Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعویض یک میلیون واحد کولر گازی قدیمی و پرمصرف در عین اینکه عامل کاهش فشار کاری بر شبکه برق رسانی کشور تا مرز ۱۶۰ هزار کیلو وات ساعت در ساعات پیک مصرف برق می گردد باعث صرفه جویی سالانه حدود ۲ میلیارد مترمکعب از منابع گاز نیز می‌شود. این طرح تعویض باعث افزایش چندین برابری تولید کولر گازی کم مصرف ساخت ایران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام ایران رادیاتور، به نقل از پیمانکار طرح بهینه سازی مصرف برق شرکت توانیر از منتشر شدن اسناد بررسی و ارزیابی تولید کنندگان واجد شرایط شرکت در طرح تعویض کولر های گازی کم مصرف خبر داد و اعلام کرد که متقاضیان باید در زمان معین شده تمامی اسناد و مدارک مربوطه را در سامانه شرکت توانیر به آدرس http;//ef.tavanir.org.ir بارگذاری کرده و اسناد فراخوان را نیز مشاهده کنند.

خانی در ادامه عنوان کرد که این طرح تعویض که بسیار مورد استقبال قرار گرفته بر طبق مجوز شورای اقتصاد و همراستا با استفاده از ظرفیت های ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بالابردن توان و نظام مالی کشور صورت می‌گیرد اولویت استفاده از مشترکان از این طرح با ساکنین جنوب کشور است و فقط ۳۰ درصد مبلغ کولر گازی های کم مصرف به صورت قسطی از مشترک دریافت می گردد و مابقی هزینه اجرای طرح از محل صرفه‌جویی سوخت حاصل از منابع داخلی شرکت توانیر و بودجه صنعت برق و تولیدکنندگان پرداخت می گردد.

کولر گازی کم مصرف چه ویژگی هایی دارد؟

مصوب اجرایی این طرح مبین اهمیت استفاده از کولر گازی کم مصرف است و اینکه ویژگی این دستگاه چگونه باعث افزایش تقاضا در این حوزه می گردد.

استفاده از گاز R۴۱۰

در میان گازهای مبرد متفاوت، در کولر گازی کم مصرف گاز R۴۱۰ به عنوان مبرد در سیکل سرمایش جریان دارد که باعث تسریع در فرایند تولید سرما و این عامل ( تسریع )باعث کاهش مصرف برق می گردد.

کمپرسور روتاری

تفاوت های زیادی در نوع کمپرسور است که مهم‌ترین آن یعنی کاهش مصرف برق و صدای حاصل از کارکرد است در کمپرسورهای روتاری که در کولر گازی کم مصرف استفاده می شود نسبت به کمپرسور های پیستونی کاملاً مشهود است.

رده انرژی A و A+

برچسب انرژی حاوی اطلاعاتی است که با حروف اختصاری مبین میزان بهره‌وری دستگاه نسبت به انرژی صرف شده می باشد کولرگازی کم مصرف باید حداقل دارای رده انرژی A یا A+ باشد.

کمک بزرگ طرح تعویض کولر گازی به شبکه برق و محیط زیست

قاعدتاً طرح‌های ملی و عام المنفعه در راستای بهره وری از انرژی و دوستدار محیط زیست هستند اما می‌تواند به نوعی یاری رسان زیرساخت‌ها و دیگر تجهیزات زیربنایی کشور نیز باشد.

طرح تعویض کولر گازی قدیمی دوستدار محیط زیست است

تولید برق در ایران تقریباً به طور کامل به محیط زیست مربوط است از آنجا که اکثرا تولید برق از طریق سد ها، توربین ها و منابع آبی است و کمتر به انرژی خورشیدی و باد متکی است باعث کاهش منابع آب و صدمه به محیط زیست می گردد طرح تعویض کولر گازی از عوامل موثر صرفه جویی در مصرف برق است.

شرکت های تولید کننده کولر گازی کم مصرف در ایران

در بازار ایران انواع برندهای کولر گازی یافت می شود اما نکته مهم این است که آن کولر اول ساخت ایران باشد و سپس کم مصرف باشد کولر های زیادی نیز به عنوان کولر گازی کم مصرف وارد بازار شده است اما صحت و سقم کم مصرف بودن آن اطلاعات کافی در اختیار خریداران قرار نمی‌گیرد. اما دو کمپانی بزرگ مانند شرکت تهویه و شرکت ایران رادیاتور در راستای تولید کولر گازی کم مصرف قدم‌های بزرگی برداشته اند ، همچنین شرکت ایران رادیاتور که در ابتدا با تولید رادیاتور ایران رادیاتور به بازار تاسیسات معرفی شده ، اکنون در تولید تجهیزات سرمایشی با معرفی کولر گازی کم مصرف وارد رقابت با تولید کنندگان دیگر شده است .

کولر گازی ایران رادیاتور

کولر گازی ایران رادیاتور با توجه به تنوع ظرفیت و قیمت مناسب در این برهه زمانی بهترین انتخاب برای جایگزینی با کولر های قدیمی و پر مصرف می باشد ویژگی این دستگاه کم مصرف بودن، نصب رایگان، گارانتی و خدمات پس از فروش ،قیمت پایین و تنوع در ظرفیت های سرمایش است و از همه مهمتر اینکه این کولر ساخت ایران است و خریداران به راحتی می‌توانند به ضمانت اصیل و خدمات پس از فروش واقعی آن  در فروشگاه ایران رادیاتور اتکا کنند.

اهمیت محل نصب کولر گازی و تایید آن در کاهش مصرف برق

محل نصب کولر گازی هم پنل داخلی و هم پنل خارجی آن باید دارای ویژگی هایی باشد پنل داخلی باید در محلی نصب شود که تقریباً ۸۰ درصد فضا را تحت پوشش سرمای خود قرار دهد ارتفاع نصب آن باید حدود ۵۰ سانتی‌متر پایین‌تر از سقف باشد و در محل‌هایی که دارای گرد و خاک، لرزش می باشد نصب نشود .پنل خارجی دستگاه هم باید در نزدیک ترین محل ممکن به پنل داخلی نصب شود و در زیر نور آفتاب نصب نگردد. جهت خروجی هوا از پنل خارجی نباید به جهت ورودی کندانسورها مجاور باشد.نکات ذکر شده هرچند کوچک به نظر می‌رسد اما تاثیر بسزایی در کاهش مصرف برق دارد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کولر گازی کم مصرف ایران رادیاتور کولر گازی کم مصرف ایران رادیاتور طرح تعویض کولر کاهش مصرف برق محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانیبا حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید 6.4 میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود 127 میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه 16 میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش 24 میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد.

سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، 800 میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت 27 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی وو پتروپالایش پارسوماش) امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، 14.2 میلیون متر مکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری 2 میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری 600 میلیون دلاری، 44 میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن 11.6 میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر 1.8 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش 7.7 میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری 950 میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش 9.8 میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه 16 میدان گازی کشور، حدود 127 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود 25 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایندگی تهران پکیج بوتان کجاست؟
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد