Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور جزئیات تقسیط جرائم رانندگی را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سرهنگ محمدباقر سلیمی درباره تقسیط و بخشودگی جرائم رانندگی تا پایان دی ماه، اظهار کرد: برابر مصوبه هیئت دولت و مجوز مجلس شورای اسلامی، سوابق دوبرابر شده جرائم رانندگی مرتبط تا پایان سال 1399، مشمول بخشیدگی واقع شد و هموطنان عزیز که دارای سوابق تخلفاتی بودند، فرصت دارند همان اصل جریمه یا اصطلاحاً مأخذ یک برابری مربوط به تخلفات سال 99 و ماقبل آن را پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور با تأکید بر اینکه این فرصت قابل تمدید نیست، گفت: بخشودگی شامل تمام جرائم از جمله جرائمی است که مانند جرائم تسلیمی و ثبت شده توسط سامانه‌های نظارتی و دوربینهای ثبت تخلفات مشمول دوبرابری بودند و برابر قانون در صورت عدم پرداخت در مدت 60 روز، مأخذ دو برابری شامل آنها شده است.

وی تصریح کرد: رانندگان، تخلف رانندگی را اصطلاحاً جزو سبد خانوار یا هزینه جاری و روزانه نبینند و ارتکاب تخلف نداشته باشند؛ قطعاً منشاء معضلات ترافیکی و بالاترین آن حوادث رانندگی و جان‌باختگان روزانه هموطنان در این حوادث، ارتکاب تخلفات رانندگی است.

این مقام انتظامی در پاسخ به این سؤال که آیا برای بخشودگی جرائم رانندگی سقف و محدودیتی درنظر گرفته شده است، عنوان کرد: خیر، هیچ سقفی در این رابطه وجود ندارد و تمام مالکان و دارندگان وسایل‌نقلیه با هر سابقه تخلفی که داشتند و مشمول دوبرابری شده، می‌توانند در این طرح ورود و از فرصت یک ماه باقی‌مانده استفاده کنند.

سلیمی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از رانندگان و مالکان وسایل‌نقلیه از این طرح استفاده کردند، متذکر شد: این طرح شامل انواع وسایل‌نقلیه حتی موتورسیکلتها می‌شود.

به گفته رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور، هموطنان می‌توانند از راه‌های مختلف همچون سایت راهور 120، درگاه‌های پلیس من، دفاتر خدمات انتظامی و مراجعه به واحدهای اجرائیات و ستادهای ترخیص پلیس راهور، از این طرح استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این طرح از ابتدای سال 1400 آغاز شده، خاطرنشان کرد: بخشودگی دو برابری جرائم رانندگی شامل جرائم رانندگی سال 1400 نمی‌شود و فقط مربوط به جرائمی است که تا پایان سال 99 ثبت شده است.

این مقام انتظامی یادآور شد: بعد از پایان دی ماه، تخلفات به همان سوابق قبلی یعنی دوبرابری برمی‌گردد.

سلیمی درباره نحوه تقسیط جرائم رانندگی نیز بیان کرد: تقسیط، اختیار و شرایطی بود که برای وسایل‌نقلیه‌ توقیفی ایجاد شده و یکی از بزرگترین موانع ترخیص آنها، پرداخت خلافی است؛ بعضاً مبالغ خلافی‌ها بالا بود و عزیزان نمی‌توانستند در یک مرحله آنها را پرداخت و وسیله‌نقلیه را ترخیص کنند.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور افزود: شرایط تقسیط فراهم شد و این عزیزان می‌توانند درخواست تقسیط را در بیش از هزار و 200 خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) ثبت کنند که همکاران من بررسی لازم را انجام می‌دهند و متقاضیان به مدت یک سال با پرداخت قسطی و ماهیانه می‌توانند تعهد به تسویه دهند و وسیله‌نقلیه خود را ترخیص کنند.

وی تصریح کرد: شرایط مذکور فقط ویژه وسایل‌نقلیه‌ای است که توقیف شدند و متقاضی به دلیل بالا بودن مبلغ خلافی و مشکلات اقتصادی، امکان پرداخت یک‌مرحله‌ای میزان خلافی را نداشته باشد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه اکنون وسایل‌نقلیه به دلیل خلافی بیش از سه میلیون تومان توقیف می‌شوند، از دارندگان خواست حتی یک تخلف کوچک نداشته باشند و به این سقفها توجه نکنند.

سلیمی در پاسخ به این سؤال که آیا امکان استفاده همزمان از طرح بخشودگی جرائم دو برابری و تقسیط جرائم رانندگی برای متقاضیان وجود دارد، گفت: بله، کاملاً، بحث تخفیف دو برابری مشمول تمام وسیله‌نقلیه شده است، چه آنهایی که اکنون توقیف هستند یا اینکه در توقیف نیستند؛ شرایط تقسیط نیز ذکر شد.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور در پاسخ به این سؤال که آیا احتمال دارد که جرائم رانندگی سال 1400 نیز مشمول بخشودگی دوبرابری شود، گفت: در این رابطه اطلاعی نداریم، تابع مصوبات هیئت محترم دولت و مجلس هستیم و در صورت اخذ تصمیم، نتیجه آن به اطلاع عموم می‌رسد.

ماجرای درگیری راننده کامیون با مأموران راهور در جاده ساوه/ راننده "مأموران" را 13 کیلومتر روی رکاب برد! + فیلمبرگزاری نمایشگاه پرمخاطب در تهران منوط به هماهنگی با پلیس راهور شد/ فرصت 6 ماهه برای انتقال نمایشگاه بین‌المللی به شهر آفتاب

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرایم رانندگی راهور جرایم رانندگی راهور رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور تقسیط جرائم رانندگی وسایل نقلیه دو برابری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ گفت: در اجرای طرح نوروزی، سازمان‌های راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو و همچنین پلیس راهور برنامه ریزی دقیقی داشتند و امیدواریم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در دهه ۱۳۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم، اما مجددا وضعیت به شرایط قبل بازگشته و در سال گذشته تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس راهور با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی گفت: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند، بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

سردار حسینی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث افزود: تمام تلاش ما این است که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهاد‌های حمایتی کاهش پیدا کند.

این مقام انتظامی افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتار‌های ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را اجرا کنیم، باید اقدامات مان در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

سردار حسینی با اشاره به نقش سازمان صداوسیما افزود: از این سازمان انتظار داریم که امسال را یک سال متفاوت در نظر بگیرد و آموزش‌های لازم برای سلامت مردم در حوزه رفت و آمد و رانندگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • هشدار پلیس راهور استان قم به موتورسواران متخلف
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • هشدار پلیس راهور قم به موتورسواران متخلف
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه