبلغ 400 میلیارد تومان برای این طرح ها در نظر گرفته که نسبت به اعتبار اختصاص یافته از محل فوق به سازمان امور عشایر ایران در سال گذشته با 6 درصد رشد از 377.5 میلیارد تومان به 400 میلیارد تومان رسیده است.
قاسمی درباره اعتبار برنامه پایش و کنترل بیماری های دام، طیور و آبزیان، بهداشت و سلامت نهاده ها و فرآورده های آنها چنین گفت: در لایحه بودجه سال 1401 معادل 86.2 میلیارد تومان برای این امر لحاظ شده که افزایش 83.5 درصدی را در مقایسه با رقم 47 میلیارد تومان در قانون بودجه سال قبل نشان می دهد.
وی تصریح کرد: در لایحه بودجه سال 1401 اعتبار طرح مطالعه و طراحی و اجرای زیرساخت شهرک های کشاورزی معادل 256.9 میلیارد تومان می باشد که نسبت به اعتبار قانون بودجه سال گذشته معادل 394.2 درصد رشد داشته است.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی اذعان داشت: برای بهسازی آب بندها و سردهنه های کشاورزی در استان های گیلان، مازندران و گلستان با اختصاص به واحدهای تابعه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی در لایحه بودجه سال آینده مبلغ 140 میلیارد تومان لحاظ شده که در مقایسه با اعتبار سال 1400 تغییری نشان نمی دهد.



کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تملک وزارت جهادکشاورزی تملک دارایی های سرمایه ای لایحه بودجه سال آینده میلیارد تومان پیش بینی قانون بودجه سال گذشته قانون بودجه سال لایحه بودجه 1401 8 میلیارد تومان نسبت به اعتبار پیش بینی شده نشان می دهد سال 1400 سال 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است

به گزارش قدس آنلاین، « محمد علی نیکبخت » در گردهمایی مدیران بازرسی ؛ ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان های ملی و استانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: استفاده از ظرفیت بازرسی و نظارت مردمی گامی مهم به سوی شفافیت و حرکت به سوی بهره وری است.

وزیر جهاد کشاورزی، تولید صادرات محور و عامل فراوانی در داخل کشور را بستر ساز راهبرد « کشاورزی اقتصادی » دانست و اظهارداشت: تحقق این راهبرد به حاکمیت کشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار منجر می شود.

نیکبخت با یادآوری اینکه تامین امنیت غذایی پایدار مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بنابراین رسالت اصلی وزارت جهاد کشاورزی است گفت: حفظ و تداوم این راهبرد نیازمند هماهنگی و پایش دقیق همه ارکان مدیریت کلان این وزارتخانه است.

وزیر جهاد کشاورزی شرایط اقلیمی و چهار فصل را « موهبت بزرگ سرزمینی » ایران دانست و با تاکید بر اینکه در تولید محصولات اساسی هیچ محدودیتی نداریم تصریح کرد: این ویژگی عامل تعیین کننده در کاهش نوسان تولید و قیمت محصولات در سراسر سال است.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به « جهش تولید با مشارکت مردم » اشاره کرد و گفت: جهش تولید و تحول در کشاورزی و دست یافتن به اهداف کلان در این حوزه با مشارکت مردم و حضور بخش خصوصی محقق می شود.

نیکبخت افزود: ایران می تواند صادر کننده پایدار برخی محصولات کشاورزی باشد مشروط به اینکه به مردم و تشکل ها فرصت و نقش دهیم و موانع و محدودیت ها را رفع و اجرای سیاست ها تسهیل شود.

نقش آفرینی مردم در افزایش تولیدات کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه برای حفظ منابع پایدار و زیرساخت ها باید به آبخیزداری؛ آبخوان داری و طرح های کوچک زود بازده باید اولویت بدهیم اظهارداشت: اگرچه دانش و مهندسی اجرای طرح ها و زیرساخت ها در کشور بومی شده و توسط کارشناسان داخلی انجام می‌شود اما مشارکت مردم برای اجرا، نگهداری، افزایش بهره وری و جبران عقب ماندگی ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یکی دیگر از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی را « سرمایه‌گذاری در شیلات » دانست و خاطرنشان کرد : صید و صیادی و آبزی پروری بخصوص پرورش ماهی در قفس با توجه به سواحل طولانی و منابع آبی ویژه پرورش ماهی سردابی و گرمابی بدون نیاز به تغییر کاربری امکان پذیر است.

نیکبخت از تعداد زیاد متقاضیان به عنوان ویژگی و ظرفیت بخش تولیدات گلخانه ای یاد کرد و گفت: گره خوردن تولید با کارآفرینان کشاورز ؛ صنعت کشاورزی را در مسیر رشد و گسترش قرار می دهد.

برداشت کلزا در مناطق گرمسیری در دستور کار است

وزیر جهاد کشاورزی به « برداشت کلزا در مناطق گرمسیری برای نخستین بار » اشاره کرد و افزود: برای حمایت از تولید داخلی ؛ کارخانه ها و وارد کنندگان دانه های روغنی و روغن خام برای ثبت سفارش و واردات به خرید دانه های روغنی تولید داخل ملزم شده اند.

وی اضافه کرد: این شرایط برای واردات برنج و چای هم حاکم است و واردات در صورت خرید محصول کشاورز مجوز دریافت می کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است