Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوچرخه سواری ایران برای هر دوپینگی که در اتحادیه جهانی تایید نهایی می‌شود، باید مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، یکی از اتفاقات ناگوار برای دوچرخه سواری وارد شدن نام یک ورزشکار ایرانی دیگر در فهرست تعلیق شده‌های اتحادیه جهانی به‌خاطر دوپینگ است. با توجه به این که تیم‌های ملی دوچرخه سواری مدت زمان زیادی در مسابقات شرکت نکرده بودند، این آسودگی خاطر وجود داشت که مشکلی ایران را تهدید نمی کند اما ناگهان تست یک رکابزن که در مسابقات ترکیه شرکت کرده بود، مثبت اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حساسیت روی دوچرخه سواری ایران در بحث دوپینگ بالا است و این اتفاقات هم شرایط را حادتر می کند. جدا از این مساله، مثبت شدن دوپینگ‌ها باعث می‌شود جریمه روی جریمه در اتحادیه جهانی تلنبار شود.

طبق قوانین آنتی دوپینگ اتحادیه جهانی دوچرخه سواری، اگر مشخص شود دوچرخه سوار یا شخص دیگری مرتکب نقض قوانین ضد دوپینگ شده است  باید مبلغ ۲۵۰۰ فرانک سوییس بپردازد البته ممکن است کمیته آنتی دوپینگ اتحادیه جهانی مبلغ بیش‌تری را تعیین کند.

هم‌چنین در صورتی که درخواست نمونه دوم داده شود، هزینه تجزیه و تحلیل نمونه B را هم باید بپردازند. فدراسیون ملی ورزشکار یا شخص دیگر مسوول پرداخت به اتحادیه جهانی هستند.

نکته این است که دوچرخه سواران زمانی تست دوپینگ‌شان مثبت می شود جریمه‌ای پرداخت نمی کنند و تنها علاوه بر بدنامی، بدهی آن برای ایران باقی می‌ماند. با توجه به بالا رفتن قیمت ارز، این بدهی‌ها روز به روز برای ایران هنگفت‌تر می‌شوند به گونه‌ای که اگر دوپینگ اخیر دوچرخه سوار ایران تایید نهایی شود باید ۲۵۰۰ فرانک سوییس که بیش از ۸۰ میلیون تومان می شود را به عنوان جریمه پرداخت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری دوپينگ اتحادیه جهانی دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!

تعلیق‌های سنگین رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی علیه داوران باسابقه، برخی کشورهای مدعی را به سمت تشکیل کمپین و احتمال کودتا علیه آنتونیو پیش برده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر چند داور سرشناس کشتی جهان از جمله ابراهیم چی‌چی اوغلو، کمال بوعزیز، کیسی گوسل و محمد مصلایی‌پور با استناد به قضاوت‌شان در مسابقات گزینشی المپیک، از سوی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی تعلیق شدند.

واکنش مصلایی‌پور به تعلیقش: آن فن پیچیدگی نداشت،اشتباه نکردم

رومن پاولوف، علی سایوان، الکسی بازولین هم دیگر داورانی بودند که به دلیل اشتباه در داوری مبارزه فرانک چامیزوی ایتالیایی و توران بایراموف آذربایجانی تعلیق شده و همه آنها به دلیل آنکه در لیست دعوتی‌ها به مسابقات گزینشی جهانی در استانبول نیستند، عملاً شانس قضاوت در المپیک را از دست خواهند داد.

جالب اینکه چی‌چی اوغلو، کمال بوعزیز و کیسی گوسل از جمله اعضای اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند و محمد مصلایی‌پور نیز دیگر عضو این کمیسیون، در جمع مدرسان حضور دارد.

محروم کردن این تعداد داور برجسته در آستانه آخرین گزینشی المپیک، جای تعجب و تأمل دارد و خبرها حاکی از تشکیل کمپین ضد آنتونیو، رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی از سوی کشورهایی چون روسیه، آمریکا، ترکیه و چند کشور دیگر است. گفته شده این نفرات قرار است در استانبول حضور پیدا کرده و مراتب اعتراض خود را به اتحادیه جهانی اعلام کنند.

مسابقات گزینشی استانبول 20 تا 23 اردیبهشت در ترکیه برگزار می‌شود که آخرین مسابقه گزینشی المپیک خواهد بود که در آن سه کشتی‌گیر صاحب سهمیه خواهند شد و در خصوص داوران نیز تصمیمات نهایی صورت می‌گیرد.

باید دید اتحاد کشورهای صاحب کشتی علیه آنتونیو و پیگیری حذف داوران که به باور آنها نوعی قلع و قمع داوران سرشناس اتحادیه جهانی از سوی آنتونیو با اهدافی خاص است، به چه نتیجه‌ای منجر خواهد شد و آیا بازگشت چی‌چی‌ اوغلو، بوعزیز، مصلایی‌پور و ... به لیست داوران قضاوت کننده در المپیک را در پی خواهد داشت؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • واکنش اتحادیه جهانی علمای مسلمان به خیزش دانشجویان در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند