Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در گفت‌وگو با برنا گفت: نسخه نویسی الکترونیک به طور رسمی از امروز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیک یک بحث کلی در نظام سلامت است که طبق قانون در برنامه های مختلف آمده است، افزود: در قانون بودجه سال ١٣٩٩ و ١۴٠٠ تصریح شده است که این کار توسط وزارت بهداشت و بیمه ها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصحی ادامه داد: در قانون بودجه سال ١۴٠٠ قید شده است که از ابتدای دی ماه هرگونه پرداخت موسسات و مراکز پزشکی منوط به ارائه اسناد الکترونیکی است و در غیر این صورت هرگونه پرداخت ممنوع و تصرف در اموال دولتی و مردم محسوب می شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: بنابراین از امروز بیمه ها نمی توانند با استفاده از نسخه کاغذی مبلغی پرداخت کنند چرا که این متن قانون است و بیمه ها مکلف به جای آن هستند.

ناصحی گفت: خوشبختانه ما هیچ بدهی به هیچ موسسه و پزشکی نداریم و ساختار الکترونیک به روز موجب شده است نسخه های الکترونیک آبان ماه را پرداخت کنیم و منتظر پایان آذر ماه هستیم تا بیمه نسخه های این ماه را نیز پرداخت کنیم.

وی با اشاره به اینکه نسخه های غیر  الکترونیک مهر ماه پرداخت شده است و منتظر دریافت اسناد آبان ماه پزشکان و موسسه ها هستیم تا این نسخه ها را نیز پرداخت کنیم، گفت: نسخه ی در بیمارستان های دولتی تا پایان شهریور ماه پرداخت شده است.

مدیر عامل بیمه سلامت تصریح کرد: بهترین پرداختی ها را بیمه سلامت داشته است و در این قسمت ما هیچ مشکلی نداریم.

ناصحی درباره فراهم نبودن زیرساخت های اجرای نسخه نویسی الکترونیک افزود: آنچه دست بیمه سلامت بوده است و باید زیرساخت های و سامانه ها را ایجاد کند و در اختیار طرفین قرارداد قرار دهد انجام شده است.

وی با بیان اینکه در هرجایی از کشور پزشکان در قالب یک موبایل یا یک تبلت می توانند نسخه بنویسند، افزود: محدودیت امکانات سخت افزاری برای اجرای این طرح وجود ندارد و اینکه از روشی به روش دیگر تغییر ایجاد شود منوط به آمادگی است و مقاومت هایی نسبت به آن ممکن است وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در مراکز دولتی که ممکن است زیرساخت های پایه فراهم نشده باشد نباید تامین شود چرا که قانون صراحت دارد که در چه تاریخی نسخه نویسی الکترونیک انجام می شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم در اسرع وقت بتوانیم به تکلیف قانونی عمل کنیم، گفت: با رفع موانع موجود هدف گذاری شده است تا پایان سال نسخه های کاغذی جمع شود.

ناصحی افزود: طبق سرانه دریافتی بودجه اعلام شده پاسخگوی هزینه های ما نیست و لازم است اعتبار بیشتری برای پوشش کار خود داشته باشیم.

مدیرعامل بیمه سلامت گفت: پیشنهاد مبلغ بودجه ای را به دولت دادیم و در مجلس هم دفاع خواهیم کرد چرا که بیمه سلامت صد درصد دولتی و هزینه سلامت مردم را تامین می کند و اگر توجه نشود پرداخت ها به موسسات ، سرویس دهی و خدمات دچار مشکل می شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها